Čime se još bavite osim programiranja? U kolikoj mjeri ozbiljno ili vam je programiranje primarna djelatnost i glavna zanimacija?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tenis intezivan trening i natjecanja vec nekih 7 godina, nogomet pomalo i naravno škola...
I surfanje webom uz gledanje serija na drugom ekranu...
Ako te krene tenis nećeš imati potrebe programirati
To bi bilo super samo ima dosta konkurencije a samo njih 2-3 uspije.... A ionako bi se mogao baviti sa bilo kakvim radom na kompjuteru od sastavljanja, popravaka pa do pravljenja nekih tablica ili baza podataka... (dosta toga me zanima u vezi kompjutera ).
Judo i BJJ treninzi već nekih godinu i pol, uz to teretana 3 puta tjedno, tu i tamo se zaleti koja malo-nogometna utakmica :)
Heh.. i ja sam posvetio borilačkim vještinama više od 10 godina. Danas igram i učim šah. Čak sam i dobio neke majstorske kandidate (do 2100 rajtinga), ali sam još uvijek u deeebeloj fazi učenja.
Heh.. i ja sam posvetio borilačkim vještinama više od 10 godina. Danas igram i učim šah. Čak sam i dobio neke majstorske kandidate (do 2100 rajtinga), ali sam još uvijek u deeebeloj fazi učenja.
Kojim? :D
Računala više za zabavu (+ informatička pismenost nije na odmet), primarna ljubav - medicina. Proučavam stručnu literaturu pa možda jednog lijepog dana padne i neka titulica. Inače volim sve što vole mladi (Nisam geek).
ITF TaeKwon-Do (II. DAN c.p.). Uz to sam paralelno znao trenirati i Kick Boxing, JJ, pa čak bio i na WFT TKD-u neko vrijeme, a na kraju smo ekipa i ja zavolili MMA (najviše parter pošto je TKD stand-up) i tak.. Bio trener, sudac itd itd. No nisam htio s time profi nastaviti. Jedan moj frend je nastavio i čovjek je prošao gotovo cijeli svijet po turnirima. Nema na kojem kontinentu nije bio. Nisu možda neki rezultati bili ali bar se čovjek zabavio .
Računala više za zabavu (+ informatička pismenost nije na odmet), primarna ljubav - medicina. Proučavam stručnu literaturu pa možda jednog lijepog dana padne i neka titulica. Inače volim sve što vole mladi (Nisam geek).
Eh.. medicina.. činila mi se prekomplicirana i preteška kad sam odabirao studij. Bilo ili to, psihologija ili informatika.
ITF TaeKwon-Do (II. DAN c.p.). Uz to sam paralelno znao trenirati i Kick Boxing, JJ, pa čak bio i na WFT TKD-u neko vrijeme, a na kraju smo ekipa i ja zavolili MMA (najviše parter pošto je TKD stand-up) i tak.. Bio trener, sudac itd itd. No nisam htio s time profi nastaviti. Jedan moj frend je nastavio i čovjek je prošao gotovo cijeli svijet po turnirima. Nema na kojem kontinentu nije bio. Nisu možda neki rezultati bili ali bar se čovjek zabavio .
Ja sam uvijek bio više za hrvačke vještine nego standup. Judo je savršena kombinacija jj i hrvanja koja me izmori onoliko koliko to i zelim! :) Čestitam na tituli 2. dan-a :)
Ja sam uvijek bio više za hrvačke vještine nego standup. Judo je savršena kombinacija jj i hrvanja koja me izmori onoliko koliko to i zelim! :) Čestitam na tituli 2. dan-a :)
Hvala ;) Ja sam volio adrenalin i brzinu, a TKD je upravo to. Onaj tko se bolje uspije snaći u kaosu kombinacija je obično pobjednik :) Onak.. iz čista mira zaleti se serija od 4-5 udaraca i dovoljna je jedna milisekunda nepažnje i dobio si u glavu. Sljedećih pola sekunde dok pokušavaš doći k sebi tj. oporaviti se od šoka već dolazi sljedeća serija i na podu si :) A pogotovo je opasno kad dođeš na majstorske turnire (samo za crne pojaseve).
A sad je život sasvim drukčiji. Uz statičan posao dobio sam puno na kilaži i više mi odgovara statična borba tj. u bliskom kontaktu pa više pribjegavam parteru i tražim poluge :)
U slobodno vrijeme se bavim popravcima i prodajom računala,konzola i mobitela.Tu i tamo pogledam neki film ili seriju.
U slobodno vrijeme sam što dalje od računala.