Ok, priznajem...zapeo mi je za oko Alienware M17x. Htio sam se malo informirati gdje ga ima za uzeti i naletio sam na stranicu www.alienware.com.hr. Bilo je neki govora da je ta stranica lažna, pa opet neki tvrde da nije ali ja sam poslao upit i dobio sam ovakav odgovor:
Postovani,
Narudzbe se vrse iskljucivo online. Po zaprimanju vase narudzbe mi kontroliramo izabranu konfiguraciju te vam saljemo potvrdu narudzbe ili podatke sa novim konfiguracijama.
Po primitku toga vi uplacujete cjelokupni iznos te se narudzba i sredstva salju u SAD gdje se vase racunalo sastavlja.
Racunalo stize u Hrvatsku kroz 4 tjedna.
Konfiguracije se mijenjaju svakih nekoliko dana te je jako tesko istom brzinom mijenjati ponudjenu konfiguraciju na stranici. Potrebno je brzo regirati.
Ukoliko reakcija nije brza narudzbe se otkazuju zbog prevelikog otklona od narucenog.
Kroz ovaj period velikih promjena zbog preuzimanja poslovanja tvrtke Dell nad Alienware konfiguracijama preporucujemo ostvarivanje narudzbe kroz mjesec dana.
Srdacan pozdrav,
Ivan Babic
Alienware Systems Hrvatska
Subsidary of Alienware Systems LTD
www.alienware.com.hr
Gledao sam na njihovoj stranici pa mislim se kakva to ozbiljna firma nema ni telefon za kontakt?
Jos jedno pitanje....kakva mi je alternativa naruciti Alienware iz neke druge zemlje online? Isplatili se?