Acer Aspire 7730g

poruka: 30
|
čitano: 8.458
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Acer Aspire 7730g

Evo ovako mislim kupiti ovaj laptop Acer Aspire 7730g u Hgspotu dode 6.029kn

Naziv Notebook ACER Aspire 7730G(LX.ARY0X.058), Intel Core 2 Duo T5800 (2.0GHz), 17" WXGA, RAM 3GB DDR2, HDD 250GB, DVD+-RW, nVidia GeForce 9600M GT (512MB), LAN, WLAN, Windows Vista Home Premium

ali ima jedan problem ja sam iz Splita a raspolozivo je samo u Osijeku i Slavonskom Brodu

Prije nekoliko dana je bilo raspolozivo u Imotskom sad je i tamo nestalo kmeeeee

Jel se moze naruciti npr iz Osijeka da dostave ili???

Kolko bi dostava kostala?? :D

zahvaljujem

Hajduk zivi vjecno!

0 0 hvala 0
17 godina
Acer Aspire 7730g

Možeš ga i preko interneta naručiti, a oni ti ga besplatno dostave tako sam ja svoju toshibu kupija

evo link: http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=3663

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Acer Aspire 7730g

super nasao sam isti kao i ovaj....samo mi reci kako sada to da se naruci korak po korak objasni :) odakle dostavljaju iz zagreba ili?

ako je besplatno ONDA SUPER!!

Hajduk zivi vjecno!
17 godina

Kako kupovati online-evo sve ti tu piše imaš čak i slike

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=infopages&pages_id=22

dostava ti je besplatna za cilu hrvatsku

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

ovo treba karticom preko interneta.....a cua san da kradu malo.....

Hajduk zivi vjecno!
16 godina
neaktivan

nasao sam ovakav laptop u technomaxa samo sto ima 2 gige rama i core duo 7350.......

zanima me sto je bolje imat 3 gige rama ili core  2 duo 5800

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
neaktivan
Acer Aspire 7730g

uzeo sam taj 7730g u hg spotu ovaj tjedan, i moze se naruciti u bilo koji hg spot samo dok oni to pošalju počne treći tjedan.... konkretno, uzeo sam ovaj model s t5800 proc na 2.0. i mogu reći da sam prezadovoljan... a koliko vidim jedina razlika izmedju tog t5800 i t7xx je u tome što ovaj 7xxx trosi manje energije što znači traje baterija cca 15min duze... a moram pohvaliti monitor koji je odlican  Cool e stvarno sam se iznenadio... odličan... grafička je isto top kolko sam vidio, probao sam cod 4 i ra3 i rade perfektno.... dobije se vista na hdd i moze se uvijek vratiti ako treba...   a takodjer se u laptop moze ugraditi jos jedan hdd pored ovog sto je u njemu... eh da postoji tipka za bluetooth kojeg zapravo uopce nema... jer instalirao sam driver scaner i updateirao sve drivere...   a nije ga pronaso... a u device manageru je sve instalirano...   al zapravo postoji bluetooth u jacem modelu s blu-rayem pa je to vjerovatno zato.... sve se dobije instalirano i prvi puta kad se upali odmah pita da li hocu napraviti backup na dvd-e  Smijeh   primjetio sam da se ventilator pali dosta cesto ali je za razliku od mog starog laptopa puno puno tiši. provjeravo sam nakon igranja od 1-2 sata toplinu laptopa ispod kad ono ništ specijalno... rekao bi mlako   Cool   eh da tipkovnica se samo malo više udubi oko tipke j al dok se normalno piše uopće se ni ne vidi ni osjeti nego kad se stvarn malo jače stisne... dok su s druge strane tipke asdw  Namigiva normalne tj moze se slobono osloniti  Smijeh eh da zvuk je isto odličan, obični zvučnici iznad tipkovnice a ispod laptopa kao jedan zvučnik za niske tonove al ne bi to nazvao basom nego više kao neki "kick".   eto ako nešto bude još zanimljivo javim.   stvarno ne žalim što sam ga uzeo, nego razmišljam da uzmem odma na 3g garanciju. cijena kompa je 6000kn a kako sve igre izgledaju na njemu moze se vidjeti ako se na youtube upiše acer 5930g (barem deset videa toga laptopa s istom konfiguracijom kao 7730g.)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

