hahaaah
Paranormalno
- poruka: 2.052
- |
- čitano: 432.032
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sigurna sam da nije bio san. Naravno da me uvijek strah kad se događaju takve stvari iako me sada manje strah. Valjda sam se navikla.
Trebala bi napisati knjigu ili nešto, jer stvarno imaš potencijala za pisanje nekakvih trilera/horora i ogromnu maštu..
Ozbiljno ti kažem, napiši nešto, možda koju paru zgrneš..
meni se to isto dogodilo.. ja i brat izađemo iz kuće a van kiša lije ko luda.. i tako mi hodamo kad odjednom nešto nas osvijetlilo, i velika kugla se stvorila bratu iznad glave i eksplodirala.. jedina šteta koja je ostala je razbijena žarulja.. nisam znao što je to sve dok mi prijatelj nije rekao da je to kuglasta munja i da sam pravi sretnik što sam to vidio..
daphne treba manje novog Batmana igrati...
Pročitah cijelu temu i kad onda pmislim šta filmovi učine od čovijka...
Dobro neko stavri su najvjerojatnije stavarne....Kuglaste munje, Deja Vu...Ali ima nekih na koje se mozes popisat...
Evo opet ono moje sa onim "proživljavanje toga događaja prije nego se on dogodi".
Prije par tjedana sam to rekao jednom svom prijatelju koji me kao krete pogledao i rekao "Vaaauu" (ne kao pas)
I od tada mi se to više nije događalo.
To sam drugima govorio i prije pa tih snova nije bilo mjesec dana, pa ako ne kažem nikome onda skoro svaku noć sanjam nešto.
Nije da gledam nekakve filmove, volim skoro jedino komedije.
Evo opet ono moje sa onim "proživljavanje toga događaja prije nego se on dogodi".
Prije par tjedana sam to rekao jednom svom prijatelju koji me kao krete pogledao i rekao "Vaaauu" (ne kao pas)
To sam drugima govorio i prije pa tih snova nije bilo mjesec dana, pa ako ne kažem nikome onda skoro svaku noć sanjam nešto.
Pogledaj brojeve na lotu prije nego što se izvuku.
Eh, da ja mogu kad se probudim razaznati te brojeve...Ja znam tko će reći i što će reći, ali kada se probudim sve mi je u magli, a kada se to dogodi (taj događaj) ja se naglo trznem...
Evo još jednog nemilog događaja. Imala sam oko 13 godina i spavala sam na selu. Kuća jw nova i nije i najmanje sablasna ni ništa sl. Spavala sam u velikom krevetu i u sred noći me probudilo hrkanje. Rekla sam nešto u stilu "Frane (ime mog brata) prestani, hrčeš!" Pošto nije reagirao, ispružila sam nogu da ga gurnem. Kako sam je ispružila tada sam shvatila da ne dodirujem ništa i sjetila se da brat ne spava s menom u krevetu, nego spavam sama. Ukočla sam se od panike i stvarno ne mgu reći koliko je vremena prošlo. Samo sam nepomično ležala na krevetu. Nakon nekog vremena hrkanje je prestalo, pa sam skupila hrabrosti i ustala kako bi upalila svitlo. Nikoga nije bilo u krevetu pokraj mene. Izašla sam iz sobe i pošla do sobe od bake i djeda jer sam se nadala da je hrkanje dolazilo od tamo ali bilo je očito da nikako ne bi tako glasno čula. Bila je zima i sve je bilo zatvoreno i kao što sam rekla, kuća je nova i zidovi su dobri. Bilo je noći nakon toga kada bi čula hrkanje iz susjedne sobe i u sred ljeta, ali nikad nije bilo tako jako i nikad ga ne bi zamjenila s hrkanjem osobe koja leži pokraj mene.
Meni se zna desit da se nešto dogodi, a ja kao da sam to prije vidio to nemora bit ništa strašno neka obična situacija, ali kao da sam je već proživio čudan osjećaj i brzo prođe inače nekada mi se znalo desit da primejrice odem leči i već lagano zaspim i onda se trznem kao da sam pao na krevet o tome sam negdje čitao al neznam kak se ta pojava zove imao sam još zanimljivih zgoda i jednu vrlo paranormalnu no o tome je glupo pričat jer ljudi za sve nalaze objašnjenja koja ne drže vodu.
Meni se zna desit da se nešto dogodi, a ja kao da sam to prije vidio to nemora bit ništa strašno neka obična situacija, ali kao da sam je već proživio čudan osjećaj i brzo prođe inače nekada mi se znalo desit da primejrice odem leči i već lagano zaspim i onda se trznem kao da sam pao na krevet o tome sam negdje čitao al neznam kak se ta pojava zove imao sam još zanimljivih zgoda i jednu vrlo paranormalnu no o tome je glupo pričat jer ljudi za sve nalaze objašnjenja koja ne drže vodu.
