- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo i u mene dva noviteta...
Iskoristio sam priliku prije najavljenih poskupljenja i kupio si još 4 GB RAM-a (2x2 GB G.SKILL DDR3 @1600 MHz), te još jedan Sharkoon 80 mm ventilator.
Sve fino ugrađeno i radi ko urica. Čak se i RAM-ovi ne "kolju" s postojećim Kingmax Herculesima!
Prijatelj iz Austrije mi donio djelove za PC. Corsair H80 i jos 8 GB XMS3 Memorije. Samo imam problema sa H80 ako moze tko pomoci.
Ovdje sam posto:http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/corsair-h80-previse-bucan/131092.aspx
Evo i mojega za početak... nove slike stižu kad budu došle druge komponente...(slikano lg cookiem pa su slike loše)
Uzeo h50 , nazalost frend zaboravio dat amd backplate na kojem su vijci tako da nemogu montirat do utorka- srijede, ali veci secer je uzeo od drugog frenda msi ngtx 570 na test drive do utorka, i poprilicno sam zadovoljan naspram svoje 295.... i bacio sliku "bozicnog stola " haha
Evo kako sam i obećao još sličica novog kompa!
Nažalost komp još nije u funkciji, fali mi HDD (duga priča).
Cable menagmenta ne baš, jer se neisam ni potrudio. Budem i to jednom uredio :)
Evo moga malo,nisam ocistio prasinu ali biti ce to kada stavim unutra neonke, Front Panel SCYTHE Kaze Master i zvucnu karticu
(nije htio slike prebaciti -.-,stavit cu poslje rucka nove slike)