Meni se naime nešto čudno događa.Inačer meni se nedavno mp3 pokvario pa tako nemam što slušat.Jedino da upalim komp i ostavim ga cjelu noć upaljenog.Ja za ovaj slučaj nesmatram da je paranormalan,no nekada kada legnem spavat u svojim mislima čujem duplo jače neku pjesmu nego preko dana,najbolje gitaru.Tako nekako kad ležim ili kad sanjam u svojim ušima čujem zvuk gitare tako glasno kao da imam slušalice na ušima a preko dana nemogu tako glasno ni čut.Inačer pišem pjesme,često preko noći kad nemogu zaspat.Na ormariću imam olovku i papir stalno,stoji mi već mjesec dana a ja dosad ništa nisam napisao.Jednom se sjećam čim sam ugasio svjetlo u uho mi je ušla gitara i počela mi je svirat u mislima pa sam poslje toga napiso neku pjesmu onako bezveze.Inačer nemam pojma o sviranju gitare.Znam onako malo nešto što mi brat pokazo.Ima još toga,primjerice kada sanjam u snu čujem tako dobru pjesmu onako kako sviram gitaru,iza mene zbor kako pjeva skupa samnom,pa se onda nemogu sjetit ujutro što je to bilo.Eto toliko od mene.
Vaš Pjesnik
To ti je super,napišeš pjesmu i zaspeš,kad se probudiš-imaš melodiju :)