Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.973
|
čitano: 1.963.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
14 godina
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
mate960 kaže...
volegradele kaže...

Mislim da je bolja opcija za napajanje i komp u cijelinu da vent kupi zrak od ispod kučišta i izbaciva ga vanka iza kučišta,nekako mi je to bolja opcija za napajanje,a ne da još mora kupit topli zrak iz kučišta!I naravno uredni održavanje i čišćenje napajanja,propuhivanje,usisavanje i sli!

Ovo ne stoji jer po osnovnim zakonima fizike napajanje ce kupiti hladni zrak koji pada na dno jer je tezi od toploga. Topli zrak se izdize gore.

EDIT- a Vegeta jesi brz {#}

A kad imaš dva venta od 120mm na vrh kučišta, jedan sprijeda i jedan zada ,airflow je odličan,i napajanje bez greške radi i nemoj mislit da vent od 140 ili 120 mm samo vuče hladni zrak,i još k tome dodaj dva venta od grafike koji pušu u suprotnom smijeru od napajanja!

mislim da je ipak najbolji izbor stavit normalno napajanje na dno kejsa!

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2349188][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2349188.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

@ajdin99

Slike?

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
17 godina

Marko88

Daj amlo više slika ako je moguće, mislim ovo mi je jaaako sumnjivo da je tvoje, tineye je istu sliku našlo na još par čudnih stranica

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
rooswelt1991 kaže...

Marko88

Daj amlo više slika ako je moguće, mislim ovo mi je jaaako sumnjivo da je tvoje, tineye je istu sliku našlo na još par čudnih stranica

Taman i da je njegovo, a nije, preloše je...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

i da je prelose izgleda ;)

13 godina
mislavgray kaže...
DamageHigh kaže...

i da je prelose izgleda ;)

pa i vidi se da su neki jadni djelovi unutra...niko više neradi zelene matične ploče..osim BIOSTAR-a al njih nema puno u hrvatskoj

d4rkd3atH
13 godina
odjavljen
Vi koji se zalite na Asus nagrade,dajte ih meni ako vama ne pasu.
Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Ne zelim se na utjesne nagrade, samo na sramotu od nagradne igre i pobjednicke konfe!
17 godina
QuidZz kaže...
Pranja kaže...
Ne zelim se na utjesne nagrade, samo na sramotu od nagradne igre i pobjednicke konfe!

A imao sam priliku razgovarati s jednim od organizatora, mislim da če me čovjek pamtiti neko vrijeme {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
QuidZz kaže...
Pranja kaže...

A imao sam priliku razgovarati s jednim od organizatora, mislim da če me čovjek pamtiti neko vrijeme {#}

LOL

A eto mozemo bit sretni sto smo i ovo dobili...cestitam covjeku sto je osvojio grafu al da je zasluzeno, nije!

Neda mi se opce vise zamarat sa ovim, tjesi me GTX 680 :D

EOD od mene :) 

13 godina
odjavljen
Omg,bar si mogao sudjelovati. Ja ni ne mogu sudjelovati u giveaway-ima koje organizira mnpctech jer eto,zivim tu gdje zivim.
A bas bi htio konfu sa potpisom Billa Owena.
Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
15 godina

Šteta , stock cooler na takvoj konfi !

Music As A Weapon !!
14 godina
odjavljen

@Mitch

Ajde malo sredi kablove, možeš ih uvikej sakriti iz HDD cage-ova, malo vezica i truda i to se lijepo sredi!

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
14 godina
neaktivan

Mitch, trebao si još malo novaca i kupiti pravo kućište i cooler za ovakvu konfu. :)

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
14 godina
odjavljen
dombak1608 kaže...

Mitch, trebao si još malo novaca i kupiti pravo kućište i cooler za ovakvu konfu. :)

Ma dobro je kućište, ja sam ga uživo vidio, uopće nije tako kako mislite :D

Samo kada skupi love dobro bi mu bilo neki cooler kupiti, tipa Hyper 212 ili Gaiu...

