Dvojba između laptopa

poruka: 6
|
čitano: 989
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dvojba između laptopa

Kupujem novi laptop, stari mi otišo k vragu, već se neko vrijeme mučim s njim, al sad je stvarno vrijeme za novi.

Dakle, ne mislim neke pretjerane pare dati, i ne igram nesto pretjerano igre, al tu i tamo zelim moc odigrat nesto posteno ako mi dođe pod ruku.

Uglavnom, ovo mi je prvi izbor: 

Fujitsu AH532

A na ovo sam naisao u međuvemenu i konf izgleda odlicno, procesor nije sjajan al nije problem toliki, al asus je u pitanju i jeftin je, nisam

do sad o njima nista citao pa evo pitam za savjet, sta vam se cini.

Asus K55VD

0 0 hvala 0
15 godina
Dvojba između laptopa

Ja bih izabrao Fujitsu, ali ne znam da li si primjetio da ni jedan nema operativni sistem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dvojba između laptopa

bolji je prvi , jaci je dosta, ako vec mozes kad uzimas uzmi jaci :) , moja preporuka http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=254_198&products_id=11622

g3AR

0 0 hvala 0
14 godina
Dvojba između laptopa

Ja sam i inače jako konzervativan spram brendova od koji bi ja kupovao, pa sam stoga svoj prijedlog sveo na LENOVO i ovaj model, koji je oko 500.00 kuna skuplji od tvojeg drugog izbora ali ovaj ima 2x3.0 USB i isto tako nema OS ali imam dojam da je kvalitetniji i ipak nešto bolji!

LINK; http://www.mikronis.hr/detalji_proizvoda.f26e2f4492464a7b8f13a4f5e4b9bc1e.lenovo-b580-intel-core-i5-3210m-2-50ghz-4gb-500gb-dvdrw-dl-freedos-15-6-hd-nvidia-geforce-gt610m-1gb-p-n-59-352392.aspx

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 20:53 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Dvojba između laptopa

Fujitsu,vrlo kvalitetan i što je bitno,uključi i radi.Opcija Lenova je ok,ali fali OS.Takvo što niti ne bih preporučio bez OS-a

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dvojba između laptopa

Svakako pogledati i ovaj Samsung. Cisto pristojna konfa za relativno malo novaca...

Pozdraf...

Zed's dead baby, Zed's dead...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice