- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nova ljepotica Sapphire 4850
Vid' lopova :D imamo slicne! ja imam isto sapphire ali ima drukciji cooler! moja je ova
Imam karticu s istim hladnjakom, ali moja je HD 4730. xD
Hladnjak je bezvezan, ne hladi baš nešto a zna biti dost glasan.
@ skank
To je neki novi Transformer?? =)
LOL
Prije dva tjedna kupio sam si za 460 kuna Caviar Blue od 1TB koji je podjednako dobar kao i stari Caviar Black od 1TB.
Poklonio si im 100 kuna druže.
Samo da znaš, duplo veći Caviar Green od 2TB imaš za 770 kuna.
Fakat si bacio novac.
LOL
Ma znam,vidio sam i Hitachi od 1Tb za 430Kn,ali pošto je subota i većina dućana ne radi,nije mi se dalo čekati do ponedjeljka,a svijet medija mi je dosta blizu i još radi do 4h...
Btw:a šta bi sada rekli oni koji su kupili 1Tb harda ćim je došao u trgovine po cijeni od 1000/1100Kn,po meni je veće bacanje novca da se sada uzme bilokakav ssd disk(npr 30Gb po cijeni od cca 700Kn)kada ce za odpilike 1.5/2 godine biti kapacitetniji i sa nižom cijenom...
Ispićavam se za offtopic
što ti ova grafa nije bila bolji izbor još ako igraš igre
što ti ova grafa nije bila bolji izbor još ako igraš igre
http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%E8ka+kartica+PCI-E+XFX+ATI+RADEON+HD+4870%2C+750MHz%2C+1GB+DDR5%2C+DualDVI%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.405
ne. imam 17" ekran trenutno na tom kompu.. a i dobio sam ganc novu za 50€ uz garanciju od 1 godinu.
Ma znam,vidio sam i Hitachi od 1Tb za 430Kn,ali pošto je subota i većina dućana ne radi,nije mi se dalo čekati do ponedjeljka,a svijet medija mi je dosta blizu i još radi do 4h...
Btw:a šta bi sada rekli oni koji su kupili 1Tb harda ćim je došao u trgovine po cijeni od 1000/1100Kn,po meni je veće bacanje novca da se sada uzme bilokakav ssd disk(npr 30Gb po cijeni od cca 700Kn)kada ce za odpilike 1.5/2 godine biti kapacitetniji i sa nižom cijenom...
Ispićavam se za offtopic
Istina, ja sam svoje platio 850kn komad prije dvije godine, i da sad se osjecam opljackano, ali sta je tu je mnogi govore da se neisplati uzimati skupe djelove jer brzo izgube cjenu i vrijeme ih pregazi, dok je moj PC iygubio u dvije godine oko 15/20% cjene i jos uvijek je i vise nego dovoljno jak da vrti sve na max.
stigo novi mobitel: Nokia X2
jedan lijepi,elegantni,lagani mobitel.prva nokia koja me odusevila s mogucnostima.a to su da ima mogucnost stavljanja microSD memorijske kartice s tim da sam mobitel ima oko 60 mb-a integrirane memorije,kameru od 5 megapixela,podrzava Flash sadrzaje i jos puno toga.
Danas ujutro razmišljam malo očistiti tipkovnicu, dolazim na bug forum u temu Slike vašeg Hardvera i vidim jednog kolegu koji je očistio tipkovnicu i postao na forum, pa reko idem i ja.
Sad mogu lijepo počet besprijekorno spamat i pisat.
Sorry zbog slabije kvalitete ( slikano s mobom ).
Uživajte!
Asrock 890GX Extreme3 White edition :D
Nego jel ima ko kakav prijedlog kako skinuti ove pasivce sa memorije....
haha bojao si je , prebolesno , nego zasto si stavljao onoliki hladnjak na sb , meni se sb s onim sitnim tvorničkim jedva ugrije da rukom toplinu osjetis a ti stavljas ovoliki hladnjak na southbridge.
cemu,ko da ti inace pc nije bijel :D
al super ti je komp,kad ce to sve slozit?
zanima me konacni izgled,crni kejs+bjeli slejv i cooleri
Zanima me kakve su ti temperature, jesu li više zbog boje/laka na hladnjaku, planiran i ja nešto slično napravit pa da znan.
haha bojao si je , prebolesno , nego zasto si stavljao onoliki hladnjak na sb , meni se sb s onim sitnim tvorničkim jedva ugrije da rukom toplinu osjetis a ti stavljas ovoliki hladnjak na southbridge.
Znam da se ne grije ali eto imao sam taj hladnjak i na prijasnjoj ploči pa sam ga odlučio staviti i na ovu....
cemu,ko da ti inace pc nije bijel :D
al super ti je komp,kad ce to sve slozit?
zanima me konacni izgled,crni kejs+bjeli slejv i cooleri
Računam da bi kroz tjedan dana sve moglo biti sastavljeno. Cekam još jedan paket iz Fractal Design-a pa me to malo koči...
Zanima me kakve su ti temperature, jesu li više zbog boje/laka na hladnjaku, planiran i ja nešto slično napravit pa da znan.
Nisam još pravo probao, ali taj lak ne smeta previše, možda je par stupnjeva viša temperatura, ali to je zanemarivo....
Btw. Ima ko neki prijedlog kako skinuti pasivce sa memorije?
virtuoso is back with his thumb downs
Evo da osviježim temu i stavim slike svog novog Hardwera.
Ovo je samo jedan dio. Čekam da mi dođu CELE-ovi Dominatori GT, a ova GTX480 je tu da mi pravi društvo dok nedođe HD6970, a onda ide CF.
Također danas nisam imao vremena postavit EKWB vodeno hlađenje(CPU i MBO full cover), pa ču to obavit sutra il prekosutra, a onda ču postati slike potpuno složene i funkcionalne kante
Ovo je samo jedan dio. Čekam da mi dođu CELE-ovi Dominatori GT, a ova GTX480 je tu da mi pravi društvo dok nedođe HD6970, a onda ide CF.
Također danas nisam imao vremena postavit EKWB vodeno hlađenje(CPU i MBO full cover), pa ču to obavit sutra il prekosutra, a onda ču postati slike potpuno složene i funkcionalne kante
Đe su?
EDIT: lijepo, lijepo.. Ima se..
Vidim ima se para!!!!!!!!
Kod tebe nije recesija
kad se već razbacuješ moga si nas svih počastit nekim hardverom šala, kad sve složiš daj nam koju fotku cijelog pca
To za benchanje ili?
Di ce stari pc?
Ako se smije znati, koliko si platio SSD, Obisidiana, Napajanje, vodeno?
Btw. ako bi mogao na PP reci cjeli postupak nabavljanja sa EKWB, sto sve trebam napraviti itd.
I naravno: OCEMO JOŠ
To za benchanje ili?
Di ce stari pc?
Večinom za Benchanje, al najviše čisto iz gušta.
Stara konfa se več raspršila na sve strane Republike Hrvatske
To za benchanje ili?
Di ce stari pc?
Večinom za Benchanje, al najviše čisto iz gušta.
Stara konfa se več raspršila na sve strane Republike Hrvatske
baaaaah ! bruuutalnoo stari , prekrasne komponente, jedva cekam da vidim 6970 u tvojim rukama haha.
baaaaah ! bruuutalnoo stari , prekrasne komponente, jedva cekam da vidim 6970 u tvojim rukama haha.
Sve u svoje vrijeme
Sad imaš najjači komp na forumu, a možda i u HR...
Sad imaš najjači komp na forumu, a možda i u HR...
Nema, tu je overhaul ;)
Mogu li ti biti prijatelj?
Ovo na slici je Microman-ova brava, jos na vrata nagura kauc i ormar.