- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kraljici se zapalio donji PCI-E utor, povukao sa sobom i dvije Zotac GTX 460 AMP!
(mogao sam i u smiješne slike - da nije tragično)
EDIT: Slika pukla popola.
Našao sam doma nešto starog HWa, pa sam malo usporedio s novim za vrijeme čišćenja.
evo stara maticna, sada je na prodaju, jos se dobije 4gb OCZ ram gratis, ima garanciju racun i to, ma ko' nova
ako ko hoce nek se javi
dobio sam novu Razer Mambu od cure i zvučnike Creative Gigaworks T20 Series II od prijatelja za diplomu. veoma sam zadovoljan. i btw, prodajem starog DeathAddera i podlogu, pa škicnite ovaj link
Evo da i ja stavim malo slika. Cilo vrime gledam vaše pa evo da i vi bacite oko na moj kutak za zabavu! Za koji dan stiže Phenom X4 965 BE, pa onda novo napajanje, pajoš jedna grafa za cf, pa će me žena poslat kvragu i bacit sa balkona zajedno sa svim, ionako plešem po rubu :)
Proda svoju gtx470 SOC,nesto nadoplatia i uzea radeona 6950 stabilno unlockanog u 6970, kartica je ok , nisam previše ni oduševljen preformance bumpom al sam razočaran hladnjakom, jednostavno nije dorastao hlađenju kartice s 250W tdp-om, nisam jos siguran da li cu je zadrzat, mozda bi je minja za gtx560ti ili gtx570.