Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.973
|
čitano: 1.963.874
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
13 godina
protjeran
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

Kamikaza1600vti zasto naopacke?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 0:24 (Stjepanj).
12 godina
neaktivan
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
Stjepanj kaže...

Kamikaza1600vti zasto naopacke?

a daaj sta je sad naopacke?

14 godina
Kamikaza1600vti kaže...

Hladnjak, cijevi prema gore...

12 godina
neaktivan
Tiby kaže...
Kamikaza1600vti kaže...

Hladnjak, cijevi prema gore...

hmm nisam znao da ima veze, al ok popravit cu :)

14 godina
Zujko008 kaže...

AMD FX8350
Asus DCUII GTX970
Gigabyte 970A-DS3P
1x Kingston Hyperx Fury DDR3 8gb 1600mhz
WD Green 1tb
Corsair CX750W
Zalman z3+
LC-CC-95

Bačeni novci na taj CPU, FX8300 bi bio dovoljan, a ostatak si mogao preusmjeriti na recimo Gigu 990XA-UD3 i/ili bolji AM hladnjak,

napajanje je overkill, bolje da si uzeo recimo SuperFlower 550W 80+ GOLD, green disk nije namjenjem da se koristi za OS, bolje

da si stavio ili Toshibu, WD Blue ili Seagate ako baš moraš.

ps. složio si to dosta uredno, iako se i ovi kabeli koji su pod HDD isto mogu sakriti iza matične ploče, onda bi to bilo za 10.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 22:33 (Valentin17).
13 godina

XXX kakvi su ono nosaci za slusalice?

Trazim nesto slicno a ti mi se svidjaju....

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
14 godina
VandaL.pr! kaže...

Mislim da su to zvucnici

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
12 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Zujko008 kaže...

AMD FX8350
Asus DCUII GTX970
Gigabyte 970A-DS3P
WD Green 1tb
Corsair CX750W
Zalman z3+
LC-CC-95

Bačeni novci na taj CPU, FX8300 bi bio dovoljan, a ostatak si mogao preusmjeriti na recimo Gigu 990XA-UD3 i/ili bolji AM hladnjak,

napajanje je overkill, bolje da si uzeo recimo SuperFlower 550W 80+ GOLD, green disk nije namjenjem da se koristi za OS, bolje

ps. složio si to dosta uredno, iako se i ovi kabeli koji su pod HDD isto mogu sakriti iza matične ploče, onda bi to bilo za 10.

Sve znam, napjanje je staro, isto kao i hard, a ima planove za nadogradnju na sli. Takoder mi se ne svida 1x8gb rama ali opet bi tu sad isao jos jedan 8gb stick paa... A sto se cpu-a tice inzistirao je na njemu pa nisam mogao mjenjat.

A ovo s kablovima me dugo mucilo ali je fakat nemoguce sve staviti iza kucista jer je onda nemoguce stavit stranicu, pa umjesto da se mucim nagurao sam ispod hdd, jedva se skuzi ako bas detaljno ne gledas, a kad je stranica gore uopce se ne kuzi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 6:30 (Zujko008).
17 godina
odjavljen
VandaL.pr! kaže...

Zvučnici.

11 godina
neaktivan

Mogu li staviti svoj toster u slike hardwarea?

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
13 godina
protjeran

Haker_x koji je to mis(mogao si napisati) izgleda ljepo

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 21:23 (Stjepanj).
15 godina
neaktivan

Wolf, ovo pitanje nisi očekivao.
Jel ono DX3850?
Ako je, jel ti vuče bijele crte kad printaš sliku i jesi li skidao glavu radi čišćenja?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
13 godina
neaktivan

Nije to je DX4050,radi još ok .Nisam ga rastavljao ali te crte se vide kod printa ali to je mislim od ovih visokokvalitetnih zamjenskih tinti po par kn

15 godina
neaktivan

Ja sam uzimao te jeftinjake, pa original, nikakve promjene.

A budući da je glasan i spor, mislim da ću uzeti novi jer serucka i na tekstu također.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
doktor1 kaže...

Novi procesor i matična...

Možda bi bolje bilo da si otišao na Gigabyte 970A-DS3P, ali proći će to i ovako.

ps. temp. u "leru" me priznajemo.

17 godina
Valentin17 kaže...

ps. temp. u "leru" me priznajemo.

Phenom II x4 955 BE je u leru bio na 40/45 stupnjeva na 3.7, a isto tako i na defultnih 3.2...

12 godina
neaktivan

doktor1

Kad vidim ove boje na ploci odmah se sjetim svoje dfi lp dk 790fx-m2rs.

Zanima me kakva je sto se klokanja tice, i gdje si ju nabavio?

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Phenom II x4 955 BE je u leru bio na 40/45 stupnjeva na 3.7, a isto tako i na defultnih 3.2...

On je imao dobar senzor temperature a FX-ovi nemaju. Najbolja metoda ti je prst na metal, usporedi koliko phenom zagrije cooler pa onda koliko FX pa ćeš vidjet da i on pošteno grije. Nije valjda da si povjerovao onih 18C?

17 godina

Links

Samo šta im je tu slika od Ver. 5.0/5.1/5.2 dok je u stvarnoj prodaji Ver. 5.3

Digo sam FX 6300 sa 3.5 na 4.5 GHz bez diranja voltaže... Ali nisam testiro.

4.3 radi sigurno, dok ovo moram probat...

17 godina
Penryn kaže...

ajbolja metoda ti je prst na metal, usporedi koliko phenom zagrije cooler pa onda koliko FX pa ćeš vidjet da i on pošteno grije.

Dok sam u Windowsima Katana je sada hladna dok sa Phenomom to nije bio slučaj, (mjenjana je pasta)

15 godina
neaktivan

@Mirogamemasta, Tebi bez problema radi taj fx 6300 na 790XTA chepset-u, vidim da nije čak ni AM3+ socket, a nema ga ni na cpu support listi ?

Ja sam si mislio isto kupiti fx 6300, ali nisam ziher dal će radit na ovoj ploči, piše da podržava samo prvu generaciju fx procesora...

11 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Zujko008 kaže...

AMD FX8350
Asus DCUII GTX970
Gigabyte 970A-DS3P
WD Green 1tb
Corsair CX750W
Zalman z3+
LC-CC-95

Zašto WD Green nije za OS? Ja sam radio sa green i blue i u radu u OS-u ne osjetim razliku? 

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
14 godina
mrki_tua kaže...

Zašto WD Green nije za OS? Ja sam radio sa green i blue i u radu u OS-u ne osjetim razliku? 

Jednostavno zato što je sporiji, što si ti imao ja ne znam, ja znam što sam ja imao, složio, testirao, što su drugi imali, vidjeli, isprobali.

12 godina
neaktivan

Budimo realni prosjecni korisnik nece osjetit veliku razliku izmedu jeftinjaka toshibe i greenca. Sekundu brze otvaranje browsera ili karikiram 5 sekundi brze paljenje windowsa se zapravo ne osjeti.

15 godina
neaktivan

Mirogamemasta super setup, ali daj stavi kanalice da se ne vide ti kabli od monitora i zvučnika. 11kn dođe 2m kanalice. Odma će sve izgledati puno ljepše.

Imaš i one samoljepljive ako ti se ne da bušiti po zidu.

LP! 

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 14:27 (Bernard Huky Hux).
10 godina
neaktivan
Zujko008 kaže...

Budimo realni prosjecni korisnik nece osjetit veliku razliku izmedu jeftinjaka toshibe i greenca. Sekundu brze otvaranje browsera ili karikiram 5 sekundi brze paljenje windowsa se zapravo ne osjeti.

Nije poanta u brzini,nego je stvar u tome da je WD green primarno napravljen kao disk za multimediju/podatke i nije namijenjen konstantnom opterećenju.

16 godina
Zujko008 kaže...

Osjeti se, i to dosta. Isto su govorili i za SSDove, sekunda-dvije se ni ne osjeti, a u stvarnosti je razlika dramatična.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
neaktivan
power_user kaže...

Osjeti se, i to dosta. Isto su govorili i za SSDove, sekunda-dvije se ni ne osjeti, a u stvarnosti je razlika dramatična.

A je ti usporedba.. uspoređuješ SSD sa access timeom od 0.01ms i dva HDD-a od kojih jedan ima valjda 15ms a drugi 20ms. 

16 godina
Penryn kaže...
power_user kaže...

A je ti usporedba.. uspoređuješ SSD sa access timeom od 0.01ms i dva HDD-a od kojih jedan ima valjda 15ms a drugi 20ms. 

Samo sam htio reći da je razlika od sekunde ogromna(jer je gore napisao da sekunda više-manje), ali se osjeti i razlika između Greena i Bluea.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
11 godina
neaktivan
CyberPlague kaže...
Zujko008 kaže...

Nije poanta u brzini,nego je stvar u tome da je WD green primarno napravljen kao disk za multimediju/podatke i nije namijenjen konstantnom opterećenju.

Pa cemu je onda napravljen ak ce krepat?

Recimo ja imam winse na njemu tj. samo c particiju od 500gb i sad bi trebalo znacit po tvome da ce mi riknut jer ja imam svasta na njemu.?

Ma daj..

Borek
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice