COD4, Crysis, Crysis Warhead
CoD 4,crysis 1 i 2,MoH:airborne.
najbolji single CoD 4...najbolji multi također CoD 4 bez prevelike konkurencije
Call of Duty 4:Modern Warfare i Far Cry (1).

CoD, Crysis.
ma kakav Crysis, moji favoriti:
Half Life - prvi fps koji sam igrao, nešto posebno
COD4 - interaktivni film izvrstan mp
FEAR MP - mislim na CTF mod, nema boljeg, mapa DeadWood, u svoje vrijeme bio sam 40 na svijetu, iako ni ostali modovi nisu zanemarivi
ovako,Doom,Duke Nukem,quake2,half life,AVP,Doom3,CoD1,Moh1.Te su pucačine vrijedne pažnje ovi novi naslovi su bez veze CoD4,ma molim vas kakva je to igra .Nisam uvrstio jednu igru na popis koja bolja od CoD4 ,a to je SoF jedinica naravno

half life 2 + epizode (nisam još probao jedinicu, planiram)
call of duty 4
Call of Duty (svi)
Crysis
COD 4, Bioshock, HL 2 i sve epizode, Stalker, FEAR itd
Half life 2
Far cry 2
Crysis 2
jedonstavno i kratko
Battlefield 1942
Battlefield 2
battlefield 2:Armored fury
Battlefield 2:Special forces
Battlefield 2:Euro force
cod4, Far Cry, Bioshock, Half Life 2
half life 2 serial-genijalano djelo puno novih ideja
govorite vi sto god hocete...cod 4 ima najbolji multiplayer do sada...
govorite vi sto god hocete...cod 4 ima najbolji multiplayer do sada...
cod4,far cry2
Team fortress 2
Far cry 2
HL2
Crysis
Far cry 1
Svi serijali COD-a.
cod4
moćan SP sa odličnom pričom i brzim odvijanjem (šteta što ga je tako malo) a MP da ne govorim,učinio je veliku evoluciju u MP
leveli,perkovi,attachmenti,premoćno!!!
COD 2, COD 4, COD 5, QUAKE 4 i po meni najbolji CRYSIS jer stvarno ima puno načina kako ubiti neprijatelja(šuljanje kroz travu,šumu,vodu,nevidljivost...), samo da nema alien-a...
Meni je CoD4, Crysis, UT2004 THE BEST!! Ali nije loš ni Cross Fire i Counter Strike.
CoD 4 - MF
Evo prvih 5:
1. Far Cry
2. Call of Duty 4: Modern Warfare
3. Crysis
4. Rainbow Six Vegas
5. Call of Duty (1)
COD
COJ
MOH
crysis
svi nastavci tih igara
Meni je prvi i do danas zapamćen susret s fps igrama bio 2000 na playstationu medal of honor je probio led i za ono vrjeme imao odlično pogođenu atmosferu koju nisu uspjeli pogoditi nikad poslije s nastavcima,nakon njega mi je odličan bio call of duty 1 i 2 ali i danas 4 a ugurat ću i battlefield
Meni je prvi i do danas zapamćen susret s fps igrama bio 2000 na playstationu medal of honor je probio led i za ono vrjeme imao odlično pogođenu atmosferu koju nisu uspjeli pogoditi nikad poslije s nastavcima,nakon njega mi je odličan bio call of duty 1 i 2 ali i danas 4 a ugurat ću i battlefield
Jeli to alied assault (on je iziso 2000.)
Ako je, nije ni cudo jer ga je izradio isti tim kao i Call of Duty 1,2,4.