Generelno Qosmio nikad nece imati tako odradjen sistem hladjenja kao sto ima AW ili Asus...to je ipak ono sto mora biti jedna od odlika pravog Gamera...
Ha? To ti iz osobnog iskustva na više modela, ili akademska filozofija?
Pored toga, nekome tko daje 2000 eura za laptop, vjerojatno nije problem iskeširati novac
za cooling pad. Mislim, pravom gameru nije problem. Meni je, jer ga ne zagrijem dovoljno
da bi mi rebao.
dovoljno ti je da obratis paznju na kuciste koje se ne razlikuje preterano od standardnih toshiba.
u HGspotu sam video qosmia na specijalnom standu koji je bio ukljucen i samo je pustao 3d klipove, za moj ukuj je bio previse vruc, a dirao sam samo "palm rest" :)
ja imam gamera i nikad se nije toliko zagrevao na tim povrsinama...
Upravo tako..Neznalice nemaju pojma da su konstrukcijska rješenja u Alienware-u potpuno prilagođena gejmingu.Dakle,nikakva modanja standardnih kučišta i eventualno dodavanje neke fancy krame da zaje*e neznalice..Alienware bruji ventilatorima no to je nužno.Ne može se lap ohladiti dobrim namjerama.Godinama Alienware radi igraće strojeve i bavi se samo time,dočim je Toshiba,preko noći odlučila se malo poigrati eventualnom zaradom.N kažem da j Toshiba loš,ali daleko iza Alienwarea,mislim na ukupnu izradu i karakteristike.Balavanderi koji nmaju pojma naravno da uvijek lap ili stroj cijene po pukom zbroju sirovih komponenti,ne razmišljajući(a i čime bi?) da je gaming lap malo više od čistog zbroja nabrijanih komponenti..