Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 432.034
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Paranormalno
daphne kaže...

jesam popušila Sramim se

Jesi i nisiSmijeh

free speech for the dumbxD
15 godina
neaktivan

Znam da je jadna isprika, ali moj dragi i ja smo nedavno rekli svoje sudbonosno DA. Od tad pijemo i tulumarimo ko dva mulca. Čitala sam uz jutarnju kavu. Poanta je, djeco ne pijte alkohol, to sranje je opasno (ako čitali šta sam prije pisala onda vam je jasno, nije šala!) Smijeh

14 godina
protjeran
Tale kaže...

Ja i sestra ka mali smo vidili 3 letece crvene tocke iz babinog stana u Omišu.....

Ja sam ima 6 godina sestra 10....to se dogodilo 1998....tri crvene tocke su letjele poviše Brača....

Prvo smo mislili ono helikopteri iako nismo vidili ništa pokraj tih crvenih tocaka tj helikopter........

No onda su poceli se kretati jako brzo, pa smo mislili da su avioni...i bili smo smo poprilicno sigurni......

No onda su se poceli kretat prebrzo ito CIK-CAK tj prebrzo su skretali......

Stali bi pa bi krenuli prebrzo...

Pozvali smo mater i čaču i oni su to vidili i nisu mogli virovat....

Najedenom su se svijetla samo izgasila......

Ovo nije neka baza stvarno smo to vidili......dosta dobro se sican tog dana.....

Potvrdit ce cila moja obitelj...
Još mi se dogodilo da sam bio budan u snu i upravljao snom kako me volja.....

Usri sna sam skuzio da spavam i nastavio sam šetat okolo.....wtf?

E i tio bih ipak spomenuti 3 stupnja paranoje:

1. Nešto si vidio ili čuo

2. Nisi više siguran dali si nešto vidio ili čuo

3. Niti vidiš niti čuješ! ZNAŠ!

Smisao paranoje da nas potpuno uvjeri u nešto što nije da jest....

Za svoje zogde nijke bila paranoja jer se nisam bojao bilo je lito 8 sati navecer još uvik dan...

Izmišljate da bi bilo zanimljivo

Igre skidajte na btjunkie,besplatno
15 godina
Paranormalno

evo da ja kažem moje događaje,zna mi se dogodit da kada pored mene neko prođe,bilo u autu,bilo ovako pješke,da me samo prođe neki čudan osjećaj i da se sav stresem/scimam,bilo da je dan,noć,da ima više ljudi...to mi je neobjašnjivo

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 15:16 (john_ryder).
14 godina
protjeran
Paranormalno

Evo jadan moj,jest istina,ubijte me ak nije:bio sam vani u dvorištu,jeo lješnjake.Odjednom sam vidio kako je netko otišao prema mojoj štali,ali nije to priviđanje,bilo je jedno 2-3 sekunde,a čudi me još je moj pas bio pušten.Mislio sam da sam poludio,usro sam se od straha i pobjego u kuću.Izlanuo se

Igre skidajte na btjunkie,besplatno
15 godina
neaktivan
Paranormalno

kakve sam ja gluposti pisao ne mogu da vjerujem

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 19:43 (Hambrle).
15 godina
Hambrle kaže...

Trenutno mi se desava nesto paranormalno, vidim duše mrtvih ljudi na oko 2 sec pa nestanu... isao sam i psihijatru.... eto pitajte krešu ako ne vjerujete Neodlučan

weed?

17 godina
Hambrle kaže...

Trenutno mi se desava nesto paranormalno, vidim duše mrtvih ljudi na oko 2 sec pa nestanu... isao sam i psihijatru.... eto pitajte krešu ako ne vjerujete Neodlučan

Kako misliš "duše"? Vidiš tijela ljudi ili?

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
14 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Tvome se problemu nemože naći odgovor ovdje.

Kada govoriš takve stvari ispadaš samo predmet sprdnje!

Isto tako mi je teško povjerovat da govoriš istinu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 17:10 (Asimptota).
14 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

a bijele miševe?? x)

15 godina
neaktivan
Paranormalno

-

17 godina
Paranormalno

Zar duše imaju fizički oblik? Jer sposobni smo vidjeti samo ono od čega se odbijaju fotoni, a oni se odbijaju samo od materije. To bi značilo da je duša sagrađena od atoma. A to se pak kosi s konceptom duše.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
14 godina
neaktivan
itf4n kaže...

Zar duše imaju fizički oblik? Jer sposobni smo vidjeti samo ono od čega se odbijaju fotoni, a oni se odbijaju samo od materije. To bi značilo da je duša sagrađena od atoma. A to se pak kosi s konceptom duše.

Još kad bi duša i postojala. (u fizičkom smislu) :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 17:23 (Asimptota).
17 godina
Paranormalno

Paraliza sna - da li je to paranormalno ili nije??

to je faza di ruzno sanjas a u principu si svjestan svega tj osjecaj je kao da si budan i jesi, ali ne mozes otvorit oci viknut ili se pomaknut - meni se dogada cesto...

Takoder neznam da li ima veze bas sa paralizom sna

ali cesto mi se zna desit da nis ne sanjam nego jednostavno sam svjestan da se trebam probudi ali nemogu znaci nis ne sanjam svjestan sam svega ali nemogu takoder otvorit oci ili se pomaknut...

i jos jenda slicna stvar mi se mozda 1 ili 2 puta dogodila a to je kada spavam - opet postanem svjestan da sam budan i da setam okolo ali u principu imam jos jedno tjelo koje lezi na krevetu i u tom tijelu i u ovom sam u isto vrijeme i nemogu se probudi a kada konacno se uspijem probudi nadem se u krevetu..

Molio bih nekog ako vec nije paranormalno da mi objasni koji k mi se to dogada i zasto...

14 godina
neaktivan

Dole droga, živeli čevapi!

15 godina
Paranormalno

Pa ja nemam nekih problema s tim sranjima , takoder smatram da su ljudi malo paranoični i da im se radi toga dogadaju takvse stvari , hocu reci ako ti sjedis na kaucu i radi nekog filma si cijeli usrani strah te i mislis da ces vidit duha mozda ga i vidis, ako sidis i boli te kura_c neces nista vidit , jedini problem koji imam je da ponekad ( to traje oko 5 sekunda ) imam osjecaj da znam sto ce se dogodit , neki cudan feeling da se to vec dogodilo i 2 sec prije sto se nesto dogodi mi prode kroz glavu da ce se to sad dogoit , kao da se sijecam tog trenutka , medutim u iducem momentu mi nista vise nije poznato i sve je normalno , to jako kratko traje , jos jedan detalj kojeg se sijecam dok sam bio mali jednu vecer smo prespavali kod dida na braču i spava sam s materom i probudio sam se jedan čas tokom noči i izad neke slike sam vidio prilicno jako zeleno svjetlo , iduci momenat sam zaspao , slabo se sijecam toga i nemora znacit da je to ikakva istina samo kazem da mi je to ostalo u sijecanu.  Btw ocete nesto stvarno strasno i realno ,  u stanu jedan kat povise sebe imamo neku totalnu ludu susidu koja je totalno shebana , dok je bila mlađa radila je ko kurba da bi prezivila , donedavno je cistila zgradu , dakle teska sirotinja , naime nedavno joj je umrla mater , nitko nije cuo za nikakav sprovod ni da je mater pokopana a neki dan joj se iz kuce osjecao katastrofalan smrad po nekoj krepotini , tako da mi cak smatramo da je ostavila mater u sobi kako bi nastavila primat penziju , al boli mene kur:_ac haha , ja sebi ovih dana kupujem  novu konfu i hebe mi se za sve ostalo haha.

15 godina
neaktivan
Paranormalno

-

15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Paraliza sna - da li je to paranormalno ili nije??

to je faza di ruzno sanjas a u principu si svjestan svega tj osjecaj je kao da si budan i jesi, ali ne mozes otvorit oci viknut ili se pomaknut - meni se dogada cesto...

Takoder neznam da li ima veze bas sa paralizom sna

ali cesto mi se zna desit da nis ne sanjam nego jednostavno sam svjestan da se trebam probudi ali nemogu znaci nis ne sanjam svjestan sam svega ali nemogu takoder otvorit oci ili se pomaknut...

i jos jenda slicna stvar mi se mozda 1 ili 2 puta dogodila a to je kada spavam - opet postanem svjestan da sam budan i da setam okolo ali u principu imam jos jedno tjelo koje lezi na krevetu i u tom tijelu i u ovom sam u isto vrijeme i nemogu se probudi a kada konacno se uspijem probudi nadem se u krevetu..

Molio bih nekog ako vec nije paranormalno da mi objasni koji k mi se to dogada i zasto...

opriosti na izrazu ali, koj je k... tu paranolmalan? a ako si stvarno želio objašnjenje mogao si jednostavno koristiti google i wikipediu. Uglavnom traži Sleep paralysis i Lucid dream. pa zar je to tako teško?

15 godina
neaktivan
Paranormalno ili ne? Nekoliko se puta desavalo. Nesto lijepo planiram duze vrijeme i uvijek se desi nesto neocekivano sto to sprijeci. Npr. prije nekoliko mjeseci, cijelu sedmicu sam planirao dobrodoslicu za rodjaka iz inostranstva. Dan prije nego sto je to trebalo biti (tacnije noc prije) javljaju mi da je djed dobio napad i da je odvezen u hitnu. Ja se nekontrolisano pocinjem tresti i plakati (a desavalo se to i prije) i nekako sam znao da je to kraj. Za 5min mi javljaju da je preminuo. Slicnih situacija (ne da neko umre, nego nesto lose da sprijeci nesto dugo planirano) mi se desavalo puno puta. Da li je to opomena od neke vise sile (Bog) ili slucajnost, ne bih da ulazim u to, ali sam tada definitivno rekao da nista vise necu tako dugo da planiram.
Loyal to the game
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

, jedini problem koji imam je da ponekad ( to traje oko 5 sekunda ) imam osjecaj da znam sto ce se dogodit , neki cudan feeling da se to vec dogodilo i 2 sec prije sto se nesto dogodi mi prode kroz glavu da ce se to sad dogoit , kao da se sijecam tog trenutka , medutim u iducem momentu mi nista vise nije poznato i sve je normalno , to jako kratko traje

Ak se ne varam to je deja vu, to se isto meni dogadja a mislim i vecini ljudi :)

15 godina
neaktivan

Deja vu je zanimljiv fenomen. Mene više zanimaju reinkarnacije i njihovi "dokazi". Ni sama ne znam kako stojim s vjerovanjem u tu teoriju. Neodlučan

15 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

Deja vu je zanimljiv fenomen. Mene više zanimaju reinkarnacije i njihovi "dokazi". Ni sama ne znam kako stojim s vjerovanjem u tu teoriju. Neodlučan

http://www.imdb.com/title/tt0477071/

Jako dobro štivo...

Usput moja omiljena glumica...

Dobar film, ima "Deja Vu" efekata..

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
protjeran
Paranormalno

(sorry na duplom postu al ovo je zasebno)

Bio sam sanjo da idem prema svom malom selu već pred ulazak na biciklu okrenem se kad odjednom neka ko kugla al nije gugla baci se dolje i ima još noge i puca ono po kućama,nije bilo ni mjesec dana kasnije ja gledam takvu scenu ono baci se to i ispusti neke noge i puca po kućama.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Bio sam još malac.Išo sam u 5 razred,navečer sam sanjao kako je nastavnik iz matematike dobio otkaz,i da će nam naša bivša nastavnica predavati matematiku a da je nastavnik iz povjesti slomio palac ma ruci.Sljedećeg dana to je sve bilo isto,no prvo sam čuo da je nastavnik dobio otkaz pa ovaj slomio palac,sledio sam se!!!

___________________________________________________________________________________________________________________________

Imo sam prije nekih desetak dana deja vu kad sam malo došao na forum i odmah otišao,ujutro sam se umivao i kada sam se brijao porezao sam se,mislio sam ajd ono dobro nije to niš,vratio sam se u krevet i razmišljao o izlasku navečer no odjednom mi je u misli upala moja djevojka koja me skroz ljubila,tada sam kreno pišat a ono ona na vrata,čudo al ona me odma zagrlila i poljubila a sretan bio uhhh,bio sam s njom skroz izašli smo zajedno no kad smo prolazili

neki starac je vikao na nas a mi smo po kiši trčali ono ko u filmu mokra ona mokar ja tak da uopće nismo nigdje išli neg odmah otišli kući,a takva mi se slična scena vrtila po glavi 6 minuta ujutro!

Šta ti se dogodi kad popiješ apaurin i vijagru zajedno?Jebe ti se a mrsko ti!...
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Hm..sada dali je to u nasim glavama ili ne pitanje je ali eto meni jedna od najcudnijih stvari sta mi se dogodila i sta nikako nemogu objasniti dali je paranormalno ili ne ali ovakva je prica.Nisam bio sam doma ali sam bio sam u sobi bio je dan vani je bilo onako lose vrijeme grmjelo je i sjevalo sa svih strana a ja sam izgasio komp sa struje i upalim tv antena je ona mala sobna bila i tako sjedim ja na stolici i gledam tv odjednom iz antene neka mala iskrica odleti na sred sobe i odjednom se pocinje povecavat do velicine sake i rokne i to ono jacine jedne magnumke petarde e sada zbog cega je to bilo i sta,dali je paranormalno dali se vec desavalo stvarno neznam al eto to je meni jos dan danas neobjasnjivo

to ti se zove kuglasta munja, mojoj baki prošlo kroz cjelu kuću O.o

16 godina
odjavljen
eZo kaže...
athlon64 kaže...

, jedini problem koji imam je da ponekad ( to traje oko 5 sekunda ) imam osjecaj da znam sto ce se dogodit , neki cudan feeling da se to vec dogodilo i 2 sec prije sto se nesto dogodi mi prode kroz glavu da ce se to sad dogoit , kao da se sijecam tog trenutka , medutim u iducem momentu mi nista vise nije poznato i sve je normalno , to jako kratko traje

Ak se ne varam to je deja vu, to se isto meni dogadja a mislim i vecini ljudi :)

To nije Deja vu... Kod Deja vu (vec vidjeno) si tek nakon samog dogadjaja svjestan da si to vec *kao* vidio, a ne prije samog dogadjaja... To bi vise bilo kao neka vidovitost na kratke staze.

Uglavnom nista 'paranormalno' i vecinom su to sjecanja iz snova. U biti i sama rijec 'paranormalno' je nespretna, jer mi jos nismo 'shvatili' svijet koji nas okruzuje da bi znali sto je 'normalno', a sto 'paranormalno'.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 1:54 (Mrgud Veliki).
16 godina
neaktivan
Paranormalno

ja sam jednom vidio obris neki svjetleći kako leti u elipsu na nebu, digo starce, pokazao im prstom gdje da gledaju al oni nisu ništa vidjeli O.o   a kad mjesečarim zabrijavam da su mi neki ljudi u sobi i ja s njima pričam :)

15 godina
Mikovic_xD kaže...

ja sam jednom vidio obris neki svjetleći kako leti u elipsu na nebu, digo starce, pokazao im prstom gdje da gledaju al oni nisu ništa vidjeli O.o   a kad mjesečarim zabrijavam da su mi neki ljudi u sobi i ja s njima pričam :)

you see dead people...

16 godina
neaktivan
john_ryder kaže...
Mikovic_xD kaže...

you see dead people...

tak i liče :o

15 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...
john_ryder kaže...
Mikovic_xD kaže...

you see dead people...

tak i liče :o

hebote, i ja imam isti problem, kako ti lice ti "ljudi" , meni su kao duše, nekako, neopisivo izgledaju

Don't panic, im Bosnian!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice