- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hahahahaha.... Jbt, kako ti mozes imat tako razbacano sve po stolu i ispod njega.... Kak ti to ne smeta???
BTW: Imas kuciste ko i moje od starog kompa... Ovo lijevo...
hahahahaha.... Jbt, kako ti mozes imat tako razbacano sve po stolu i ispod njega.... Kak ti to ne smeta???
BTW: Imas kuciste ko i moje od starog kompa... Ovo lijevo...
Nemogu si pomoć kad stalno nešto radim a i ženu sam privikao na to da koliko god ona to pokušava posložit,to ja bolje mogu razbacat. Od stola na desno nisam ni htio poslikat,jer bi bilo previše.
Da to je nered...
Ako baš hoćete vidjet kako izgleda nered,evo vam par slikica.
Lijepi nered.
Imaš istu tipkovnicu i miš kao ja
Lijepi nered.
Imaš istu tipkovnicu i miš kao ja
Iznenađujuće dobra tipkovnica i miš.! P.S. baterije u mišu i tipk. nisam mijenjao već 5 mjeseci a znam se tu i tamo poigrat na kompu. I što je interesantno kod miša da radi samo s jednom baterijom 1.5V a ima dvije.
Jesmo muškarci ili ne hehehe.
Neko je pitao za grafu,integrusa je hd3300
ali kao sto je moj advokat kazao:D
stize 4870CF(prvo jedna pa dvije)
znam da nije mjesto tu ali dali hx450w drzi 2x4870? ostalo je u potpisu
za par dana kada jos poslozin cu par slika dat jos
Ima sanse da hoce, samo ces tom napajanju dusu izvadit, kupuj jace, HX520
mislim da necu jace,tek sam ovo uzeo:D
pa i ocekuje se da mu dusu izvadim,koliko sam platio:D
Neće. Potrošnja moje konfiguracije (MOJ PC gumb), prema Raptoxxovom pokazivaču potrošnje, maksimalna brojka je bila 350W, a sa VX550W išlo je bez problema isto tako
e super,pa tako sam ja racuno,recimo da max trosi proc=140w i to sa 4 jezgre i OC bijesnim,dvi grafe svaka 150w to u najgorem slucaju i jos ostale gluposti = 50W
to je 490w, s time da ja ne OC proc trenutno pa on trosi 50w manje to je 440w i obe grafe ce trosit 50w manje.to je 390w max.
znaci drzi;D
U igrama ili 3D marku će ti prosječno biti oko 300W (meni je bilo 250-275W)
Ovo je fakat realan prikaz iskoristavanja napajanja
Čuj ima ljudi koji su na VX550W upogonili 3x 8800GTX. Sa brand name napajanjima od 450W možeš bez većih problema upogoniti dvije kartice
Ma znam ti ja to stari, u 14 mjeseci sam se vec svasta nacital. Samo ja ne bi tolko to opterecival, no on je tek napajanje kupil pa ga zbog toga razumijem
Čuj ima ljudi koji su na VX550W upogonili 3x 8800GTX. Sa brand name napajanjima od 450W možeš bez većih problema upogoniti dvije kartice
dobro ne bas sad gtx285 :D
Ma to napajanje može potegnuti, samo da se ne izhebe kao ja oko CF-a (skoro sam kupio TX850W, a ono softverske greške)
dobro ne bas sad gtx285 :D
Pa 8800GTX je slabija od 4870, ali mislim da malo više troši ili čak jednako
ajmo mi tu raspravu sutra nastavit,
ipak moram spat,u 6:30 se dizem:(
laku noc!
Da otišli mi u offtopic
Evo,nije nes:D
Di je grafa
Valja li išta ta HD3300 kao zamjenska grafa??
Evo,nije nes:D
Di je grafa
Valja li išta ta HD3300 kao zamjenska grafa??
pa dao sam joj 512mb rama jer imam 32bit vistu,
i onda ti ima 128 svojih.oko 640 mislim da ima:D
ali crysis na low i 1280*720 sa 30-35fps pokrene
Evo mi novog ljubimca... Sad mi smeta ova debeljuca od grafe, da joj je bar hladnjak s donje strane...morat cu kupit musashija
Uh to je veliko,kaj si si na onog od proca zaljepio jedan 120 mm? btw koliko hladenje na grafickoj joooj
Evo mi novog ljubimca... Sad mi smeta ova debeljuca od grafe, da joj je bar hladnjak s donje strane...morat cu kupit musashija
Uh to je veliko,kaj si si na onog od proca zaljepio jedan 120 mm? btw koliko hladenje na grafickoj joooj
ne kuzim ovo podebljano...
Takav je i meni nered, nadam se da ću uskoro osposobit sobu na terasi koja je 2x veća nego moja sada pa će tamo biti sve prostrano, ova je premala, ni nemogu comp držat u njoj nego u dnevnoj sobi u kutu, a na stolu je sve živo od knjiga, cd-a, šarafcigera, telefona, olovaka... Ni 5.1 zvučnike nemogu rasporedit, koliko ću još ovako , da bude bolje nemam ni prave grafičke nego integrirku
.
evo i mojeg
Sve sto treba da uradis je da skines ''zastitnu'' foliju sa ekrana na kucistu od koje me vec panika hvata a pogotovo kada vidim da je neko drzi 100 godina na laptopu ili mobitelu koji je tek kupio (A ONA SE UZ TO SA SVIH STRANA MALO OGULILA)