model nije t7xxx nego p7xx :D al nema veze cinjenica je sto je t5800 bolji,3gige su odlicne,ako si ti rekao da je odlican.........jesi provao na njega igrati GTA IV........... javi mi kad budes :D i ako budes mogao.....al uglavnom,naravno da mozes igrati cod4 mozes na high sigurno s onom grafickom i svemu ali dobio sam puno odgovora da se mozes GTA iv bez greske na 1024 x 768.....igrivo je...imao bih oko cca 55-60 fpsa.... mozda i vise..zavisi koje detalje HIGH LOW MEDIUM...................hvala ti jos jedanput..............

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
neaktivan
Acer Aspire 7730g

e nisam probao gta 4, skidam ga, kao i fallout 3 i nogomet... po onom sto sam vidio mislim da ce raditi... jga... trenutno nema bolje graficke za laptop tako da kako radi radi... nije mi bitno.... znam da sigurno radi bolje nego na pola laptopa... ps nisam gledao verziju procesora na tom drugom... pps onaj tu techomaxu dolazi s linuxom i kosta 100eura više tako da mislim da se definitivno ne isplati tamo uzeti. bolje naruči i čekaj.. i naravno svaka 3 dana zovi i pitaj što se dogadja, treba malo opsjedati....

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 14:11 (damirddd).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sto se tice GTA IV ne boj se,radit ce ti sigurno ako imas graficku ge force 9600m GT znaci ne GS nego gt.... 512mb.....

pes 09 ce ti na high bez greske vrtit to budi siguran...fallout 3 neznam :D (nikad nisam tu igru instaliravao :D )

Znaci ti tvrdis da se Acer Aspire 7730g :) moze nabaviti u bilo koji Hgspot,tj da se moze narucit......i da ti dode za nekoliko dana....... ako je to tako onda YESSS :),ne treban traziti druge laptope..... :D :D :D :D :D

Ako meni laptop kad narucim dode nakon 7 dana ja sam sretan samo da mi donesu taj aspire....crne ti je boje jeli xD ?

jer bijeli laptopi mi nisu nesto lijepi....ja hocu da mi bude HOT Smijeh,tj dizajn da bude lijepi.......

Ja nemam skole niti drage svoje,za HAJDUK kuca srce moje,ovo je pjesma propalog đaka koji bodri europskog prvaka!!

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
neaktivan
Acer Aspire 7730g

Ja imam ACER Aspire 7730G isto! Crn je! Bluetooth IMA , tvoja je stvar sto ga ne znas instalirati! Blueray nema!

Predobar laptop jedino kada igrate nesto intenzivnije stavite ga na postolje od recim 4 DVD cake za 10 medija (svaki pod jednu nogu) da bude na povisenom da se ne zagrijava previse zbog mutavo postavljenog hladnjaka koji pali 3. stupanj na 95 stupnjeva (nikad ne prede) -u servisu kazu da nece gorit do 110! Ovako podignut ne prelazi 85 u Crysisu... Cuva grafu

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 15:08 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Luka kaže...

Ja imam ACER Aspire 7730G isto! Crn je! Bluetooth IMA , tvoja je stvar sto ga ne znas instalirati! Blueray nema!

Predobar laptop jedino kada igrate nesto intenzivnije stavite ga na postolje od recim 4 DVD cake za 10 medija (svaki pod jednu nogu) da bude na povisenom da se ne zagrijava previse zbog mutavo postavljenog hladnjaka koji pali 3. stupanj na 95 stupnjeva (nikad ne prede) -u servisu kazu da nece gorit do 110! Ovako podignut ne prelazi 85 u Crysisu... Cuva grafu

sto neznam instalirati?znam da blueraya nema........... laptop je savrsen!! jel imas fingerprint reader? 
Hajduk zivi vjecno!
17 godina
neaktivan
hacker1993 kaže... 

