Acer emachines E725

poruka: 5
|
čitano: 2.016
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Acer emachines E725 nekoliko problema

ovako, imam navedeni laptop i nekoliko problema :S

1. triba ocistit prasinu jer se grije ali ne mogu naci na youtube-u kako rastavit, bojim se da nesto ne slomim :O pa ako moze neke upute
2. usporio je, to bi se tribalo rijesit sa defragmentacijom i brisanjem nepotrebnog materijala ako bas bude lose onda cu novi sustav stavit

3. baterija pocela stvarat probleme, pise da je spojena ali da se ne puni, kad iskljucim adapter laptop se ugasi- to neman pojma kako rijesit :S

svi prijedlozi dobrodosli

btw. koristim win7

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Acer emachines E725

Prijedlog za prvi problem:

Odnesi u Links i tamo će ti za 200kn napraviti kompletno čišćenje i promjenu termalne paste na processoru.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Acer emachines E725

di ja di links xD

ima li jos itko ikakav prijedlog?

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
15 godina
neaktivan
Re: Acer emachines E725 nekoliko problema
majstorSZ kaže...

2. usporio je, to bi se tribalo rijesit sa defragmentacijom i brisanjem nepotrebnog materijala ako bas bude lose onda cu novi sustav stavit

3. baterija pocela stvarat probleme, pise da je spojena ali da se ne puni, kad iskljucim adapter laptop se ugasi- to neman pojma kako rijesit :S

- Da, defragmentacija, brisanje smeća, isključivanje nepotrebnih startup programa koji rade u pozadini. To bi trebalo pomoći.

- baterija pri kraju?! kupnja nove.

14 godina
neaktivan
Re: Acer emachines E725 nekoliko problema

to sa baterijom se odjednom dogodilo, dobro je drzala i vadila se iz laptopa kad je sluzio kao stolno racunalo.
neman bas neko ekstra iskustvo sa tim baterijama ali mislim da bi to mogla bit softverska greska jer se pocelo odjedamput dogadjat.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice