Hp 650

poruka: 2
|
čitano: 1.833
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Hp 650

Kupio sam ovaj laptop i zanima me sta treba ugradit da bi normalno mogao igrat Counter Strike 1.6 na 100fps, jer kad igram mp bude oko 30 igraca na srv ili cw kad igram 10 fps + je skripta upaljena i fps stalno pada, kada je smoke isto tako. Znaci para se ima, al ne bih da nesto bude preskupo, jer cu ionako posle kupit novi komp.

Znaci u laptopu je

2gb 800mhz ddr3 ram

hd 2000 grafa

intel celeron b820 1.7ghz cpu

hewlett-packard 1858 maticna (nezz tacno ime, jer samo ovo pise u programu hwmonitor)

win 7

Ako dobro kontam tu je jedini problem grafa, a sad, koju grafu uzet za ovaj laptop, da ne bude preskupa i da samo ovu igru moze fino pokretat jer druge i ne igram :D posle kad kupim komp cu igrat ostalo.

I koji ram uzet 2gb 1600mhz ? jer sam citao da je za integrusu vazno da ima brz ram.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hp 650

1. problem je grafa
2. grafiku nemožeš zamijeniti
3. pomješao si sa ddr3 na 1600 mhz, nemožeš nabaviti to za tvoj laptop, ali istina je to za brže rame i integrirane grafe, što vrijedi za novije integrirane tipa u amd-ovim apu-ima

jbg, trebaš novi komp  

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 21:20 (Mikovic_xD).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice