Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 440.940
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Paranormalno
Dinče kaže...

Meni se naime nešto čudno događa.Inačer meni se nedavno mp3 pokvario pa tako nemam što slušat.Jedino da upalim komp i ostavim ga cjelu noć upaljenog.Ja za ovaj slučaj nesmatram da je paranormalan,no nekada kada legnem spavat u svojim mislima čujem duplo jače neku pjesmu nego preko dana,najbolje gitaru.Tako nekako kad ležim ili kad sanjam u svojim ušima čujem zvuk gitare tako glasno kao da imam slušalice na ušima a preko dana nemogu tako glasno ni čut.Inačer pišem pjesme,često preko noći kad nemogu zaspat.Na ormariću imam olovku i papir stalno,stoji mi već mjesec dana a ja dosad ništa nisam napisao.Jednom se sjećam čim sam ugasio svjetlo u uho mi je ušla gitara i počela mi je svirat u mislima pa sam poslje toga napiso neku pjesmu onako bezveze.Inačer nemam pojma o sviranju gitare.Znam onako malo nešto što mi brat pokazo.Ima još toga,primjerice kada sanjam u snu čujem tako dobru pjesmu onako kako sviram gitaru,iza mene zbor kako pjeva skupa samnom,pa se onda nemogu sjetit ujutro što je to bilo.Eto toliko od mene.

Vaš Pjesnik  {#}

To ti je super,napišeš pjesmu i zaspeš,kad se probudiš-imaš melodiju :)

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
14 godina
neaktivan
Paranormalno

http://9gag.com/gag/6649088 ovo je dakako paranormalno.. desava se jos nekom i zbog cega je to?

Repent the end is near!
12 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

http://9gag.com/gag/6649088 ovo je dakako paranormalno.. desava se jos nekom i zbog cega je to?

LOL jel se zahebavas ili?

Ako nisi znao(a nisi) to su hijaloidne arterije u oku koje opskrbljuju mrežnicu(i sl.) zrakom,nekakvim mineralima...http://wol.jw.org/es/wol/d/r19/lp-c/102000404

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 18:41 (7kunac).
14 godina
neaktivan
7kunac kaže...
Scarfaceee kaže...

Ako nisi znao(a nisi) to su hijaloidne arterije u oku koje opskrbljuju mrežnicu(i sl.) zrakom,nekakvim mineralima...http://wol.jw.org/es/wol/d/r19/lp-c/102000404

Ne onako nekad na casu ili za racunarom pocnu da mi padaju prema dole takve krivudave linije i kada pogledam u tu liniju ona se pomeri na stranu

mislio sam da imam problema sa vidom ali ne vid se sasvim uredu

'hijaloidne'

'opskrbljuju'

ove reci ne razumem

Repent the end is near!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 18:45 (Scarfaceee).
12 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...
7kunac kaže...
Scarfaceee kaže...

Ne onako nekad na casu ili za racunarom pocnu da mi padaju prema dole takve krivudave linije i kada pogledam u tu liniju ona se pomeri na stranu

Moraš otići doktoru oftamologu,jer to mi svi vidimo,neki više neki manje,i da,kreću se npr. ja kad ih vidim idu prema gore xD

12 godina
neaktivan
Paranormalno

Nije ništa paranormalno,ali ja npr. na satu ili kad sam na nekom mjestu gdje ne boravim često ili gdje nikad nisam bio,sve 5,ali kada se na tom mjestu zamislim,kasnije imam neki čudan feeling,ne,nisam napušen :DD

14 godina
neaktivan

Scarfaceee kaže...

Moraš otići doktoru oftamologu,jer to mi svi vidimo,neki više neki manje,i da,kreću se npr. ja kad ih vidim idu prema gore xD

Ma kakav doktor to mi je misterija iz detinjstva.Sad je to vec retko skoro pa i nikad.

Repent the end is near!
12 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Scarfaceee kaže...

Ma kakav doktor to mi je misterija iz detinjstva.Sad je to vec retko skoro pa i nikad.

Nije misterija,neki to čak i ne primjete...Pročitaj tekst s linka koji sam ti poslao i sve će ti biti jasno...Ako često vidiš takve crtice i ako ih ima mnogo,moraš otići doktoru
Hijaloidne-medicinski naziv za te arterije u oku-nebitno
Opskrbljuje-daje,šalje...npr. Hidroelektrana opskrbljuje grad električnom energijom

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 18:51 (7kunac).
14 godina
neaktivan

Nije misterija,neki to čak i ne primjete...Pročitaj tekst s linka koji sam ti poslao i sve će ti biti jasno...Ako često vidiš takve crtice i ako ih ima mnogo,moraš otići doktoru

Nema vise kazem ti. Sad sam setao po gagu i naisao na to pa sam se prisetio

Repent the end is near!
12 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Nema vise kazem ti. Sad sam setao po gagu i naisao na to pa sam se prisetio

Dogodi se to svima kad gledaju u nebo ili na neku svijetlu površinu...Ugl. normalan si xD

13 godina
protjeran
Paranormalno

Ima i duhova i paranormalnih pojava no samo ih pravi pacijenti mogu doživjeti.

Ne može to svatko. {#}

Najbolja hrana je afrička. Jedeš malo a imaš velik stomak !
12 godina
neaktivan
Budokai kaže...

Ima i duhova i paranormalnih pojava no samo ih pravi pacijenti mogu doživjeti.

Ne može to svatko. {#}

Ma likovi pogledaju svaki hebeni horror onda vamo pisu $ranja kako su vidjeli duha i sl.Samo plaše djecu koji to čitaju...

12 godina
neaktivan
Paranormalno

Trebate se bojat' živih ;) Onaj ''prozirni'' te neće udarit  {#}

13 godina
simeparanoja kaže...

nego kad cujete te zvukove, jel se dimi oko vas?
meni se to znalo dogadjati kad sam nabavljao od jednog lika i nesta je stavlja u nju 

WIN!!{#}

12 godina
neaktivan
Paranormalno

Ok... da vam i ja ispričam svoju priču jer evo već sat vremena surfam i surfam i surfam, a nikako da nađem ništa slično ovome što se meni s vremena na vrijeme događa... 

Naime danas sam razgovarala sa svojim dragim na mobitel i odjednom mi se javi neki zvuk kao da se razgovor prekinuo, no i dalje smo i ja i on na vezi... Nakon što sam bacila pogled na ekran da vidim što se događa vratila sam mobitel na uho i naravno priupitala ga jel još na vezi... Njegov odgovor sam dobila u nekom čudnom inzvanzemaljskom glasu, potpuno nerazumljivom. Kao da priča dubokim glasom, u prekidima, unatrag rečenice... Zaista neki zvuk neobjašnjiv. Prekinula sam poziv i nazvala ga ponovno... Sada je sve bilo u redu. Kad sam došla doma rekao mi je da je i on mene nakon tog kratkog "prekida" čuo "tim glasom"... Muškom, inzvanzemaljskim, dubokim. I sad si ja mislim... Ok, možda je do mreže, možda do signala, mobitela, tko zna, dok mi on nije rekao da se to njemu nikad nije dogodilo niti ikome koga poznaje. A kad sam ja došla sve nešto čudno, kao da imam nešto neriješeno sa nekime tko je preminuo... I sad si ja malo mislim, to mi se događalo zaista u par navrata, dok sam imala i stari mobitel, no nikad se nisam obazirala na to, u nekoliko navrata su mi stizali i pozivi 3-4 večeri za redom u točno 1 nakon ponoći, naravno sa nepoznatog broja popraćenog šutnjom ili eventualno nekim šumom... Uskoro nakon toga i u 13h popodne... Također tijekom razgovora  sa dečkom dogodila se ista situacija sa promjenom glasa...

Ima li itko slično iskustvo, da me utješi? Ili barem da mi kaže da nemam razloga za paniku... Da je kriva mreža za promjenu glasa, a zivkanje u 1 sat, pijani bivši koji se žele vratiti staroj ljubavi {#}

16 godina
neaktivan
Bubimirka kaže...

Ok... da vam i ja ispričam svoju priču jer evo već sat vremena surfam i surfam i surfam, a nikako da nađem ništa slično ovome što se meni s vremena na vrijeme događa... 

Naime danas sam razgovarala sa svojim dragim na mobitel i odjednom mi se javi neki zvuk kao da se razgovor prekinuo, no i dalje smo i ja i on na vezi... Nakon što sam bacila pogled na ekran da vidim što se događa vratila sam mobitel na uho i naravno priupitala ga jel još na vezi... Njegov odgovor sam dobila u nekom čudnom inzvanzemaljskom glasu, potpuno nerazumljivom. Kao da priča dubokim glasom, u prekidima, unatrag rečenice... Zaista neki zvuk neobjašnjiv. Prekinula sam poziv i nazvala ga ponovno... Sada je sve bilo u redu. Kad sam došla doma rekao mi je da je i on mene nakon tog kratkog "prekida" čuo "tim glasom"... Muškom, inzvanzemaljskim, dubokim. I sad si ja mislim... Ok, možda je do mreže, možda do signala, mobitela, tko zna, dok mi on nije rekao da se to njemu nikad nije dogodilo niti ikome koga poznaje. A kad sam ja došla sve nešto čudno, kao da imam nešto neriješeno sa nekime tko je preminuo... I sad si ja malo mislim, to mi se događalo zaista u par navrata, dok sam imala i stari mobitel, no nikad se nisam obazirala na to, u nekoliko navrata su mi stizali i pozivi 3-4 večeri za redom u točno 1 nakon ponoći, naravno sa nepoznatog broja popraćenog šutnjom ili eventualno nekim šumom... Uskoro nakon toga i u 13h popodne... Također tijekom razgovora  sa dečkom dogodila se ista situacija sa promjenom glasa...

Ima li itko slično iskustvo, da me utješi? Ili barem da mi kaže da nemam razloga za paniku... Da je kriva mreža za promjenu glasa, a zivkanje u 1 sat, pijani bivši koji se žele vratiti staroj ljubavi {#}

Mozda ti prisluskuju razgovore, onda se znaju događati razne anomalije. Da ne dilaš slučajno nečim? :D

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
12 godina
neaktivan

Haha eventualno ako pod dilanjem smatraš dogovor tko će danas po kruh i tko će ručak kuhati {#}

14 godina
neaktivan
Paranormalno

ja ne znam jel ovo paranormalno al evo: uglavnom već dugi niz godina mi se događa nešto čudno, naprimjer stojim pokraj neke osobe, eto jučer je to bila rodica i ja u sebi čujem pjesmu, znači bilo koju neku koju znam i za 10 sekundi ta osoba počne na glas pjevat tu istu pjesmu?? to mi se dugo već događa, ja pjesmu pjevušim u sebi, čujem je, i onda ta osoba počne pjevat isti dio te iste pjesme.. nije strašno al je čudno {#}

Som la gent blaugrana
12 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

ja ne znam jel ovo paranormalno al evo: uglavnom već dugi niz godina mi se događa nešto čudno, naprimjer stojim pokraj neke osobe, eto jučer je to bila rodica i ja u sebi čujem pjesmu, znači bilo koju neku koju znam i za 10 sekundi ta osoba počne na glas pjevat tu istu pjesmu?? to mi se dugo već događa, ja pjesmu pjevušim u sebi, čujem je, i onda ta osoba počne pjevat isti dio te iste pjesme.. nije strašno al je čudno  {#}

Sljedeći put misli na pjesmu koju ona nezna  {#}

16 godina
rookica19 kaže...

ja ne znam jel ovo paranormalno al evo: uglavnom već dugi niz godina mi se događa nešto čudno, naprimjer stojim pokraj neke osobe, eto jučer je to bila rodica i ja u sebi čujem pjesmu, znači bilo koju neku koju znam i za 10 sekundi ta osoba počne na glas pjevat tu istu pjesmu?? to mi se dugo već događa, ja pjesmu pjevušim u sebi, čujem je, i onda ta osoba počne pjevat isti dio te iste pjesme.. nije strašno al je čudno {#}

Pjevaj u sebi nešto od Zdravka Škendera ili od cannibal corpse, teško da će to netko pjevušiti.

14 godina
neaktivan
Paranormalno

Zašto? Škender je vrh vrhova.

16 godina
rookica19 kaže...

Ista stvar i kod mene. Ja većinom pjevušim neku pjesmu u sebi i onda buraz odjednom krene pjevat tu istu na glas. I nije se to dogodilo jednom, dva puta nego 100+.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 22:33 (AmonZero).
14 godina
neaktivan
Paranormalno

da, baš to, skoro svaki dan {#}

Som la gent blaugrana
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Evo ja imam jedno iskustvo od prije par godina. Stari i ja smo bili u autu ,vracali smo se kuci sa tehničkog pregleda , registracije auta. Radio je bio ugašen ali u jednom trenutku se u autu čuo tzv. radio chatter bilo je pilotski izraza iz zvučnika. U početku nam je to bilo jako čudno i mislili smo da je nešto paranormalno ali sam kasnije pogledao na google-u da je to moguce da zvučnici uhvate radio valove.

17 godina
odjavljen
Paranormalno

Jučer idem doma oko pol 2 u noći, no kad dođem primjetio sam maglicu i  zelenu crtu na nebu koja kao da je dio nekog većeg objekta poput kocke.

I nešto u sjeni iza nje. Za svaki slučaj sam slikao, pa evo. I by the way, ništa nije photoshopirano, osim povećani kontrast na drugoj slici kako bi se objekt bolje vidio. Izgledalo je uistinu tako, samo malo blještavije zeleno.

Što vi mislite?

Normalna verzija Normalna verzija
Povećan kontrast Povećan kontrast
D=mc2, Deinstein
15 godina
neaktivan
Paranormalno

Sada opet čitam temu, i gledam vi ljudi kada sanjate da padate, uvjek se probudite PRIJE udarca u tlo.. Samnom je drugačije.. Ja sanjam da padam, i ja UDARIM u tlo i sasujem se od zemlju, i trenutak prije nego što počne bol ja se probudim... :/

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Ista stvar i kod mene. Ja većinom pjevušim neku pjesmu u sebi i onda buraz odjednom krene pjevat tu istu na glas. I nije se to dogodilo jednom, dva puta nego 100+.

Tako i kad se sjetis neke slike od prije godinu dana, dodes doma i na fejsu vidis tu sliku.... Ja jucer bas mislim o tome di su se moji roditelji zarucili, i nakon minutu stara mi kaze: znas, ja san ti zaprosila cacu, ne on mene... Imaju neke stvari vece od nas...

Just another brick in the wall...
13 godina
Paranormalno

{#} ..........................

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
Paranormalno

Neznam jel ovo paranormalno, ali moram ovo negdje podijelit.

Jutros sam upalio CS 1.6, i igrao sam clan war za svoj clan.

I kako sam zvučnike pojačao skoro do kraja stalno sam čuo nekakvo pričanje.

Mislio sam da to netko od igrača trolla, i nisam se uopće obazirao.

I sad ugasim CS, dodjem tu na forum i upalim Facebook i opet čujem pričanje u slušalicama.

Nemogu opisat to, kao da neki muški glas prigušeno i kroz nos nešto brzo kaže i onda opet tišina.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
neaktivan

Znali su neki zvučnici imat takvih problema, kao da hvataju neke radio stanice...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice