Mitsuoka
Kakvi su Typhooni,dali se isplati dati 100kn?
Mitsuoka
MSI Radeon R5770 TwinFrozr
Također pise pod njegovim PCom..
lol, a ima u ormaru gtx 470 i 2 gtx 460 , osim ako nije prodao nesto, koja ti je ovo rdruga kartica , ova msi , jeli ovo ligtening 5870?
Prodao ih je.
Mitsuoka
tihi meni je
Momčino, manje priče, slike na sunce. Kad sastaviš mašinu to malo fotoslikiši, a dotad uživaj u nestrpljivosti iščekivanja. Kad budeš fotoslikisao pazi da ti ruke nebudu drhtale od uzbuđenja.
Raja ne voli mutne slike grafičkih kartica.
Me likes the MBO... BioStar...
I racunalo zavrseno :)...
Proc je OC na 4,01. Iako je bio stabilan na 4,2ghz... CPU fan mi je bio glasan, pa sam snizio takt. Iako nije bio GLASAN, ali se mogao cuti kad tisina. Ovako je besuman, tako da mislim da je ovo puno bolje.
Tu se vidi i dvije 5770 u CF (nazalost nisam slika drugu :P, zaboravio)
Slike "starih" komponenti se mogu pronaci ovdje, i kako je to racunalo izgledalo prije! img103.imageshack.us
Prijedlozi i komentari dobrodosli!
Update-aj MojPC
lol , jesam :)
ammm , lijepa gtx-ica
domba pre brutalna konfa , svaka cast , nego nh d14 na 965be, malo overkillano, moj 955 se na 4 ghz sa zalman performom i 1.55v jedva na 52 zagrije pod occt-om , ali ako ti ne smeta velicina , neka hladenja , nadam se da ces ga ubit od overclocka hehe ;) .
Fala :) ... Cooler je prebrutalno velik ... Nisam još ništa Kloko ni testirao :) ... nisam stigao tek sam sinoć sve složio ... jedino znam da je pri trenutnom radu (bolje rec ne radu) tep. 30-35 .... Javim kako se ponaša čim prije obavim sve , poZZ
Fala :) ... Cooler je prebrutalno velik ... Nisam još ništa Kloko ni testirao :) ... nisam stigao tek sam sinoć sve složio ... jedino znam da je pri trenutnom radu (bolje rec ne radu) tep. 30-35 .... Javim kako se ponaša čim prije obavim sve , poZZ
haha , da , cooler je totalna brutala , 35 u loadu ? haha ocekivano, moja preforma sa stock taktovima drzi na 40 u loadu , btw pokusaj ostvarit sto bolji kontakt , dakle jako dobru pastu jer ti je to najvaznije s obzirom koliku displaciju ta noctua ima , ugl , javi rezultate kad se poigras malo ;) .
Slozen novi komp (ceka se jos jedan WD i Enermax fan) ... Et pa pogledjite .... (Ak nekog zanima 750w je tu za buduci crossfire) ..... Bude jos slika poslije ...
....i jos...
How much money? Ovo je melem za oci..
Tek za jedno 5 dana , nemam nikako vremena ranije ... al javim ... sto se tice paste, ide ova (slika) koja je dosla uz kuler!
desk = 5+
mmm kako su brutalne ove gtx-ice u sli-u
sale . performa vidim! kako ti hladi phenoma ? jesi ga probao dizat na 4 , ja je isto imam pa me zanima.
nije nes strasno neuredan,bilo je i gore :D
a veci neide jer je mala soba koju dijelim sa bratom...2 kreveta,ormar i jako malo mjesta za pc
nije nes strasno neuredan,bilo je i gore :D
a veci neide jer je mala soba koju dijelim sa bratom...2 kreveta,ormar i jako malo mjesta za pc
haha , ja sam u sobu ugurao 2 stola , na jednom knjige na drugom komp , ovo gjde je komp sve mora bit savrseno uredno hehe, mogu ti slikat ako oces, iako su vec bile neke slike, ali sam razmjestaj napravio.
pa stavi par slika...nemoze bit uredno kad ovaj stol se koristi za skolu,ma za sve sta mozes smislit :D
pa stavi par slika...nemoze bit uredno kad ovaj stol se koristi za skolu,ma za sve sta mozes smislit :D
evo uplodao , baci oko ;) .
e vidis...tebi je sve gore uredno dok ispod imas dosta stvari :)
ja imam obrnuto(nemam onako ladice ko ti)
e vidis...tebi je sve gore uredno dok ispod imas dosta stvari :)
ja imam obrnuto(nemam onako ladice ko ti)
eheh , a moras negdje stvari stavit, da vidim , ti nemas ladice pa ti je problem , hh meni je jedna ladica puna bugova , u drugoj disketni pogon i tona kabela za fotic , mp3.... 3. isto neka škovaca, hh , glavno da mi je gore ok.
@boxer
opce se ne vidi...jace se vidi potenciometar koji je okrenut na nutra i svijetli plavo,al mi opce to nesmeta
@boxer
opce se ne vidi...jace se vidi potenciometar koji je okrenut na nutra i svijetli plavo,al mi opce to nesmeta
Pa sto se tice led venta , ne ne smeta mi , dapace bas mi je lijep , ako hocu u mraku ga mogu ugasit ali kad idem lec bas mi neki lijepi ugođaj daje pa ga ne gasim , inace ne volim bas pretjerivanje s ledicama jer mi je to kićasto , ovaj jedan plavi i jedan zeleni nazad su mi skroz ok.
ne,nacin montaze je "kriv"
montira se ko stock