E to da ... ima baš neki je*** osječaj... i to još ja spojim sa snom... :D... I zna mi se desit da imam osjećaj da sam neku situaciju ponovio više puta i znam šta će se desit ali se dogodi tako brzo da nestignem izgovoriti da će se to desiti.. :P ... neznam koliko ste shvatili :P
E to da ... ima baš neki je*** osječaj... i to još ja spojim sa snom... :D... I zna mi se desit da imam osjećaj da sam neku situaciju ponovio više puta i znam šta će se desit ali se dogodi tako brzo da nestignem izgovoriti da će se to desiti.. :P ... neznam koliko ste shvatili :P
To je to desi se u sekundi nije niš bitno, a kao da si već to negdje vidio.
Ovo mi se dogodilo nekoliko puta: sijedim ne kaucu oko 0:30,gledam tv,gledam ja gledam i najedanput zacujem kucanje na balkonska vrata( sa kauca kad se okrenem mogu viti balkonska vrata),vani je bilo mracno ali nikog nisam vidio da stoji ispred vrata,vikao sam tko je tko je?Nitko se nije odazivao kucanje nije prestalo dok nisam posao u drugu prostoriju,nakon nekog vremena sam se vratio na TV i sve je bilo dobro niko nije kucao,nakon nekog vremena sve je opet pocelo,poša san leci,nakon nekoliko tjedana posli cuo sam neko suskanje i razbijanje u vrtu ali svi su tvrdili da nisu culi nista,ujutro sam nasao porazbacane stvari po vrtu,sutradan opet neka buka izletio sam iz kuce i poceo sam trcati oko kuce i derati se,ali opet nikog nije bilo.
Znaci netko je na vrata kucao ali ispred vrata nije bilo nikog.
To je bilo prije nekoliko mjeseci a sad mi vise ne kucaju,ali isto pokusavam otkriti što je to ili tko je kucao.
upravo to se i meni događa... munjeno...
1. Deja vu
Molim vas, prije nego mislite da vam se dogadja nesto paranormlano, zapitajte se odgovara li neki od sljedecih opisa onome sto se vama dogadja (ako je odgovor "Da", pogledajte gornji link pod brojem napisanim u zagradi):
1. Cesto mi se cini da neke dogadjaje prozivljavam vise puta, i da znam sto ce se dogoditi ali je sve prebrzo pa nestignem reci sto ce biti. (1)
2. Cesto se probudim, ali se nemogu micati. (2)
3. Cesto imam osjecaj da padam u snu. (2)
4. Cesto cujem razna pucketanja i kuckanja u odredjena doba dana. (3)
I za kraj, ako mislite da predvidjate dogadjaje, i da znate sto ce se dogoditi za par dana, ili to sanjate, pogledajte ovaj link:
U ime svih nas koje zanimaju zanimljivi postovi na ovoj temi i ne zelimo da ju drugi zatrpavaju glupostima, unaprijed hvala.
[...]
U ime svih nas koje zanimaju zanimljivi postovi na ovoj temi i ne zelimo da ju drugi zatrpavaju glupostima, unaprijed hvala.
Samo malo... Ako bih se trebao držati teme onda bih trebalo govoriti o duhovima, nekakvim "crnim stvarima", koje nemaju znanstveno objašnjenje itd. No vidiš li da su ljudi već počeli pričati o svojim stvarima... Pa pusti ih onda i nek završe...
....
P.S.
I ja čujem kao da mi je netko u kući svake noći, počelo je sve od kada smo imali provalnika u kući a što je najgore još sam ja to sve čuo... :L
[...]
Samo malo... Ako bih se trebao držati teme onda bih trebalo govoriti o duhovima, nekakvim "crnim stvarima", koje nemaju znanstveno objašnjenje itd. No vidiš li da su ljudi već počeli pričati o svojim stvarima... Pa pusti ih onda i nek završe...
....
P.S.
I ja čujem kao da mi je netko u kući svake noći, počelo je sve od kada smo imali provalnika u kući a što je najgore još sam ja to sve čuo... :L
Ljudi su poceli pricat o tome da je Deja Vu paranormalna pojava, sto je cista glupost, jer je ta pojava potpuno normalna i znanstveno je objasnjena. Isto tako ljudi pricaju da je paranormalno to sto cuju pucketanje stvari u odredjena doba dana (obicno po noci) sto je isto vrlo lako objasniti toplinskim sirenjem. To nisu paranormalne pojave, i nije im mjesto u ovoj temi.
Ono sto vidim je da trenutno nitko nema nikakvu paranormalnu pojavu za "prijavit", ali to ne znaci da se onda tema treba punit stvarima koje u nju ne spadaju. Bas zato sto su poceli o tome pricat, ja ih prekidam, jer nema smisla po 100-ti put objasnjavat da deja vu nije paranormalna ili neobjasnjiva pojava.
1. Deja vu
Molim vas, prije nego mislite da vam se dogadja nesto paranormlano, zapitajte se odgovara li neki od sljedecih opisa onome sto se vama dogadja (ako je odgovor "Da", pogledajte gornji link pod brojem napisanim u zagradi):
1. Cesto mi se cini da neke dogadjaje prozivljavam vise puta, i da znam sto ce se dogoditi ali je sve prebrzo pa nestignem reci sto ce biti. (1)
2. Cesto se probudim, ali se nemogu micati. (2)
3. Cesto imam osjecaj da padam u snu. (2)
4. Cesto cujem razna pucketanja i kuckanja u odredjena doba dana. (3)
I za kraj, ako mislite da predvidjate dogadjaje, i da znate sto ce se dogoditi za par dana, ili to sanjate, pogledajte ovaj link:
Gle ja nisam rekao da predviđam budućnost niti da mi se događaju paranormalne stvari nego sam rekao da nekada znam imati zanimljive događaje i da čitao sam sve ovo što si posto gore i od toga sam najviše doživio Sleep paralysis, ali prije par godina to mi se dosta često događalo. Paranormalne stvari koje su mi se desile ne želim niti postat baš zbog likova koji uvijek traže objašnjenje te ničemu nevjeruju dok se to njima ne desi.
Gle ja nisam rekao da predviđam budućnost niti da mi se događaju paranormalne stvari nego sam rekao da nekada znam imati zanimljive događaje i da čitao sam sve ovo što si posto gore i od toga sam najviše doživio Sleep paralysis, ali prije par godina to mi se dosta često događalo. Paranormalne stvari koje su mi se desile ne želim niti postat baš zbog likova koji uvijek traže objašnjenje te ničemu nevjeruju dok se to njima ne desi.
Ja ni onda nebi vjerovao... ;)
Evo još jednog nemilog događaja. Imala sam oko 13 godina i spavala sam na selu. Kuća jw nova i nije i najmanje sablasna ni ništa sl. Spavala sam u velikom krevetu i u sred noći me probudilo hrkanje. Rekla sam nešto u stilu "Frane (ime mog brata) prestani, hrčeš!" Pošto nije reagirao, ispružila sam nogu da ga gurnem. Kako sam je ispružila tada sam shvatila da ne dodirujem ništa i sjetila se da brat ne spava s menom u krevetu, nego spavam sama. Ukočla sam se od panike i stvarno ne mgu reći koliko je vremena prošlo. Samo sam nepomično ležala na krevetu. Nakon nekog vremena hrkanje je prestalo, pa sam skupila hrabrosti i ustala kako bi upalila svitlo. Nikoga nije bilo u krevetu pokraj mene. Izašla sam iz sobe i pošla do sobe od bake i djeda jer sam se nadala da je hrkanje dolazilo od tamo ali bilo je očito da nikako ne bi tako glasno čula. Bila je zima i sve je bilo zatvoreno i kao što sam rekla, kuća je nova i zidovi su dobri. Bilo je noći nakon toga kada bi čula hrkanje iz susjedne sobe i u sred ljeta, ali nikad nije bilo tako jako i nikad ga ne bi zamjenila s hrkanjem osobe koja leži pokraj mene.
Vjerojatno si pokupila bolest, poznatu pod imenom hrkljuš.
To se događa kada često netko pored tebe hrče tako da i kad nitko nije pored tebe, čini ti se da čuješ hrkanje.
To je kronična bolest i trebaš se javiti svom liječniku.
To se dogodilo jedanput, prije 15-ak godina. Nitko pored mene često ne hrče tj. nije hrkao jer sam u svom stanu spavala sama u sobi (ovo je bilo na selu). Tako da mislijm da to nije to.
Huh ja se zafrkajem, nisam mislio ozbiljno
hah i meni su se događale neke takve stvari. Recimo jednom na državnom natjecanju iz tehničke kulture, stajala je jedna mentorica sa svojim učenicima i čekali su bus, i točno to sam sanjao prije nekoliko dana, ali nije mi se to puno puta događalo. Često mi se zna desit da vidim kao da se nešto pomaknulo pokraj mene, ali vjerojatno neka muha ili šta, iako izgleda kao da je preletjelo/pretrčalo :D...
Meni se gospa ukazala....
To se dogodilo jedanput, prije 15-ak godina. Nitko pored mene često ne hrče tj. nije hrkao jer sam u svom stanu spavala sama u sobi (ovo je bilo na selu). Tako da mislijm da to nije to.
Susjed s motorkom? :D
Meni se gospa ukazala....
chuck norris je se njoj ukazao
jesam popušila
jesam popušila
Svima se dogodi, samo mi nije jasno kako ti ime bolesti nije bilo sumljivo...