I ja imam acera 5560g i zanima me nesto u vezi grafcke,naime u laptopu su dvije graficke a meni cijelo vrijeme u benchmarku pise samo jedna...
evo možda ovdje nađeš ovo što trebaš ...
http://www.pcadvisor.co.uk/reviews/laptop/3333305/acer-aspire-5560g-review/
kaže tamo: "The strong graphics performance is down to the dual AMD Radeon HD 6740G2 graphics setup. This actually consists of a dedicated AMD Radeon HD 6650M processor with 1GB video memory, and an integrated Radeon HD 6620G chip, configured together in a CrossFire array. This means that alternate frames are rendered by each card, which has potential performance benefits, although does also make it less power efficient."
Znači da to nisu fizički dvije kartice pa ti vjerovatno zato ne prepoznaje , ali isto može biti nešto što se meni dogodilo kad sam tek kupio laptop ...
Nisam update-ao drivere za grafičku i ona uopće nije radila , sve je obavljao grafički čip na procesoru.
A ti čipovi su dosta jaki , tako da uopće nisam primjetio da ne radi dok nisam probao igrat BF3, ali prije toga sam prešao skoro cijeli Hitman 3 :) ... čak sam i prešao prvu misiju na BF3.
offtopic: Začuđujuče kako nitko nije komentirao količinu grešaka u postovima korisnika kroce :)