Gateway - problem sa driverom za mreznu karticu

poruka: 4
|
čitano: 2.148
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gateway - problem sa driverom za mreznu karticu

POzdrav

Imam laptop Gateway i kupljen je u Americi i na njemu je dosla orginalna Vista, medjutim ja je ne želim i kad sam stavio win xp sp3 ne mogu naći driver za mrežnu karticu.

Realtek RTL8185 54M Wireless LAN Adapter     skinuo sam 10-tke sa neta ali nijedan mi nije pasao.

Unaprijed zahvalan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gateway - problem sa driverom za mreznu kartic

Kupia si laptop s originalnom vistom (citaj platio si za nju) i onda si je maka (citaj bacia lovu u vitar), i onda si stavio win XP a da nisi provjeria backward kompatibilnost drivera. Jos si navea samo marku laptopa bez oznake modela kako bi mogli provjeriti koji je zaista audio chip unutra. To Care !!!! Btw ... ovi subsidiary firme od Acera su ziva skovaca od hardvera i od njih triba bizat glavon bez obzira ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 11:53 (JoeFly).
15 godina
neaktivan

Nisam je njega kupio...mozda si vidio na proslim postovima mojim da imam toshibu...ovo je od frenda koji se nikako ne snalazi na visti i hoce xp...nasao sam mu sve drivere osim ovoga i zato trebam pomoc ako ko zna kako da nadjem ovaj da radi ...

16 godina
neaktivan

ostavi xp i instaliraj sedmicu  Cool treba skinuti više drivera pa probati koji radi, a to se ne može preko foruma.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice