Gaming Laptopi izdvojena tema

poruka: 3.880
|
čitano: 1.552.683
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Gaming Laptopi
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2025 9:55 (zvonac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
Gaming Laptopi

Pozdrav,

Može preporuka laptopa za cca 1800 eura, laptop se koristi u poslovne svrhe za malo zahtjevnije CAD programe.

Preferiran je intelov procesor i minimalno 32 GB RAM, grafica ne igra preveliku ulogu pošto se ne radi renderiranje.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Gaming Laptopi

najvise mi se svidja dizajnerska odluka da na laptopu od skoro dva soma eura dignuti ekran blokira ispuh toplog zraka i da isti taj topli / vruci zrak puse po bazi ekrana koja je plasticna (vidi slike)

nakon odredjenog vremena ce se ta plastika spigat / odljepit i ekran ce biti vriti od konstantnog boravljenja na vrucem propuhu

dizajn je najpuniji pun pogodak !!

P.S. sad sam u intenzivnoj potrazi za novim lapom i nakon razgovora sa "malim o' tete" ™ u ducanu, pocel sam gledat guze lapovima da vidim jel je odvod topline osiguran ili ga otvoren ekran blokira

nemrem vjerovat na kolko lapova su to shebali kod dizajna, a reklamiraju sa slikicama zatvorenog ekrana ili nekog drugog modela da se ne vidi taj detalj

uglavnom, odlucio sam da je to prvi i najbitniji hardverski detalj novog lapa, a ne koju ima gpu ili proc

ne gledam u zube poklonjenom konju al BULJIM u guzu novom lapu, o da....

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2025 15:53 (ED63).
8 godina
Gaming Laptopi

pozz kolega trazi gamerski laptop do 1000€ vecinom competitiv igrice.

hvala ;)

1 0 hvala 0
13 godina
Gaming Laptopi

poz, ima ko kakav prijedlog za laptop do 2400 eur?

video uređivanje, igrice, 2k ekran i tako :)

0 0 hvala 0
8 godina
Gaming Laptopi
Pozdrav ekipa!
Ima li netko od vas Dell G16 7630?
Imam Windows 11 (verzija 24H2) i počelo me ozbiljno živcirati – svaki put kad spojim slušalice na 3.5 mm izlaz, laptop ih ne prepozna automatski. Moram ručno u postavkama birati koji audio izlaz želim koristiti.
Jel imao netko sličan problem? Ima li rješenja ili je to “normalno ponašanje” s ovim modelom?

0 0 hvala 0
5 godina
ED63 kaže...

najvise mi se svidja dizajnerska odluka da na laptopu od skoro dva soma eura dignuti ekran blokira ispuh toplog zraka i da isti taj topli / vruci zrak puse po bazi ekrana koja je plasticna (vidi slike)

nakon odredjenog vremena ce se ta plastika spigat / odljepit i ekran ce biti vriti od konstantnog boravljenja na vrucem propuhu

Postoji li netko kome se to dogodilo?

16 godina
Gaming Laptopi

Pozdrav,

kupujem laptop sa rtx 3050. Gledam Lenovo LOQ i HP Victus. Lenovo me više privlači jer ima dva M.2 slota, a imam i viška keksić kod kuće.

Ono što me zanima koji proc gledati, a da ima i svoju, dedicated grafičku. Osim što bi poslužio za povremeno igranje bitna mi je i autonomija laptopa. Svjestan sam da su ovo gaming laptopi, ali bi volio da mogu kad ne trebam RTX-icu da je isključim i koristim dedicated karticu.

Buđet mi je 800EUR.

Svi elektronički uređaji rade na bijeli dim! Kad dim izađe uređaj više ne radi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
matt750 kaže...

Pozdrav,

kupujem laptop sa rtx 3050. Gledam Lenovo LOQ i HP Victus. Lenovo me više privlači jer ima dva M.2 slota, a imam i viška keksić kod kuće.

Ono što me zanima koji proc gledati, a da ima i svoju, dedicated grafičku. Osim što bi poslužio za povremeno igranje bitna mi je i autonomija laptopa. Svjestan sam da su ovo gaming laptopi, ali bi volio da mogu kad ne trebam RTX-icu da je isključim i koristim dedicated karticu.

Buđet mi je 800EUR.

Za Victus ne znam, ali LOQ (2024) ima optimus (možeš mijenjat u nvidia control panelu između integrirane grafičke i rtx-ice). Računaj samo na to da ti unatoč tome autonomija laptopa neće bit bajna (4-5h), baterija je "samo" 60Wh.
Inače po svemu ostalome mislim da ti je ovo idealan laptop za tvoj budžet 
https://www.ekupi.hr/hr/Ra%C4%8Dunala/Laptopi-i-oprema/Laptopi/Gaming-laptopi/Lenovo-Gaming-LOQ-15IAX9%2C-83GS00NGSC%2C-15%2C6-FHD-IPS-300nits-144Hz%2C-Intel-Core-i5-12600HX%2C-24GB-RAM%2C-1TB-PCIe-NVMe-SSD%2C-NVIDIA-GeForce-RTX-3050%2C-Free-DOS%2C-laptop/p/EK000671107

Trenutno putem ekupi aplikacije i na mastercard te ispadne 764€.

Potpune specifikacije navedenog laptopa https://psref.lenovo.com/Detail/LOQ_15IAX9?M=83GS00NGSC

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice