Evo ofarbao kućište iznutra da se slaže sa pridošlicama GTS 450 i CX430. Nisam ga rastavljao pa je malo neuredno ofarbano, ali ono najbitnije je odlično ispalo. Razmišljao sam i o izrezivanju rupa za cable management, ali nema dovoljno mjesta između desne stranice i tray-a za ploču da prođe 24-pin i 4+4.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdraf evo danas kupio novu gtx 680 da bacim neku sliku
i jedan fraps test tj. fps,test grafike 1080 p sve na maximum detalji dx11
edit:
ati 6950 2gb 38 fps-a
gtx 680 - 70 fps-a
evo danas sam dobio inspiracije za slikanje pa da puknem neke slike sa canonom 600d fisheye+macro
Evo slike:
Slike su losije kvalitete jer su sa mobitela.
Cable menagment je los, nije bas kuciste za toga, moglo bi se sa vezicama sredit al mi se neda, malo sam povezo i eto, onaj front panel je ko kupus.
Evo nove masine.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2536405
Slikano sa mobitela pa nemojte zamjerit!!
Stiglo danas mnogo lijepih stvarčica :))
Intel Core i7 2600k - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2540555 malo za probu :D
Gigabyte HD6970
4GB G-Skill Ripjaws
Scythe Mine 2
Evo napravio sam mali mod, ako se ovo može nazvati mod.
PC sam tapecirao, u skladu sa bojom kućišta, lijepo stoji. :)
Isto tako, cooler za laptop sam malo iskrivio, te tapecirao na nekim dijelovima da mi se laptop ne istruže te da mi cooler ne istruže stol. :)
Još ću najvjerojatnije na cooleru napraviti nekakve držače za usb, 3.5mm jack-ove te vga, hdmi sa stražnje strane, sve spojiti, da mi ne bude previše kablova sa strana...
Prvo da iskreno kažem svima kojima zna biti dosadno. Nemojte farbati kućište, nemojte ga mijenjati, nemojte ništa. Uživajte dok sve radi kako treba.
Imao sam problema s starim MS kućištem koje nije imalo mount-ove za ventilatore, dakle samo je napojna izbacivala zrak, a ulazio je principom negativnog tlaka. To mi je stvaralo probleme nakon 2 sata igranja, nekad i manje ako je šta zahtjevno, jer bi se kućište u potpunosti ugrijalo pa bi se rušilo pred mojim očima (ekran s smeđim crticama).
Ali, dobio sam tatin stari računar na razvaljivanje i proučavanje i primjetio da kućište ima 2 mjesta za 12cm ventilatore. U prodavaonici nisu imali mogućnost nabaviti CM hladnjake pa sam kupio bezvezne (oko 50Kn za 2, bio sam spreman dati 3 puta više bez problema), ali nisu loši uopšte (1200RPM). E sad, dolazimo do retardiranog dijela:
Ofarbao sam prednju masku i ispala je kapljavo jer sam glupo farbao, a u međuvremenu sam izgubio power on dugme (negdje je u kući, i njega sam obojio). Uglavnom, pogledajte:
Eto da se malo pohvalim, danas sam se počastio lijepim komadom hardwera koji će mi zamijeniti malo zastarijeli, a isto jako kvalitetni hardware . Nego da prijeđemo na bit, kupio sam si MSI GTX 660 Ti PE 2GD5/OC, Power Edition, Twin Frozr 4 iz ADM-a. Kartica je sick
Sad ju moram još sam ugurat u komp i izvadit staru Sapphire HD 6950 2Gb Dirt 3 Edition Dual Fan i stavit ju na prodaju. Također sam uz novu karticu dobio Borderlands 2 serial key kojeg prodajem za 200kn (postavit ću oglas). A dolje evo malo slikica.
LP
evo posto sam malo fejlao temu za stavit sliku pa da bude ovdje :)
ostatak ovdje : http://www.bug.hr/forum/topic/modding-galerija/vas-desk/9821.aspx?jumpto=3192840&sort=asc&view=flat&page=55
a jedna slikica ovdje :)
Slazem novi komp pa evo par slika.
Jos mi fali napajanje i cooler, kućište i RAM mozda neki
drugi dan stavim.
Razmisljam i da nabavim neki IPS monitor i sljusaljke
Napajanje dolazi u Pon, a sto se tice coolera morat cu neko vrijeme
biti na stocku. :/
Kuciste je storm enforcer, sutra mozda koju sliku stavim :)