Zanima me vaše mišljenje o ovim laptopima. Da li se isplati kupovati
Acer Gemstone Blue
- poruka: 13
- |
- čitano: 2.439
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa, moje mišljenje je da se ne isplati... Imaš i drugih, jeftinijih verzija Acera, koje također podržavaju Blu-Ray...
A ako ti Blu-ray nije potreban, onda nema smisla takve laptope kupovat, jer mnogo ih je s sličnim performansama, a dosta su jeftiniji...
definitivno se ne isplati kupiti, ima boljih konfiguracija za taj novac a ovdje samo plačaš šminku
Pa sigurno neče kupovati gemestone blue zbog blue ray-a.
Ja sam kupio Acer Gemstone Blue model Aspire 8920G i mogu reći da je komp zvjer.
Ima fenomenalan ekran 18,4" HD filmovi izgledaju super (rezolucija je full HD 1080)
Prilično je brz, 2.5 Ghz 6 Mb cache, 4 Gb memorije, 500 Gb na dva harda a grafička je GeForce M 9500. Do sad sam igrao na njemu samo STALKER koji radi s max postavkama u full rezoluciji bez trzanja.
Zvučni sustav je 5.1 koji odlično zvuči u filmovima ali za muziku je loš.
Dosta je kvalitetno izrađen (tvrda plastika), lijepo izgleda, težak je i velik pa nije baš prenosiv.
Ja bih svakome preporučio kupnju jer se dobije puno za 13000 - 14000 kuna zavisno od distributera.
Ja sam platio 11344,26 kuna + PDV kod Arhiteh-a.
Kupite ga nećete pogriješiti.
mac je brži,kupi mac
izgleda jako kičasto
izgleda jako kičasto
Evo i ja ubo istog Acera samo sta me muci je Vista Home 32bit OS na njemu. Sutra na poslu cu stavit Ultimate 64bit pa cu vidjet kako se ponasa.
Mac je preskup za ono što nudi. Standardni hardware po visokoj cijeni.
Evo i ja ubo istog Acera samo sta me muci je Vista Home 32bit OS na njemu. Sutra na poslu cu stavit Ultimate 64bit pa cu vidjet kako se ponasa.
izgleda jako kičasto
Acer Gemstone Blue
Mac je preskup za ono što nudi. Standardni hardware po visokoj cijeni.