@ Vegeta
Jooj, očajan ti je managment :D
Ja bih to opet bolje složio ! Pa sakrij taj 8/4pinski za procesor, malo vezica nabavi i sredi stvar.
@ Vegeta
Ja bih to opet bolje složio ! Pa sakrij taj 8/4pinski za procesor, malo vezica nabavi i sredi stvar.
@ Vegeta
Joj nemoj me gnjaviti, rekao sam da je prekratak kabel da ga se sakrije, ako ga stavim ispod kartice onda je prenategnut.Sve ostalo je na mjestu.
Sigurno misliš na produžni kabel 8pinski. To bi bilo dobro rješenje.
Slusam, ako je dobar.Okretanje napajanja ne dolazi obzir, vec sam rekao i zasto.
Slusam, ako je dobar.Okretanje napajanja ne dolazi obzir, vec sam rekao i zasto.
Radi prašine jeli ?
Pa imaš li filter dolje ?
Meni na mom CoolerMaster-u filter radi bogovski posao. Napajanje hladno, nema prašine, tiho, a filter izadim kada imam vremena i ispušem ga...
Imam filter ali mi se neda vaditi filter i cistiti ga kad ce mi napajanje ovako kupiti prasinu iz PC-a i izbacivati vani, i meni super.Puse hladan zrak kada je optereceno, PII @ 3.7GHZ i GTX 260 SOC OC povuku solidno.
Vegeta,uzmi kejs od The Mana,daje ga za dobru cijenu.
ae slikaj ga da vidimo tog ljepotana :)
A yebemu majku, kupio sam kejs ima par dana nakon sto sam prodao CM690, sto nisi prije rekao?Javi mi cijenu u PP.
@HAF, napajanje dolje vuce prasinu, kad je okrenuto prema gore onda guta prasinu iz PC-a i izbacuje ju vani, u mene tako stoji i PC cistim rijetko kada jer je gotovo uvijek cist.
@HAF, napajanje dolje vuce prasinu, kad je okrenuto prema gore onda guta prasinu iz PC-a i izbacuje ju vani, u mene tako stoji i PC cistim rijetko kada jer je gotovo uvijek cist.
Ako je dolje filter nema što vući. Ja jednom tjedno samo filter izvadim i očistim. Nikada prašine u napajanju.
Ovako mi samo vrući zrak iz grafe vuče, a kada je vent prema dolje lakše je kabel managment napraviti.
Ja sam ga imao okrenutog u obje varijante i manje ima prasine ako je vent prema dolje , a usput ljepse se da slozit cable managment ! Svejedno ga cistim svakih par mjeseci tak da mi to s prasinom neigra neku ulogu !
To što kažeš da izbacuje prašinu van... Zapravo ostaje dosta u napajanju, a kad ga okreneš prema dole ne ostaje zbog filtera, a da ne pričam o ostalim prednostima.
Znaš kako ja čistim filter od napajanja? Malo podignem stražnji kraj kompjutera i s rukom prođem ispod par puta, to radim jednom u mjesec dana, ako, i to je 5 sekundi posla.
@strit
Zasto ne okrenes napajanje da mu vent bude dolje , ovako ce ti samo prasina padat unutra , a i kablove ces moci bolje sakrit !
Kolko dugo ga nisi cistio , priznaj
jako mi se svida tvoj rad :)
Here we go again...
Ocito nijedna moja slika nemoze proci bez komentara sveznalih 15 godisnjih modera.
Ocito nijedna moja slika nemoze proci bez komentara sveznalih 15 godisnjih modera.
Ma ti si pametan, samo si glup.
Šalim se Ante, ali nemoj me vrijeđati na osnovu mojih godina.
Ne znam samo kako sa 15 godina mogu biti na 2. godini faxa.
@Pranja ovo se nije na tebe odnosilo, ti si mi samo rekao da imam dovoljno duge kabele a nemam.
@Marko bez uvrede, samo su tvoji komentari nekad dosadni.
Sada si u svemu pametniji zato što si stariji? Ma nemoj.
Starenje te ne čini pametnijim-pametnijim te čine iskustvo i znanje.
To nisam nigdje rekao.Samo mrzim kad ljudi pilaju.
Po 1000006. put. Linka se poruka u temi, a ne autor.
Evo slikano
Edit: moram napomenuti da je u NTFS formatiran stick, to uglavnom radim sa svim stickovima. U fat32 nešto je veča brzina čitanja, međutim brzina zapisivanja se smanjuje...
Inače bi uzeo neki usb 3.0 , jer imam ploču koja ga podržava, ali jednostavno, morao sam u Links po nešto drugo, pa sam ovo usput kupio