16 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Da, to mi je najjače, ljudi štede na te 2 stvari, jer kao nisu bitne. Po meni su to 2 najbitnije stvari koje omogućuju PC-u da traje.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

I neka malo slozi kablove, moze se to puno bolje uraditi.. Ovu su slike s neta, TT V4.

15 godina
neaktivan
Ja sam kupio isti takav komp i cekam da mi dođe, trebao bi za dan-dva. Jedino sam uzeo slabije napajanje i coolermaste cx430 kućište. Definitivno best buy.
14 godina
odjavljen
Bruno Matejcic kaže...
Ja sam kupio isti takav komp i cekam da mi dođe, trebao bi za dan-dva. Jedino sam uzeo slabije napajanje i coolermaste cx430 kućište. Definitivno best buy.

Kakvo je to kućište ?

13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
dombak1608 kaže...

Ma dobro je kućište, ja sam ga uživo vidio, uopće nije tako kako mislite :D

WTF? ja sam frendu slozio konfu u to kuciste i lim je toliko tanak da ga mozes skaricama rezat

17 godina
neaktivan

Mitch kako se taj coolerić drži sa ivy-em? Udri prime na 30ak sec pa javi kakve su temp.

15 godina
neaktivan

Slazem se s ekipom da se nije smjelo skrtariti na cooleru i kucistu posto te stvari meni takoder osobno igraju ogromnu ulogu

16 godina
neaktivan
Pozitivna stvar je u tome da se hladnjak lako kupi kasnije, a i kuciste takodjer.
http://www.narodni-list.hr/articles/1DGpKjqH-qu
16 godina
MARKOZD15 kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Kakvo je to kućište ?

Pomješao je, Cors. CX430 napajanje i CM Elite 430 kućište

BTW, cable managment u skoro istom kućištu kao i Mitch(TT Dokker, više manje isto, samo je prednja maska drugačija), ipak se može

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan
power_user kaže...
MARKOZD15 kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Kakvo je to kućište ?

Pomješao je, Cors. CX430 napajanje i CM Elite 430 kućište

BTW, cable managment u skoro istom kućištu kao i Mitch(TT Dokker, više manje isto, samo je prednja maska drugačija), ipak se može

Vratio se s posla i doma ugledao CM Elite 430 RC kućište i Muskin RAM memoriju, upravo stigli iz portia{#}. Neću stavljat nikakve slike dok mi ne dođe ostatak komponenti.

17 godina

Ima li tko ideju kako da sakrijem ove kablove od napajanja?? kuciste je ogromno i kratki su da ih drugacije stavim pogotovo ovaj 24 pinski.. palo mi je napamet busenje rupe na kucistu ali to mi je nakak zadnja opcija

klik

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
13 godina
neaktivan
toxic kaže...

Ima li tko ideju kako da sakrijem ove kablove od napajanja?? kuciste je ogromno i kratki su da ih drugacije stavim pogotovo ovaj 24 pinski.. palo mi je napamet busenje rupe na kucistu ali to mi je nakak zadnja opcija

klik

Obojaj unutrasnjost u crno pa ce se i taj kabel "izgubit" :D

17 godina
toxic kaže...

klik

Pa, relativno ti je dobar CM...

17 godina
QuidZz kaže...
toxic kaže...

klik

Obojaj unutrasnjost u crno pa ce se i taj kabel "izgubit" :D

Hvala, to cu i napraviti :)

rooswelt1991 kaže...
toxic kaže...

klik

Pa, relativno ti je dobar CM...

Ok je ali nisam ponosam sa svojim radom nekad je bilo i bolje jbga.. napajanje ima uzasno kratke kablove :( Obojat cu u neku tamniju boju vjerovatno crnu pa cu vidjet tada ako nece i to pomoc onda cu busit rupe u kucistu

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
13 godina
odjavljen

Kiki,vidim da si dobio igračke: http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/2972721.aspx

Za 2 sata sam u iShopu pa ćemo testirati. {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice