FujitsuSiemens Amilo xa3530 - pregrijavanje

poruka: 7
|
čitano: 3.719
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozdrav,

ovako, imam jedan kritičan problem što se tiče ovog laptopa, a problem je pregrijavanje procesora. Dakle pod opterećenjem od nekih 80-100% (igranje...) temperatura raste na nevjerovatnih cca 90oC nekad i više, kada normalno radi onda je temperatura nekih prihvatljivih 50-60oC (napominjem, dok ništa nije otvoreno, samo npr. winamp vrti glazbu)...

nego, šta mi je ućiniti? rastaviti i pogledati pastu na procu jer je sigurno stvar u tome jer sam googlo i  našao dosta ljudi s tim problemom i da im je temperatura drastično pala kada su zamjenili pastu, ali nije nigdje napisan postupak ili kako su rastavili...

pa ako netko ima volje i želju da mi objasni od kuda da krenem sa rastavljanjem ili ako netko ima user manual jer ga nigdje nemogu naći...

Prošlo je 1,5 od kupnje laptopa, nemam garancije, imam iskustva i volje u rastavljanju i sastavljanju i molim bez komentara tipa nemoj to sam raditi, neznaš i slično.... E baš želim i hoću sam to uraditi Izlanuo se

hvala svima koji pomognu....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imas

da se upoznas malo sa rastavljanjem............

A

imas zamijenu paste i procesora...........

A prije pipkanja oko procesora rijesi se elektrostatickog elektriciteta................

The quieter you become, the more you are able to hear...
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 11:51 (Ivan 992).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

daj mi molim te pojansni kako da "izbijem" ostali elektricitet iz pojedinih dijelova, ili se može iz cijelog prijenosnog odjednom...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma samo izvadi bateriju iz laptopa i ostavi neko vrijeme da stoji.........

A svog statickog elektriciteta se rijsi tako da drzis ruke na radijatoru neko vijeme.........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

oke, budem slikao postupak pa ako gdje zapnem postat ću slike pa da mi objasnite dalje....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

btw malo sam još googlo ovdje na forumu, i netko je spomenuo da se upgrade-a bios, dali bi to što pomoglo pri smanjenju temperature?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve o flashanju biosa imas ovdije...........

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice