HP Pavilion dv6-2160em ili neš sl.?

poruka: 3
|
čitano: 5.462
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
offline
HP Pavilion dv6-2160em ili nešto slično?

Pozdrav,

 

razmišljam o kupnji navedenog laptopa... Zanima me mišljenje nekih koji ga već imaju (baterija, procesor, performanse, osjetljivo kučište, tipkovnica i sl.) ili koji su čuli neš o njemu.

 

Također, ako ima tko za preporučit nešto slično u njegovoj kategoriji... Htio bi laptop sa min. 4 GB RAM-a, boljom baterijom, 15" ili max. 16" ekran, bolja grafička (za neke najnovije igrice). Cifra koju mogu izdvojit je od 6000 do nekih max. 7500kn.

 

I još jedno pitanje... Da li se uopće isplati uzeti produljenje garancije na samo 2 godine ili je bolje odmah uzeti na 3?

 

Hvala Namigiva

 
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
HP Pavilion dv6-2160em ili neš sl.?

I mene zanima ovaj 2160em. Gledo sam i 1360em. Planiram kupit jednog od ta dva, samo jos nisam odlucio. Ovaj 1360em ima po meni bolju grafičku, ali losiji procesor u odnosu na ovaj drugi. Uglavnom nije velika razlika, ali mislim da su oba odlicna.

ima li tko kakav savjet?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 15:37 (Leonidas).
 
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
HP Pavilion dv6-2160em ili neš sl.?

Ja imam ovaj laptop. Tipkovnica je fenomenalna za sve one koji imaju naviku korištenja stolnih računala jer ima zaseban numerički dio što se ne viđa često kod laptopa. Izvana laptop izgleda predobro, samo što se packa, ali glossy ekran uopće nije loš kao što svi pričaju. Istina da rad na direknom suncu zahtjeva veći napor, ali ekipa koja tvrdi da su glossy ekrani samo za rad u zatvorenom prostoru i u mraku naveliko pretjeruje. Baterija je oke, iako se uz ozbiljnije zadatke brzo isprazni.

 

Uglavnom, recenzija sličnog laptopa (samo jači procesor, veći ekran i veći hard) ti je tu:

http://www.prirucnici.com/hp-pavilion-dv7-3190em/

Ja sam mislio piknuti ovaj gore, ali ipak mi je trebalo nešto prenosivo, ali i dalje dovoljno gamerski...

 

A što se tiće gaminga, nisam još probao, ali trebalo bi vrtiti sve normalne igre. Uglavnom, ako će ga netko kupit, ili ga je već kupio, dajte pliz šibnite privatnu poruku jer sam slučajno formatirao recovery particiju i molio bi nekoga da mi je zaprži. Spreman sam platiti (razumnu) cijenu. Hvala...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 10:49 (Markic).
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice