Upravo sam dobio ponudu za ovaj laptop dosta ispod cijene iz jedne firme koja će izgleda zatvoriti vrata. Kupili su laptop za poslovne potrebe međutim nisu ga stigli ni otvoriti te ga se sad hoće riješiti. Prava cijena mu ja oko 4,899.00 KN koliko sam ja vidio po nekim cjenicima a ja ga mogu dobiti za 4,300.00 KN. 99% sam siguran da ću ga uzeti, ali me zanima prije nego što išta finaliziram imali tko ikakvih iskustava s ovim konkretnim modelom ili barem sličnim iz G62-a00 serije. Osnovni podaci o konfi su pod Moj PC a na ovom linku su detalji sa HP-ove stranice. Dopao mi se cjenovno prvenstveno zbog grafičke ali i RAM-a, iako je ovo osnovni akcelerator, ali za moje povremeno natjeravanje u Freelanceru i ponekom RPG-u mislim da bi trebalo biti dovoljno jer će mi prvenstveno služiti za photoshop i neku umjerenu obradu videa.
Također bih molio vaša mišljenja općenito o ovom laptopu za rad u photoshopu i obradu videa onako "odokativno" ako već nema nikog sa konkretnim iskustvima. Da se razumijemo to nije ništa na profesionalnoj bazi ali amaterski se dosta bavim fotografijom i znam koja je muka slagat panorame na 2GB RAMA na kućnom kompu pa mi se ovo čini kao super prilika da budem i mobilan ali i solidno opremljen.