HP 655, WiFi problem

poruka: 9
|
čitano: 11.454
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HP 655, WiFi problem

Lijep pozdrav svima!
Dobio sam novo prijenosno računalo, HP 655.

Problem je sljedeći.

Nakon što sam instalirao Windows7 32Bit putem USB sticka sve je bilo u redu.

Čak i nakon instalacije drivera za grafičku i LANa.

No kad sam probao instalirati driver za WiFi, otpakirao je instalaciju, probao pokrenut i zatim je prilikom učitavanja instalacije zatvorio samu instalaciju.

Probao sam sa 2 različite verzije no ni jedna nije radila.

Zatim sam probao u safe mode, opet isto.

I tad sam primjetio da mi ne svijetli lampica pokraj tipke za paliti WiFi (F12) odnosno da ne svijetli u plavoj/bijeloj boji već narančastoj.
Pa sam pritisnuo tipku i ništa se nije dogodilo.

Ostale tipke (stišaj, pojačaj, mute) rade sasvim u redu.

Ima li itko ideju kako da riješim problem?
Hvala!

.... ... .--. / -.. --- / --. .-. --- -... .-

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HP 655, WiFi problem

Probaj preko device managera ručno update drajvera, raspakiraj onaj drajver što si skinuo, ko HP-a, ti je to na local disk C:

ili probaj preko Windows update provjeri da li ti nude drajver za WLAN, ali bez dodatnog njegovog utilitija

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: HP 655, WiFi problem
Flying Dutchman kaže...

Probaj preko device managera ručno update drajvera, raspakiraj onaj drajver što si skinuo, ko HP-a, ti je to na local disk C:

ili probaj preko Windows update provjeri da li ti nude drajver za WLAN, ali bez dodatnog njegovog utilitija

Probao sam, u pol sekunde napiše da nije našao driver.

Nemogu do routera, dijelim s susjedom, a tamo je router, pa nemogu ni na net za WinUpdate:(

15 godina
neaktivan
BenjamiX kaže...

Probao sam, u pol sekunde napiše da nije našao driver.

Nemogu do routera, dijelim s susjedom, a tamo je router, pa nemogu ni na net za WinUpdate:(

Odi na donju opciju i ručno se spoziciraj na drajver koji si skinuo i raspakirao

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
14 godina
neaktivan
HP 655, WiFi problem

Nije uspjelo ovo.
Ali sam zato se sjetio da mogu dijelit net sa svojeg desktopa putem ethernet kabla xD
Stavio sam nek sam nađe drivere i eto, to je sve, radi sad.
Hvala puno! :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
jesi li uspio da rijesis problem, a i zna li iko drugi rjesenje.. imam potpuno isti problem
14 godina
neaktivan
badrharri kaže...
jesi li uspio da rijesis problem, a i zna li iko drugi rjesenje.. imam potpuno isti problem

Jesam.
Spojiš laptop na neki komp koji ima net, podijeliš net s laptopom (ili jednostavno spojiš laptop direkt u ruter) i onda imaš internet.

Nakon toga samo dok te pita za drivere daš winsima da sami potraže na netu.
Meni je upalilo. :) 

"Pas mater." - Bob Marley
16 godina
neaktivan
HP 655, WiFi problem

kako su wama došli drqjveri na CD ili na HDD ili nikako?? ja sam izgleda greskom formatirao partijicu sa driverima prilikom instalacije wind7.... pa sam sa ove stranice skinuo drivere http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5225019&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5225017&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4062    znaci skidao po redu i tako redom instalirao neke mi je normalno instalirao a neke bi mi izbacilo gresku i prekinuo instalaciju sad ne znam dali je do drajvera do compa ili do redoslijeda u instaliranju...a wezano za konekciju imao sam net kad onim kablom povezem lap top sa modemom medjutim nikako nisam mogao preko WiFi da se povezem( imamsvoj router i svoj net ako to nesto znaci) bio bi zahvalan ako bi mi neko ovo malo pojasnio, dva dana sam potrosio u nista ( sad ponovo instaliram novi sistem ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HP 655, WiFi problem

Da ne bih duzio... registrovao sam se samo da ti pomognem. :)

Probaj ovaj:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?cc=us&lc=en&dlc=en&softwareitem=ob-105185-1

Mislim da je to to.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice