Osim programiranja...

poruka: 13
|
čitano: 1.627
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Osim programiranja...

Čime se još bavite osim programiranja? U kolikoj mjeri ozbiljno ili vam je programiranje primarna djelatnost i glavna zanimacija? Osmijeh

15 godina
Osim programiranja...

Tenis intezivan trening i natjecanja vec nekih 7 godina, nogomet pomalo i naravno škola...Osmijeh

I surfanje webom uz gledanje serija na drugom ekranu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 23:07 (slobo14).
17 godina
protjeran
Osim programiranja...

Ako te krene tenis nećeš imati potrebe programirati Namigiva

15 godina
RE: Osim programiranja...

To bi bilo super samo ima dosta konkurencije a samo njih 2-3 uspije.... A ionako bi se mogao baviti sa bilo kakvim radom na kompjuteru od sastavljanja, popravaka pa do pravljenja nekih tablica ili baza podataka... (dosta toga me zanima u vezi kompjutera Osmijeh).

17 godina
neaktivan
Osim programiranja...

Judo i BJJ treninzi već nekih godinu i pol, uz to teretana 3 puta tjedno, tu i tamo se zaleti koja malo-nogometna utakmica :)

Music is my life :)
17 godina
protjeran
Osim programiranja...

Heh.. i ja sam posvetio borilačkim vještinama više od 10 godina. Danas igram i učim šah. Čak sam i dobio neke majstorske kandidate (do 2100 rajtinga), ali sam još uvijek u deeebeloj fazi učenja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 0:28 (Tracer).
17 godina
neaktivan
Tracer kaže...

Heh.. i ja sam posvetio borilačkim vještinama više od 10 godina. Danas igram i učim šah. Čak sam i dobio neke majstorske kandidate (do 2100 rajtinga), ali sam još uvijek u deeebeloj fazi učenja.

Kojim? :D

15 godina
neaktivan
Osim programiranja...

Računala više za zabavu (+ informatička pismenost nije na odmet), primarna ljubav - medicina. Proučavam stručnu literaturu pa možda jednog lijepog dana padne i neka titulica. Inače volim sve što vole mladiOsmijeh (Nisam geek).

17 godina
protjeran
makaweli kaže...
Tracer kaže...

ITF TaeKwon-Do (II. DAN c.p.). Uz to sam paralelno znao trenirati i Kick Boxing, JJ, pa čak bio i na WFT TKD-u neko vrijeme, a na kraju smo ekipa i ja zavolili MMA (najviše parter pošto je TKD stand-up) i tak.. Bio trener, sudac itd itd. No nisam htio s time profi nastaviti. Jedan moj frend je nastavio i čovjek je prošao gotovo cijeli svijet po turnirima. Nema na kojem kontinentu nije bio. Nisu možda neki rezultati bili ali bar se čovjek zabavio Smijeh.

GigaGirl kaže...

Računala više za zabavu (+ informatička pismenost nije na odmet), primarna ljubav - medicina. Proučavam stručnu literaturu pa možda jednog lijepog dana padne i neka titulica. Inače volim sve što vole mladiOsmijeh (Nisam geek).

Eh.. medicina.. činila mi se prekomplicirana i preteška kad sam odabirao studij. Bilo ili to, psihologija ili informatika.

17 godina
neaktivan
Tracer kaže...
makaweli kaže...
Tracer kaže...

ITF TaeKwon-Do (II. DAN c.p.). Uz to sam paralelno znao trenirati i Kick Boxing, JJ, pa čak bio i na WFT TKD-u neko vrijeme, a na kraju smo ekipa i ja zavolili MMA (najviše parter pošto je TKD stand-up) i tak.. Bio trener, sudac itd itd. No nisam htio s time profi nastaviti. Jedan moj frend je nastavio i čovjek je prošao gotovo cijeli svijet po turnirima. Nema na kojem kontinentu nije bio. Nisu možda neki rezultati bili ali bar se čovjek zabavio Smijeh.

Ja sam uvijek bio više za hrvačke vještine nego standup. Judo je savršena kombinacija jj i hrvanja koja me izmori onoliko koliko to i zelim! :) Čestitam na tituli 2. dan-a :)

17 godina
protjeran
makaweli kaže...

Ja sam uvijek bio više za hrvačke vještine nego standup. Judo je savršena kombinacija jj i hrvanja koja me izmori onoliko koliko to i zelim! :) Čestitam na tituli 2. dan-a :)

Hvala ;) Ja sam volio adrenalin i brzinu, a TKD je upravo to. Onaj tko se bolje uspije snaći u kaosu kombinacija je obično pobjednik :) Onak.. iz čista mira zaleti se serija od 4-5 udaraca i dovoljna je jedna milisekunda nepažnje i dobio si u glavu. Sljedećih pola sekunde dok pokušavaš doći k sebi tj. oporaviti se od šoka već dolazi sljedeća serija i na podu si :) A pogotovo je opasno kad dođeš na majstorske turnire (samo za crne pojaseve).

A sad je život sasvim drukčiji. Uz statičan posao dobio sam puno na kilaži i više mi odgovara statična borba tj. u bliskom kontaktu pa više pribjegavam parteru i tražim poluge :)

16 godina
odjavljen
Osim programiranja...

U slobodno vrijeme se bavim popravcima i prodajom računala,konzola i mobitela.Tu i tamo pogledam neki film ili seriju.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
16 godina
protjeran
Osim programiranja...

U slobodno vrijeme sam što dalje od računala.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_strin
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice