Dodajem i ja svu moju imovinu!
Paranormalno
- poruka: 2.052
- |
- čitano: 433.224
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se zna desit da dok sam budan vidim nesto sto mi se vec dogodilo. Mislim da to vidim u snu pa mi se to poslje dogodi???
Zbilja ne znam, to mi se dogada skoro svaki dan npr. Videl sam neku zenu koja je setala ulicom u nekoj crvenoj majci, onda mi se prevrti film da sam to videl u snu. NISAM NIKAD PRIJE VIDEL TU ZENU!!!
U paranormalno ne vjerujem, i osobno mislim da takvo sto se ne mze desiti niti "postojati". Kao prvo...

Vidim da mi je imovina sigurna...huh!
Ja i sestra ka mali smo vidili 3 letece crvene tocke iz babinog stana u Omišu.....
Ja sam ima 6 godina sestra 10....to se dogodilo 1998....tri crvene tocke su letjele poviše Brača....
Prvo smo mislili ono helikopteri iako nismo vidili ništa pokraj tih crvenih tocaka tj helikopter........
No onda su poceli se kretati jako brzo, pa smo mislili da su avioni...i bili smo smo poprilicno sigurni......
No onda su se poceli kretat prebrzo ito CIK-CAK tj prebrzo su skretali......
Stali bi pa bi krenuli prebrzo...
Pozvali smo mater i čaču i oni su to vidili i nisu mogli virovat....
Najedenom su se svijetla samo izgasila......
Ovo nije neka baza stvarno smo to vidili......dosta dobro se sican tog dana.....
Potvrdit ce cila moja obitelj...
Još mi se dogodilo da sam bio budan u snu i upravljao snom kako me volja.....
Usri sna sam skuzio da spavam i nastavio sam šetat okolo.....wtf?
E i tio bih ipak spomenuti 3 stupnja paranoje:
1. Nešto si vidio ili čuo
2. Nisi više siguran dali si nešto vidio ili čuo
3. Niti vidiš niti čuješ! ZNAŠ!
Smisao paranoje da nas potpuno uvjeri u nešto što nije da jest....
Za svoje zogde nijke bila paranoja jer se nisam bojao bilo je lito 8 sati navecer još uvik dan...

Usri sna sam skuzio da spavam i nastavio sam šetat okolo.....wtf?
Ma.
U paranormalno ne vjerujem, i osobno mislim da takvo sto se ne mze desiti niti "postojati". Kao prvo...

Zanima me vaš komentar na ovo: Video: Dječak iz Velike Britanije mobitelom snimio duha
Zanima me vaš komentar na ovo: Video: Dječak iz Velike Britanije mobitelom snimio duha
Zanimljiva snimka,al taj duh mi više izgleda kao sjena čovjeka
ovo sam davno našao negdje na netu...
· Abraham Lincoln je izabran u Kongres 1846 g.
· John F. Kennedy je izabran u Kongres 1946 g.
· Lincoln je izabran za predsjednika SAD-a u 1860 g.
· Kennedy je izabran za predsjednika SAD-a u 1960 g.
· Ime Lincoln sadrži sedam slova
· Ime Kennedy sadrži sedam slova
· Lincolnova žena je izgubila dijete dok je boravila u bijeloj kuci
· Kennedijeva žena je izgubila dijete dok je boravila u bijeloj kuci
· Lincoln je ubijen u petak
· Kennedy je ubijen u petak
· Lincoln je upucan u glavu
· Kennedy je upucan u glavu
· Lincolnova tajnica se zvala Kennedy
· Kennedijeva tajnica se zvala Lincoln
· Lincolnov zaštitar se zvao Johnson
· Kennedijev zaštitar se zvao Johnson
· Andrew Johnson, Lincolnov nasljednik, se rodio 1808
· Lyndon Johnson, Kennedijev nasljednik, se rodio 1908
· John Wilkes Booth, navodni Lincolnov ubojica, se rodio 1839
· Lee Harvey Oswald, navodni Kennedijev ubojica, se rodio 1939
· Both je poznat po njihova tri imena
· Oswald je poznat po njegova tri imena
· Boothovo ime je sastavljeno od 15 slova
· Oswaldovo ime je sastavljeno od 15 slova
· Lincoln je ubijen u teatru koje se zvalo "Kennedy"
· Kennedy je ubijen u marki auta "Lincoln"
· Both je istrcao iz teatra i uhicen je u skladištu
· Oswald je istrcao iz skladišta i uhicen je u teatru
· Booth je ubijen prije svog sudenja
· Oswald je ubijen prije svog sudenja
· Tjedan prije nego što je Lincoln ubijen bio je u Monrou, u Marylandu
· Tjedan prije nego što je Kennedy ubijen bio je u Marilyn Monroe.
· Abraham Lincoln je izabran u Kongres 1846 g.
· John F. Kennedy je izabran u Kongres 1946 g.
· Lincoln je izabran za predsjednika SAD-a u 1860 g.
· Kennedy je izabran za predsjednika SAD-a u 1960 g.
· Ime Lincoln sadrži sedam slova
· Ime Kennedy sadrži sedam slova
· Lincolnova žena je izgubila dijete dok je boravila u bijeloj kuci
· Kennedijeva žena je izgubila dijete dok je boravila u bijeloj kuci
· Lincoln je ubijen u petak
· Kennedy je ubijen u petak
· Lincoln je upucan u glavu
· Kennedy je upucan u glavu
· Lincolnova tajnica se zvala Kennedy
· Kennedijeva tajnica se zvala Lincoln
· Lincolnov zaštitar se zvao Johnson
· Kennedijev zaštitar se zvao Johnson
· Andrew Johnson, Lincolnov nasljednik, se rodio 1808
· Lyndon Johnson, Kennedijev nasljednik, se rodio 1908
· John Wilkes Booth, navodni Lincolnov ubojica, se rodio 1839
· Lee Harvey Oswald, navodni Kennedijev ubojica, se rodio 1939
· Both je poznat po njihova tri imena
· Oswald je poznat po njegova tri imena
· Boothovo ime je sastavljeno od 15 slova
· Oswaldovo ime je sastavljeno od 15 slova
· Lincoln je ubijen u teatru koje se zvalo "Kennedy"
· Kennedy je ubijen u marki auta "Lincoln"
· Both je istrcao iz teatra i uhicen je u skladištu
· Oswald je istrcao iz skladišta i uhicen je u teatru
· Booth je ubijen prije svog sudenja
· Oswald je ubijen prije svog sudenja
· Tjedan prije nego što je Lincoln ubijen bio je u Monrou, u Marylandu
· Tjedan prije nego što je Kennedy ubijen bio je u Marilyn Monroe.
...
To je već bilo na forumu i ima neistinitih informacija više nego neki ljudi pameti!
Vozim se ja s frendom na skuteru, kupio ga je tek pa da ga isprobamo malo. Vozimo se mi vozimo i laganini prodjemo dubravu i izadjemo iz grada vec i dolazimo u ivanju rijeku. Cesta postaje full mracna, nigdje nikog a ogromna livada sa oba dvije strane. Dok se vozimo ja sam nagnut malo na stranu da vidim ispred. Buduci da je skuter od 50 kubika u pitanju motor vristi i nista ne cujes+jos nosimo kacige tako da uopce ne komuniciramo, samo picimo. Vozimo se i odjednom, vidim ja, neka svijetlost otprilike 200 metara ispred nas proleti s lijeva na desno brzinom oko 70-80KMH. Ne pre žarka svijetlost, jačine automobilskih svjetla. I tako mislim u sebi auto je prosao ispred nas, znaci bit ce neko raskrizje. I vozimo se mi jos 200 metara, 300 metara , 500 metara i frend stane, ugasi motor i pita me "jesi ti vidio ono svijetlo???" Ja reko - "da, bas sam ja tebe to htio pitat".. i oba dvoje pocnemo trazit tu cestu kroz koju je taj "auto" mogo proc, ali nema druge ceste osim nase koja ide ravno 5 KM napred i nazad. Kaj jeto bilo ??!? KUGLASTA MUNJA??
Ja sam prije par godina imao jako često lucidne snove tj potpuno sam upravljao snovima i svega bih se sjećao ujutro! A što se tiče sanjanja nečeg pa da se to dogodi poslije takodjer! I znao bih tko će šta reći/napraviti ali jednostavno nemožeš promjeniti tjek događaja!
Offtopic: armor je bio pisao o nesrećama pa želim samo dodat da je pored mene prošao jureći vlak ( ako ima tko iz Pule, to je bilo ispod nadvožnjaka prije nego su izgradili cestu na Rivi ) na samo metar od mene! Malo je falilo! Sav sam se bio isprepadao!
Vozim se ja s frendom na skuteru, kupio ga je tek pa da ga isprobamo malo. Vozimo se mi vozimo i laganini prodjemo dubravu i izadjemo iz grada vec i dolazimo u ivanju rijeku. Cesta postaje full mracna, nigdje nikog a ogromna livada sa oba dvije strane. Dok se vozimo ja sam nagnut malo na stranu da vidim ispred. Buduci da je skuter od 50 kubika u pitanju motor vristi i nista ne cujes+jos nosimo kacige tako da uopce ne komuniciramo, samo picimo. Vozimo se i odjednom, vidim ja, neka svijetlost otprilike 200 metara ispred nas proleti s lijeva na desno brzinom oko 70-80KMH. Ne pre žarka svijetlost, jačine automobilskih svjetla. I tako mislim u sebi auto je prosao ispred nas, znaci bit ce neko raskrizje. I vozimo se mi jos 200 metara, 300 metara , 500 metara i frend stane, ugasi motor i pita me "jesi ti vidio ono svijetlo???" Ja reko - "da, bas sam ja tebe to htio pitat".. i oba dvoje pocnemo trazit tu cestu kroz koju je taj "auto" mogo proc, ali nema druge ceste osim nase koja ide ravno 5 KM napred i nazad. Kaj jeto bilo ??!? KUGLASTA MUNJA??
Evo jucer nakon što sam čitao ovu temu u 2 ujutro bio sam ko na iglama cjelu noć ! I onda sam se sjetio dok sam bio ( prije 10 dana ) kod mame u Italiji bio sam sam u kući jer je mama radila noćnu smjenu i cjelu noć je bilo nevrijeme i jako puhalo i na tavanu je cjelu noć lupao prozor od vjetra! I ujutro kad je mama došla kažem da će trebat zatvorit prozor, a kad smo došli gore na tavan sve pozatvarano !?!?! Nek' mi netko ovo objasni! Nije bilo nikog drugog 1000% jer mama živi sama u toj kući a ja sam spavao i znam da nisam zatvorio prozor jer nebih fakat sam išao gore po noći! I ovako sam bio sav u k**** jer je ogromna kuća a ja sam po noći i non stop nešt' škripi lupka zvekeće!
@ goodye: nešto mi smrdi u toj tvojoj priči o fendu i vrećici! Kako molim te nije skužio da zvuk dolazi od dole a ne iza i kad se okretao kako nije sku?? Mislim, meni kad se zalijepi neki list pod džon ili na pertlu pa odmah skužim da mi nešto šuška! Ne kužim! molio bih te da objasniš ovo moje iskustvo, jer kažeš da se sve može objasnit i da paranormalno ne postoji
Evo jucer nakon što sam čitao ovu temu u 2 ujutro bio sam ko na iglama cjelu noć ! I onda sam se sjetio dok sam bio ( prije 10 dana ) kod mame u Italiji bio sam sam u kući jer je mama radila noćnu smjenu i cjelu noć je bilo nevrijeme i jako puhalo i na tavanu je cjelu noć lupao prozor od vjetra! I ujutro kad je mama došla kažem da će trebat zatvorit prozor, a kad smo došli gore na tavan sve pozatvarano !?!?! Nek' mi netko ovo objasni! Nije bilo nikog drugog 1000% jer mama živi sama u toj kući a ja sam spavao i znam da nisam zatvorio prozor jer nebih fakat sam išao gore po noći! I ovako sam bio sav u k**** jer je ogromna kuća a ja sam po noći i non stop nešt' škripi lupka zvekeće!
@ goodye: nešto mi smrdi u toj tvojoj priči o fendu i vrećici! Kako molim te nije skužio da zvuk dolazi od dole a ne iza i kad se okretao?? Mislim meni kad se zalijepi neki list pod džon ili na vezicu pa odmah skužim da mi nešto šuška! Ne kužim!
evo sad sam sat vremena čita ova vaša iskustva i događaje i mogu reć samo jednu stvar: nab**em vas! kako ću sad spavat normalno, ić sam ulicama mračnim i bit sam u kuči??
ok, na ovo ćete reći da lažem, ali evo moje priče u svakom slučaju:
na zimu, u 2007., psa mi je pregazio auto blablabla (da skratim priču) i na kraju sam ga uspavao(). e sad, na ljeto 2008. sam kupio novog psa. taj novi pas je super, igramo se itd., ali nikako ne želi ni prići jednom mjestu u kući. e sad, stvar je u tome, što je baš to mjesto, bilo mjesto na kojem mi je prošli pas (onaj koji je poginuo) najviše volio spavati (točnije, to mjesto je oko radijatora, pa je i logično zašto je toliko volio to mjesto). toga se sjećam, jer mi se taj prošli pas, kada se tamo legnuo, praktički ostao je tamo zaljepljen - tamo bi ležao satima, bez da se pomakne!
kada sam jednom i uspio odgurati ovog novog psa na to mjesto, počeo se ponašati, kao da se njuška s nekim psom (znate ono, kada se pesi 'šnjofaju' tj. miriše po guzici), a i ne samo to, nego se ponašao baš kao da se je i igrao (stalno je skakao, i vrtio se u krug, baš kao da je neki drugi pas pokraj njega). još ktome, negdje sam bio pročitao, da se mrtvi, nakon što umru, vraćaju na mjesto gdje im je bilo najljepše dok su bili živi (to je npr. kao da je sad umrem, vjerojatno bi se vraćao na komp).
neću se naljutiti ako vas većina kaže da sam pun g**na, zato što da sam ja na vašem mjestu, nebi si vjerovao, ali eto, istina je...