Znaci ti tvrdis da se Acer Aspire 7730g :) moze nabaviti u bilo koji Hgspot,tj da se moze narucit......i da ti dode za nekoliko dana....... ako je to tako onda YESSS :),ne treban traziti druge laptope..... :D :D :D :D :D

e ja sam ga uzeo u hg spotu, al ne dodje za par dana 100%, kazem počeo je treći tjedan i onda su javili da je došao, u medjuvremenu sam zvao na početku tjedna (da vidim jel šalju ili šta) i opet na kraju (kad sam vidio da ne javljaju da je došao). al trebalo bi se moći naručiti.. kad sam ja bio naručivao bio je raspoloživ u iloku i imotskom i nazovem ilok i kazu mi da ima još samo jedan i da je rezerviran a kad sam nazvo u imotski rekli su mi da ih imaju i da će poslati al dok oni naprave medjuskladišnicu prodje tjedan dana...
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

Ja imam ACER Aspire 7730G isto! Crn je! Bluetooth IMA , tvoja je stvar sto ga ne znas instalirati!

ajde molim te objasni kako si instalirao bluetooth. i pitanje, jel i tvoj proc t5800
17 godina
neaktivan
damirddd kaže...
Luka kaže...

Ja imam ACER Aspire 7730G isto! Crn je! Bluetooth IMA , tvoja je stvar sto ga ne znas instalirati!

ajde molim te objasni kako si instalirao bluetooth. i pitanje, jel i tvoj proc t5800
 P7350, izgleda da ti imas stariji model, nisam znao ni da postoji! :D
Jesi ti siguran da je tvoj Aspire 7730G?

Da, ima fingerprint reader.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 20:42 (Luka).
16 godina
neaktivan
Luka kaže...
damirddd kaže...
Luka kaže...

P7350, izgleda da ti imas stariji model, nisam znao ni da postoji! :D
Jesi ti siguran da je tvoj Aspire 7730G?

Da, ima fingerprint reader.
 i kakav ti je taj fingerprint reader cemu on sluzi....... :) znam da je za otisak prsta al jel s njim palis laptop ili :D

Naziv Notebook ACER Aspire 6930G(LX.AVB0X.026), Intel Core 2 Duo P7350 (2.0GHz), 16" HD WXGA (1366*768), RAM 3GB DDR2, HDD 250GB, DVDRW, nVidia GeForce 9600M GS (512MB), LAN, WLAN, Windows Vista Home Premium

to je tvoj :D

edit:u hgspota ne pise da ima PR(print reader)...kako to?

Hajduk zivi vjecno!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 22:43 (hacker1993).
17 godina
neaktivan
Acer Aspire 7730g

Moj je ACER ASPIRE 7730G!!!!

320 gb,

2 gb ram

2,0 dual core

17''

9600M GT!

TO JE MOJ!!! Valjda znam bolje nego ti sto imam!

http://www.eurotrade.hr/eurotrade/cijenik.php?id=2&id1=1

Pronadi ga 7730G

Fingerprint sluzi prilikom logiranja i za lozinke, ma nista posebno ali cuo sam da mozes recimo nariktati da kada provuces mali prst pokrenes neki prog itd.

Pr

ocesor:

Intel® Core™ 2 Duo processor P7350 2.00GHz Chipset: Mobile Intel® PM45 Express Chipset Monitor: 17' WXGA CrystalBrite, 1440 x 900 Grafika: NVIDIA® GeForce® 9600M GT, 512MB Memorija: 2GB MB DDR2 667MHz Hard disk: 320GB HDD Optički uređaj: DVD±RW Mreža: 802.11a/b/g/draft-N, Gigabit Ethernet, BT 2.0 Ostalo: Fingerprint reader, Acer CrystalEye webcam, Consumer infrared (CIR) port, 5 in 1 CR (SD, MMC, MS, MS PRO, xD) I/O portovi: Acer EasyPort IV connector, ExpressCard™/54 slot, 4 x USB 2.0 ports, HDMI, External display (VGA) port, Baterija: 6 ćelija, autonomija 2,5h Masa: 3,8kg Jamstvo: 1 godina Operativni sustav: Linux
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 13:01 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to je stariji model.....sad je izasa novi slican kao i tvoj samo t5800,3 gige rama 250gb hdd ge force 9600 gt 512mb

:D bolji je moj xD :D :D :D :D :D :D ima vise rama belj......

di si kupia ovi laptop....? jel ga ima u splitu kupit ili narucit.....wtf.. linux.....ma ne treba uzest cu ja s windowsom ...... :D sta ce mi fingertip reader to je glupost...... a sve je isto  samo rami i ono gore navedeno.....

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
neaktivan
Acer Aspire 7730g

Al smo umisljeni!:D ...1 gb rama 85 kuna... a HDD manji za 70 gb, ja bih prije rekao da je tvoj stari model!:D

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 17:05 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hahahhaha 1gb ram 85kn za laptop?????85kn dode....di si vidia to?aj daj link moga bi ga do 4 dignit tj kupit jos jedan......ne brini za hdd imam eksterni od 1tb....isti su nam modeli tvoj je lx 058 moj je lx 062.....nisu tocni brojevi tako je bilo u technomaxa vidia san :D

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
neaktivan
hacker1993 kaže...

hahahhaha 1gb ram 85kn za laptop?????85kn dode....di si vidia to?aj daj link moga bi ga do 4 dignit tj kupit jos jedan......ne brini za hdd imam eksterni od 1tb....isti su nam modeli tvoj je lx 058 moj je lx 062.....nisu tocni brojevi tako je bilo u technomaxa vidia san :D

83 kn , ne 85!:D Hakeru moj pa ti se ne znas kretati po cijenama:

Je** se meni kakav eksterni hard imas, spusti se malo na zemlju, ne pametuj toliko! Nikada neces imati nesto najbolje niti biti najbolji moras se sa time suociti, hakeru! Nazalost si samo covjek kao i svi mi!

Ja sam iz ove teme out dok nisam nesto previse rekao!:D
17 godina
neaktivan

Ahhh, slucajno dvaput postao...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 23:38 (Luka).
16 godina
neaktivan

glupane jedan vidi gori post sam si stavio 85 kuna...........

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
neaktivan
hacker1993 kaže...

glupane jedan vidi gori post sam si stavio 85 kuna...........

Kako se to izrazavas??? Kakvih to problema imas?

Ocite ne shvacas da sam rekao da dode 83 a ne 85 kuna u toj poruci (ispravio sam se)! Hakeru... :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 1:07 (Luka).
16 godina
neaktivan

Ja bih isto kupio taj notebook ali ne znam dali ima web cameru, pa dali netko zna jel ima?

baoticdomagoj
17 godina
neaktivan
Acer Aspire 7730g

Ima.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala, a i mislio sam da ima.

baoticdomagoj
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ima.

to je model 7530g...al svejedno ima cameru ...
Fc Barcelona
17 godina
neaktivan
XFX Gamer kaže...
F1-IVO kaže...

Ima.

to je model 7530g...al svejedno ima cameru ...
 Moj bed.Stavio sam krivu sliku.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
13 godina
neaktivan
Acer Aspire 7730g

koji laptop uzet do 4500 kn a da ima 17 inca ekran, 4 gb rama procesor oko 2.40 i da je graficka u tom sklopu dal se moze to nac?? ne kuzim se puno u laptope zato molim bez nedolicnih komentara samo sam pitao 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 17:28 (Slavonac20).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice