i još za informaciju, imam ga i na kompjutoru i na lapu-topu..
Quad Core QX9650 clockani na 4GHz, 2 x 1 GB DDR3 (Patriot Extreme 1333MHz), 2 x Ati Radeon HD3870X2 (Crossfire način rada), 2TB HDD - bih želio imati : D
i još za informaciju, imam ga i na kompjutoru i na lapu-topu..
Dualboot:
XP SP2 i Vista Business
Win XP home
vec dugo samo i iskljucivo linux, krenul sa fedorom core sad na ubuntu 7.10. nece windowsi vise nikad vidjet mojeg kompa.
Vista Ultimate, na drugoj kanti XP Pro, a na trećoj se vrti XP Home.
čujem da izlazi Win XP SP3 nadam se da će bit na DVD-u od BUG-a!!!!
koristim ubuntu 7.10 za net dok mi xp mi služi samo za cod... al ni njega više ne igram tako da se vrti samo ubuntu ;)
windows xp sp2 black edition 4.90
sad jos kad bi na Bug-u izasao sp2.... milina
xp professional sp1
Raspitivo sam se za te modele na netu i dobio informaciju da jedino kod smradnih engleza mozes narucit za Hrvatsku izgledaju svemirski
Xp pro, ubrzo planiram uzeti Vistu Ultimate
Ubuntu 8.04 - koristim 98% vremena.
Windows XP Pro SP3 - koristim 2% vremena.
Koristim Windows XP SP3 Pro i Vistu (bez SP-a), a vrlo VRLO često Ubuntu 8.04 sa Live CD-a jer ga ne mogu instalirati.
Koristim Windows XP SP3 Pro i Vistu (bez SP-a), a vrlo VRLO često Ubuntu 8.04 sa Live CD-a jer ga ne mogu instalirati.
Windows XP Professional
Presao sa Arch Linux-a na Gentoo. KUbuntu postoji jos danas dok instaliram Gentoo.(instaliram ga iz Kubuntu-a pa onda samo bootam u Gentoo i formatiram KUbuntu. Tako da stalno imam funkcionalan sustav).
windows xp pro with sp3
OpenSUSE11 i winxp SP3
windows xp sp2
vista sp1
knoppix live
Xbetas (sa SP3) - nevjerojatno stabilna modifikacija XP-a, stalno koristim
Solaris 10 - nekad pokrenem kao virtualno računalo, tek tolko da vidim o čem se radi
Knoppix 5.1 - kad neko sjebe komp i treba formatirat disk, spasim podatke ak kaj treba spasit
UBCD (Ultimate boot CD) - dijagnostika
Vista Ultimate - image na disku čeka da ga isprobam, inače, vidio vistu kod frenda i ne sviđa mi se, al to je samo prvi dojam
DOS - koristio u školi
Vidim da je netko spomenuo BeOS, ja sam ga instalirao, al nije mi radio stari miš (Trust, optičko bežični) pa mi se nije dalo niš s tipkovnicom isprobavat.
Vista ultimate 32 bit SP1
XP Professional SP3
XP Home
vista ultimate 32. zasad zadovoljan
Stari Win XP SP2
Novi Win XP SP3
trenutno na starom
Svaki od winsa je temeljito dorađen i uigasene sve nepotrebne amplikacuje koje bezveze trose resurse
.
Free dos i windovs 3.1
Prvo i osnovno: Mac OS X Tiger 10.4.8 (Hackintosh), Mac OS X Leopard 10.4.3 (iMac), XP SP3 (Hackintosh)
Sporedno: Vista (Ultimate), Solaris (Developer Edition), kojekakvi Linux-i (Fedora, Ubuntu)
Mreza: MikroTik, IPCop
XP SP2 te razni u virtualu
dual boot xp sp2 + vista ultimate , sve 32bit
windows xp professional
Odnedavno koristim Win XP SP3 i Vistu (koja mi je neobjašnjivo zauzimala 50 GB) izbrisao pa je Ubuntuu dopalo 12 GB! Woohoo!