HDD kvar na laptopu ?? HELP!

poruka: 12
|
čitano: 2.928
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Koristim laptop asus x501a i mislim da imam kvar s hdd-om. Naime kada tipkam po tipkovnici po onom dijelu gdje se nalazi hdd,odjednom mi se windows zamrzne,a pogotovo kad pjesmu slušam i zamrzne se onda čudni zvuk se čuje onda ipak moram resetirat laptop ili kada na tipkovnici pritisnem tipku ALT GR ista priča ili mi se iznenada zna pojavit famozni blue screen of death i onda kada resetiram pojavi mi se windows did not shut down successfully i nekad mi se zna pojaviti kada upalim laptop ono nešt kao da mi disc c treba provjeru neku ili tako nešt. A nekad se zna sam od sebe zamrznut ili ugasit I prije dan-dva mi se je pojavila poruka nešt o Asus music(?)
Uglavnom da li se radi o hard disku ? Molim vas ASAP odgvor

http://i.imgur.com/zhIPOYk.jpg

0 0 hvala 0
13 godina
Re: HDD kvar na laptopu ?? HELP!

Skini hdtune i pokreni error scan, koliko ti je star laptop?

Inace na laptopu skoro uvijek prva stvar koja rikne je HDD, iz razloga sto je jako osjetljiv na udarce koje nastaju prilikom premjestanja laptopa.

Posao oslobađa.
17 godina
neaktivan

Ljudski je odmah na najgore pomisliti, ali ti ipak predlažem da prvo reinstaliraš operativni sustav i staviš odgovarajuće drivere za svoj hardwer.

Kupi mi majko kišobran da ne šetam po livadi bos.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Star je godinu dana i  ne nemam jamstvo

ERROR SCAN-rezultat

13 godina

Skini poklopac koji prekriva HDD , pa ga iskljuci pa ukljuci, provjeri konektore. No koliko mi se cini windowsi i driveri ti stvaraju problem

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Uff to mi malo mrak pada na oči šta moram napravit s laptopom.. Kolko bi me u servisu nekom koštalo ?

15 godina
neaktivan
iphone6plus kaže...

Star je godinu dana i ne nemam jamstvo

ERROR SCAN-rezultat

iphone6plus kaže...

Uff to mi malo mrak pada na oči šta moram napravit s laptopom.. Kolko bi me u servisu nekom koštalo ?

Kako nemaš jamstvo?, kad je na Asusove laptope 2 godine garancije

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 12:51 (Flying Dutchman).
13 godina

Koliko vidim donja strana laptopa je u jednom komadu, tako da dok dodes do diska moras cijeli laptop rasturiti. Idi prvo na soluciju rusenja windowsa. Kada dignes nove windowse zaputi se na ASUS stranicu i poskidaj drivere koji pisu za taj model.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Izgubio sam ga .

10 godina
neaktivan

Kako ? Gledo sam na utubeu i samo moram maknut tipkovnicu i evo me do matične i tih sranja... A imo sam i win 8.1 pro gore i nije mi se često događalo kao sad.. I da imam ubuntu na njemu,onako mogubirat kad upalit laptop... I da imam sve drivere samo mi nikako nije htio kao neki paket nekih drivera instalirat ovdje,a na 8.1pro sam ih imao .. S win8.1pro sam prešo na win7 home premium jer imam samo 2bm rama pa ono.. I da a šta ako opet idem instalirat npr win 8.1 a mogu jedno preko usb sticka i to nije problem,MORAM cijeli hard disk formatirat i konvertirat u GPT ili tako nešt to NIJE SVE. nakon TREĆEG pokušaja mi je intalirao windows 8.1 pro,uvijek kada bi instalirao win8.1 i kada se prvi put treba instalirat,uvijek bi me prebacio na početak instalacije.. Ista stvar kada sam zadnje instalirao win7home premiuim morao sam cijeli hdd formatirat i konvertirat u gtp preko cmd-a prije instalacije,samo šta mi je windows 7 od prve instalirao

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 12:59 (iphone6plus).
10 godina
neaktivan

HVala vam na pomoći. najbolji ste. NOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
iphone6plus kaže...

HVala vam na pomoći. najbolji ste. NOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Debilana

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice