ACER Aspire 7730Z problemi

poruka: 19
|
čitano: 8.536
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

ovako, kupio sam laptop u eurotradeu za 4.600kn

Procesor: Intel® Pentium® Dual-core T3200 (2.00 GHz, 1 MB L2 cache, 667 MHz FSB)
Monitor: 17.0" CrystalBrite (1440 x 900 WXGA)
Chipset: Mobile Intel® GM45 Express Chipset
Memorija: 3 GB DDRII 667 MHz
Hard disk: 250 GB S-ATA (5400 rpm)
Bluetooth, Windows Vista® Home Premium Edition itd...

i imam neki problem.

- Kod brisanja datoteka ne prikazuju se u recycle bin-u, pise 0 items ali se moze isprazniti (iako se nis ne vidi), onda pritisnem Empty recycle bin i pita dali zelite izbrisati sve 5-50 datoteke ali ne prikazuje koji su to files.

- na kutiji od laptopa pise da ima ugradjen bluetooth i na laptopu ima tipka za bluetooth ali kada pritisnem pise zelenim slovima "no device" a u toj trgovini di sam kupio laptop nemaju nis pojma, rekli su da nazovem servis acera u rovinju da oni to rijesavaju. dobili smo "nekakav softver" ali kada smo to instalirali opet nista...

molim pomoć...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

sta nitko nezna rijesenje!?!?!?! pomoc!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
RE: ACER Aspire 7730Z problemi

Zna zna,desni klik na Recycle i odaberi  Display Confirmation Dialog

Ako se ikona blesavi da pokazuje prazno a puna je onda desni klik na desktop---Personalize---(gore levo) --Change Desktop Icons i odaberi ikonu za prazan i pun Recycle Bin (odaberi neku drugu ikonu pa onda vrati stare)

No Device pise ako nista nije spojeno na Bluetooth

Upali bluetooth na telefonu i odaberi Search ili tako nesto pa vidi dali ovaj pronalazi laptop

(: @ http://www.youtube.com/watch?v=RCKLYCi2UJk
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 11:56 (Lazarus Long).
16 godina
neaktivan
autorov komentar

nista od smeca, i dalje isto. npr.   recycle je sada prazan, al kada ja stavim bilo koju datoteku ili neki folder onda pise da je puno ali kada udjem u recycle onda je prazno...???

a za bluetooth nije u tome problem nego on kao da nema bluetooth adapter, taj program sto sam dobio uz laptop kada sam instalirao rekao je da umetnem bluetooth adapter u laptop.

kao da uopce nepostoji bluetooth na laptopu...???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa ne vidim razloga zašto te to zabrinjava, vjerovatno je neki sitan bug u registriju koji je uzrokovan nekom aplikacijom za backup ili čišćenje računala koji si dobio uz laptop kada si ga kupio. Pokušaj pronaći ako postoji takav ili neki sličan program, možda ima neku opciju za prikazivanje odnosno ne prikazivanje obrisanih datoteka u recycle bin-u.

s.t.a.l.k.e.r. aka automaton aka yamijima
16 godina
neaktivan

Da li si administrator na računalu? Ako nisi nemaš onda pristup svim opcijama na računalu a između ostaloga možda i brisanju file-ova u recycle bin-u. Odi u CONTROL PANEL > USER ACCOUNTS. Postavi svoj account kao administrator.

s.t.a.l.k.e.r. aka automaton aka yamijima
16 godina
neaktivan
autorov komentar

tu pise da sam administrator... ali mene blueooth   vise zabrinjava...Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj nakon instalacije bluetooth drivera,kad ti kaže da umetnes  bluetooth adapter,pritisni tipku bluetooth na lapu...!

16 godina
neaktivan
autorov komentar

ali ja ga uopce nisam mogao instalirati jer pri instalaciji se morao "prikljuciti" bluetooth u lap...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator

Idemo ponovo,ovo radi

Klik na Start--Run--gpedit.msc

User Configuration > Administrative Templates > Desktop > Remove Recycle Bin icon from desktop

Restart

Ponovi postupak i opet restart

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Lazarus Long kaže...

Idemo ponovo,ovo radi

Klik na Start--Run--gpedit.msc

User Configuration > Administrative Templates > Desktop > Remove Recycle Bin icon from desktop

Restart

Ponovi postupak i opet restart

Sta je to za XP ili Vistu???
17 godina
neaktivan
moderator
Dodge_167 kaže...
  Sta je to za XP ili Vistu???
Za oba Windowsa.
gpedit.msc je Local Group Policy konzola gde se mogu vrsiti razna podesavanja koja su obicno skrivena
16 godina
neaktivan
autorov komentar

i dalje ne radi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mozda nisam bio dovoljno precizan u odgovoru.nisam mislio kad instalacija zavrsi, nego njen"prvi dio"...znaci u toku instalacije

kad te zatrazi da umetnes adapter,rucno aktiviraj tipku bluetooth

17 godina
neaktivan

nije da ga ne mos ukljucit nego nemas bluetooth na kompu. tj ako ti pise na racunu ili na stranicama trgovine da komp ima bluetooth onda ima. a to sto ima tipku a nema blutooth znaci samo da ti je kuciste od laptopa od jacega modela koji ima bluetooth. isto je tako kod mene. al me cisto zaboli sto nema bluetooth... nisam ga ni gledo kad sam uzimao... problem je ako ti je to jedini laptop tj jedini komp koji imas pa si htio uzet bluetooth... al mozes kupiti bluetooth usb i stvar rijesena....   i mislim da bi i tipka trebala raditi s njim  Izlanuo se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

imam ja komp i laptop. nego taj laptop koji sam kupio je od moje sestre... a ona mora imati sve na lapu i nju zajebava svaka sitnica na lapu i dok to ne popravi nece odustati, moda cemo i cak otici u rovinj jer tamo ima servis za acere...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Evo malo slika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

isto kuciste kao i kod mene sam je kod mene 7730g. i nemam bluetooth i znao sam da ga nema. i meni je bilo sumnjivo sto ima tipku za bt al nema ga.   tj ponadao sam se da ima kad sam ga dobio al sam brzo skuzio... znaci ako ti ne pise na racunu i na stranicama trgovne od tog modela kojega si uzeo, onda nema... pusti ono sto pise na acerovim stranicama da ima bluetooth... pa pise i da ima blue ray pa ga nema... al ima ovaj jaci model sto ima sve to....   i ne vrijedi ti ga slati na nikakav servis. samo ces cekati mjesec dana ako ne i duze... bolje odi u neku trgovinu i uzmi bluetooth na usb-u za kojih 100kn i rijesena stvar... bolje se to isplati nego ga ne koristit mjesec dana

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
damirddd kaže...

isto kuciste kao i kod mene sam je kod mene 7730g. i nemam bluetooth i znao sam da ga nema. i meni je bilo sumnjivo sto ima tipku za bt al nema ga.   tj ponadao sam se da ima kad sam ga dobio al sam brzo skuzio... znaci ako ti ne pise na racunu i na stranicama trgovne od tog modela kojega si uzeo, onda nema... pusti ono sto pise na acerovim stranicama da ima bluetooth... pa pise i da ima blue ray pa ga nema... al ima ovaj jaci model sto ima sve to....   i ne vrijedi ti ga slati na nikakav servis. samo ces cekati mjesec dana ako ne i duze... bolje odi u neku trgovinu i uzmi bluetooth na usb-u za kojih 100kn i rijesena stvar... bolje se to isplati nego ga ne koristit mjesec dana

ali meni i na racunu i na ponudi od laptopa u trgovini pise da ima bluetooth.. a ovi u servisu su nam rekli da bi trebao imati ugradjeni bluetooth...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice