Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.973
|
čitano: 1.963.287
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
16 godina
neaktivan
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
Vegeta kaže...

Moj novi AMD based PC konacno pronasao svoj dom, 362 HRK u Linksu, jako sam zadovoljan kucistem.Slike su lose, ipak je to mobac, fotic mi nije u funkciji.

Ne želim sada da ispadnem hejter (ionako je jedino bitno to da si ti zadovoljan), ali čemu prozirna stranica na kućištu u kojem je kabel management nepostojeći.

Iskreno, ne sviđa mi se kejs, ali pohvalno je to što su stavili normalan plexi, bez one ružne rupe za ventilator.

{#}

http://www.ivonazivkovic.net/marihuana.htm
13 godina
protjeran
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
The Man kaže...

Ne želim sada da ispadnem hejter (ionako je jedino bitno to da si ti zadovoljan), ali čemu prozirna stranica na kućištu u kojem je kabel management nepostojeći.

Iskreno, ne sviđa mi se kejs, ali pohvalno je to što su stavili normalan plexi, bez one ružne rupe za ventilator.

{#}

Za 362 kune u Linksu boljega nema, kejs mi je super s obzirom na sumu koju sam dao za njega.Sto se tice cable managmenta, u pravu si.Samo mene to ne zamara, meni je bitan airflow i da pc radi uredno.

clock2much
14 godina
odjavljen

Na svakom kućištu se može napraviti cable managment, samo vi to neznate. ja na MS-ovom bolje napravim nego vi na Coolermaster-ovom!

Ej beba, Johnny Bravo ''in da house'' :D
13 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...

Na svakom kućištu se može napraviti cable managment, samo vi to neznate. ja na MS-ovom bolje napravim nego vi na Coolermaster-ovom!

Daj ne pricaj gluposti Marko.{#}

clock2much
14 godina
odjavljen
Vegeta kaže...

Daj ne pricaj gluposti Marko.{#}

Oćeš viditi na mom kućištu cable managment ?

Imam kućište od 300KN, pa ćeš viditi kako se to radi Ante :D

13 godina
protjeran

Ajde da vidim, cable managment bez rupa.Da i to vidim, djelomicno moze biti dobar ali ne kao u kucistima u kojima postoji sve vezano uz to.

clock2much
13 godina
odjavljen

Cable menagment nema veze sa kučištem,već sa sa vještinom osobe koja slaže komp. Točka.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
13 godina
protjeran
Pranja kaže...

Cable menagment nema veze sa kučištem,već sa sa vještinom osobe koja slaže komp. Točka.

{#}

clock2much
13 godina
odjavljen
Vegeta kaže...
Pranja kaže...

{#}

Ti se nisi sjetio EPS kabel staviti da ide ispod ploče,je li tako?

{#} (tko se zadnji smije,najslađe se smije)

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
13 godina
protjeran

Pranja, kad tvoj mozgic nemoze shvatiti objasniti cu ti ja, moj LC GP3 460 ima prekratke kabele za takvo sto, i jos stoji dolje.Kuzis?Ili ti treba crtati?

clock2much
13 godina
odjavljen
Vegeta kaže...

Pranja, kad tvoj mozgic nemoze shvatiti objasniti cu ti ja, moj LC GP3 460 ima prekratke kabele za takvo sto, i jos stoji dolje.Kuzis?Ili ti treba crtati?

Nema uopće prekratke kabele.

Kabel je dovoljne dužine za tu rabotu.

Činjenica je da si lijen,mogao si ga barem ispod grafe provući (sad češ reći da je predebel za to?).

13 godina
protjeran
Pranja kaže...

Nema uopće prekratke kabele.

Kabel je dovoljne dužine za tu rabotu.

Činjenica je da si lijen,mogao si ga barem ispod grafe provući (sad češ reći da je predebel za to?).

Ispod grafe moze, sa lijeve strane, ima mjesto ali ruzno izgleda jer je kabel nategnut.I da, kabeli su kratki, imao sam 560 i sad 460 GP3,oba imaju kratke kabele.

clock2much
13 godina
odjavljen

Kabel nije kratak,a ti reci što hočeš.

14 godina
odjavljen
Vegeta kaže...

Ispod grafe moze, sa lijeve strane, ima mjesto ali ruzno izgleda jer je kabel nategnut.I da, kabeli su kratki, imao sam 560 i sad 460 GP3,oba imaju kratke kabele.

Jesi probao napajanje okrenuti naopako ? Da vuče svjež zrak ?

Dobit ćeš na dužini i napajanje će biti hladnije !

13 godina
protjeran
Pranja kaže...

Kabel nije kratak,a ti reci što hočeš.

Nebudi dosadan, kazem ti da jest, ja sam imao oba a ti nijedno od tih napajanja.I sad jos pilas.Mislis da meni nije u interesu da mi vlastito kuciste izgleda lijepo, naravno da jest, ali je taj kabel prekratak.

clock2much
13 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...

Jesi probao napajanje okrenuti naopako ? Da vuče svjež zrak ?

Dobit ćeš na dužini i napajanje će biti hladnije !

U tom ce slucaju vuci prasinu u PC, pa nemam tu praksu.Izbacuje hladan zrak ovako a taj jedan kabel ce stati tako kako stoji, hebiga.

clock2much
14 godina

De spammeri, pustite to.
Uživajte u ovoj komediji.

ahhahaha, pročitajte do zadnjeg posta 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
14 godina

Mislim da je bolja opcija za napajanje i komp u cijelinu da vent kupi zrak od ispod kučišta i izbaciva ga vanka iza kučišta,nekako mi je to bolja opcija za napajanje,a ne da još mora kupit topli zrak iz kučišta!I naravno uredni održavanje i čišćenje napajanja,propuhivanje,usisavanje i sli!

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2349188][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2349188.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
volegradele kaže...

Mislim da je bolja opcija za napajanje i komp u cijelinu da vent kupi zrak od ispod kučišta i izbaciva ga vanka iza kučišta,nekako mi je to bolja opcija za napajanje,a ne da još mora kupit topli zrak iz kučišta!I naravno uredni održavanje i čišćenje napajanja,propuhivanje,usisavanje i sli!

Kad je PSU okrenut da kupi zrak iz kucista i stoji dolje on ne kupi topli zrak jer je topli zrak laksi od hladnoga pa uvijek ide gore, tako da se uopce ne grije, puse potpuno hladanj zrak.I tako kupi manje prasine.

clock2much
14 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Ovo ne stoji jer po osnovnim zakonima fizike napajanje ce kupiti hladni zrak koji pada na dno jer je tezi od toploga. Topli zrak se izdize gore.

EDIT- a Vegeta jesi brz {#}

--------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 17:07 (mate960).
17 godina
neaktivan

Vegeta jel to ATA disk ili je to kabel od pržilice?

16 godina

Je*ala vas fizika. Kad bi to bar tak bilo, ali nije. Zrak iznutra će uvijek biti topliji, ma gdje se nalazio...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Je*ala vas fizika. Kad bi to bar tak bilo, ali nije. Zrak iznutra će uvijek biti topliji, ma gdje se nalazio...

Pa logicno je, ali opet je pri vrhu kucista toplije.

--------------------------
13 godina
protjeran
Penryn kaže...

Vegeta jel to ATA disk ili je to kabel od pržilice?

Prijatelju na ATA disku sam, 80GB.Kupio WD Black 500GB i imao bad sectore, trenutno trazim drugi disk.

DamageHigh kaže...

Jest, tako je ako imas dobar airflow, to jest rupe na vrhu kucista.Sada mi napajanje puse hladni zrak, dok je bilo gore ispuhivalo je mlako-topli zrak.

clock2much
16 godina

Ma imam ja rupe na vrhu kućišta, pa je svejedno napajanju hladnije vući zrak izvana nego iznutra..;)

13 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Ma imam ja rupe na vrhu kućišta, pa je svejedno napajanju hladnije vući zrak izvana nego iznutra..;)

To uopce nije upitno, samo onda vuce i mnogo vise prasine.Kad vuce iznutra zrak nije hladan koliko i izvana ali je hladan, mnogo hladniji nego kada je napajanje iznad GPU-a i CPU-a.Vjerujem da si shvatio, nisi kao ovi tulavci.{#}

clock2much
16 godina
Vegeta kaže...
DamageHigh kaže...

To uopce nije upitno, samo onda vuce i mnogo vise prasine.Kad vuce iznutra zrak nije hladan koliko i izvana ali je hladan, mnogo hladniji nego kada je napajanje iznad GPU-a i CPU-a.Vjerujem da si shvatio, nisi kao ovi tulavci.{#}

Ma da, to je sve istina. Samo velim, po meni je ipak isplativije jednom mjesečno očistiti filtar i napajanje od prašine, nego da vuče iznutra. Ali to sam samo ja..:)

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 17:24 (DamageHigh).
13 godina
protjeran

Meni je osobno draze ne cistiti PC tako cesto, tako da nemam puno ventova i pazim na takve stvari.Ionako mi ne grije PC, jedino grafa ode na 75C u Skyrimu ali to nije puno, tako da je napajanje cijelo vrijeme hladno.

clock2much
16 godina

100 ljudi, 100 ćudi...{#}

14 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...

ak mislis trollat, daj covjece trollaj kak spada. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice