HP Pavilion DV6 vs. DV7

poruka: 6
|
čitano: 1.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HP Pavilion DV6 vs. DV7

Pozdrav! Ozbiljno razmišljam o kupnji jednog od gore navedenih prijenosnika. Zanimaju me vaše preporuke o tome koji je bolje kupiti i zašto. Uvjet je da lap iz serije mora koštati manje od 5700 kn. Bogataš A sad da vas malo zagnjavim s pitanjima: Osmijeh

1. Na kojem laptopu baterija duže traje tj. na kojem mogu duže raditi bez punjenja?

2. Koliko je zapravo pouzdan Fingerprint Scanner na DV7?

Unaprijed zahvaljujem. Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HP Pavilion DV6 vs. DV7

1. ima nekoliko vrsta DV7 pa bi te molio da napises i seriju 3xxx da znamo o kojima se tocno radi...

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HP Pavilion DV6 vs. DV7

Radi se o HP Pavilion DV7-3101ea Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HP Pavilion DV6 vs. DV7

DV7 ti ima 4GB i 17'' pa ti nije bas praktican za stalne izlaske, vise posluzi za po kuci kao desktop komp...

DV6 ti ima 3GB 16''

kako neznam za sta ces ga koristit nebi dalje ga ni usporedivao, ali moglo bi ih se svest na usporedivanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HP Pavilion DV6 vs. DV7

A najviše bih ga koristio za surfanje netom, slušanje muzike i gledanje filmova.. Ponekad možda za uređivanje neke fotke il videa.. A ne bih ga baš previše ni nosio, možda tu i tam sam kad zatreba.. Namigiva A kolko baterija traje na jednom i drugom? Iznenađen

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 20:25 (josipcvr).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HP Pavilion DV6 vs. DV7
josipcvr kaže...

A najviše bih ga koristio za surfanje netom, slušanje muzike i gledanje filmova.. Ponekad možda za uređivanje neke fotke il videa.. A ne bih ga baš previše ni nosio, možda tu i tam sam kad zatreba.. Namigiva A kolko baterija traje na jednom i drugom? Iznenađen

mozda ce zvucat kao zajebancija... ali cekaj iPad...

ne vrijedi 5000 kuna laptop za takve stvari... a iPad je koristan i na wcu :D

imao sam ga do nedavno na floridi i mogu rec da sam odusevljen vise nego ona ekipa sa BUGa :D

Jedino sta se nigdje ne spominje je JB koji je must have :D

za te stvari koje tebi trebaju dovoljan, prenosiv, a baterija izdrzi po 10-15 sati bez problema.. a i ako si doma nije problem ga drzat na napajanju kad ides van pustis da se puni...

laptop za te stvari koje tebi trebaju je stvarno previse...

laptop bi ti preporucio ako ides na terenski posao, ako si poslovnjak pa ti treba brdo stvari i programa, ali za surfanje, mail, video, muzika fotke Steve Jobs ko stvoren ...

a inace sam ga do nedavno pljuvao... XD

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice