Asus k52je

poruka: 15
|
čitano: 5.237
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Asus k52je- mbo problem

zanima me dali je tko od vas koji su kupili laptop iz ove serije ima-o/a problema, laptop je na servisu par tjedna, ne ispravna matična, na asusovoj stranici na forumu sam našao topic u kojem se dosta ljudi žale, i to da problem se većinom ne popravi... pa kakva ste imali iskustva, (u mom slučaju)ako ne poprave u roku od 45 dana  ne vraćaju novac već da se mijenja s drugim laptopom ...

hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 15:02 (anarky1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Asus k52je- mbo problem

Kod mene ista stvar, također na servisu nekoliko tjedana, rekli da neispravna matična te da se ona čeka :(

15 godina
protjeran
Asus k52je

Ma kako je to moguće???{#} Pa Asus je najbolji brand,bolji i od HP-a i DELL-a..a tek Lenova...{#}...E tu je ono zašto je "ružni" HP,skuplji nešto,a ima "slabije" komponente..

1 1 hvala 0
15 godina
Re: Asus k52je

cimer je imao hpa koji se raspao, tj losa plastika skroz bila, a i jedan prijatelj ima hp koji se isto raspao, plastika koja spaja monitor i kuciste, i limic koji drzi monitor, a drugi cimer ima asusa koji radi savrseno tako da.. kako ti se posreci tako ti i bude XD

@ buqva jesi ti rekli koliko bi otprilike trebalo da poprave ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 21:04 (anarky1988).
14 godina
neaktivan

Da slažem se, sve ovisi kakve si sreče i na kaj naletiš....

Rekli su da matična dolazi 20.04. pa prema tome uskoro bi trebao biti popravljen, ako im je za vjerovati.... ali kolko sam po stranim forumima vidio da je problem u većini slučajeva ostao, nisam baš previše optimističan.

Javi kad tvojeg srede, i dal bude sve ok.

15 godina
Asus k52je

uređaj je neispravan , kao povrat novca, ali cini mi se da su se oni garancijom osigurali da mi pare ne vrate vec da mi dadnu drugi uređaj, zanima me kad izlazi asus k53  serija, i dal mogu zavlacit s tim ? dok ne izađe :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da očito da cijela k52 serija ima neku grešku, bilo bi dobro kad bi se dao k53 model izvuč (ne znam kad izlazi), a ništa vidjet čemo dal će ga popravit ili...... najbolje bi bilo da vrate lovu i gotovo.

14 godina
protjeran

hp najbolji

15 godina

rekli su mi da mogu pricekat i da k53 bi trebao izac za koji 10 ili malo vise dana, u srbiji koliko sam trazio po googl-u k53 je vec vani , model sa i3 3gb ram nvidia 520m  je od 3900-4800 kn... tako da XD

16 godina
neaktivan
Asus k52je

Je to je u srbiji, koliko znam kod nas su više cijene

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Definitivno bi se onda isplatilo pričekati k53 pa ako i treba nešto doplatiti.

15 godina

u australiji je oko 4500, ako bude vise kod nas , ne vrijedi. graficka je od 5470 bolja za koji par fps, a i3 350m je malo slabiji od i3 2310M tako da  ako bude vise od 4500 necu kupit XD .. e i da u pitanju je asus k53sj

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 11:30 (anarky1988).
14 godina
neaktivan

.... evo ja jučer dobio nazad svojega, nešto popravili (ne znam točno što), za sad ok, sve u redu još nisam primjetio stare bolesti.

15 godina
neaktivan

Koji je točno tvoj model tj. koji je proc u nutra, cura misli kupit laptop i zapela je za taj ASUS a pronaša san ASUS K52F-EX861 za 3500 pa pokušavan nać jeli ovaj model ima problema nekih serijskih...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 9:42 (s_zlikovski).
14 godina
neaktivan

Moj model je K52JE-EX065, procesor je Intel Core i3-370M.... ako ti to što pomaže...... sretno sa kupovinom.          

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice