Može li se narasti u visinu? :)

poruka: 353
|
čitano: 172.030
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Može li se narasti u visinu? :)

sve ovisi mene su u srednjoj školi svi prestigli a sad sam ja veći od njih 90 posto i čudim se kako su oni sa malecni a bili su mi tako veliki

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
protjeran
lukavg kaže...

Pitao si ga samo kako bi se pohvalio.

Iman se sa cin i hvaliti. ;)

★★★★★ Super moderator.I live to die another day
15 godina
neaktivan

Hvaliti se sa brojem noge? :P

Sta tu ima zanimljivo i kakve to ima veze i sa cime?

The ONE and ONLY!
16 godina
neaktivan
loser1296 kaže...

znam da ovaj forum nije prikladan za ovakve teme,ali sam jedino na ovom forumu i htio bi vas pitati...može li se narasti u visinu?u 12.mj ću imati 14 godina i visok sam 159,5 cm.U razredu smo imali jednog dečka kojeg smo od 3-7 razreda zvali kepecom,bio sam viši od njega barem 20 cm,i od tada me je prerastao za 6-7 cm s timda je po cijele dane bio u kući igrajući WoW ili učio(štreber).Bavio sam se nogometom,košarkom,rukometom sve to vrijeme,a sada već 2 tjedna treniram stolni tenis(ako je važno).Ne želim da mene počnu zvati kepecom,već želim biti jedan od viših kao prije... :(

Još jednom oprotite.

Gle, sve ovisi dal si tek uso u pubertet ili vec izlazis iz puberteta. ako se radi o zakasnjelom pubertetu onda se nemoras brinut jer ces tek pocet rast i rast ces duze nego normalno. Ja sam recimo isto imo zakasnjeli pubertet (uso sam u pubertet s 15 godina, 1.srednje) nisam nikad rasto naglo nego malo i konstantno ali zato dosta dugo...  Ali kao vec imas znakove koji upucuju kraj puberteta ( dlakavost, mutiran glas, rast brade i brkova) onda si vec pri kraju svog puberteta i ras ces mozda jos 2-3 cm, sve ovisi. 

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Hvaliti se sa brojem noge? :P

Sta tu ima zanimljivo i kakve to ima veze i sa cime?

Dokazano je da oni koji imaju velika stopala imaju mali penis.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina

ma visina, težina koda je to bitno toliko,okanite se blesava posla, ja recimo imam 174 cm, 2.srednji, al opet nevalja biti ni previsok, a ni prenizak, za mene je ovo dobra visina. Kad bih bio tako negdje oko 190, ta visina mi ne bi pasala s obzirom na građu. Izdržljiv sam, brz, visina sve pet,  sta ce mi vise

i usput ako zelis narast, prepusti sve majci prirodi

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 12:57 (fighterZu).
15 godina
protjeran
Weky kaže...

Radiš samo "lomljenje" kuka.

Vjerujem da to nisi to, jer si dosada pokazao jako lažan i sve si slagao što si rekao, pa tako i ovo.

High kick se nevjezba na takav način, vec se krene prvo od jačanja nožnih mišića, a tek onda do vjezbi istezanja - prvo izdrzljivosti mišića, pa kasnije do pokušaja rada špage.

Najbolje se postigne tako što ujutro, čim se ustane rade istezanja - Tada se jako brzo dode do forme.

Jednom uvjezban se relativno lako odrzava.

Takoder je potrebno jako raditi na ravnotezi i pravilno vjezbati udarce, jer ako opališ po liku high kick i padneš odmah na pod nisi ništa uspio osim što si se osramito.

P.S Osim toga na objema slikama su dva potpuno različita lika. Ti si podvojena ličnost koja je u ulozi zapravo 3 tjela?

Hahahaha pa vi mislite da ćete vi mene oslabiti s ovim silnim thumb downowima ?????? Hahahahahahaha jeste ljubomorniii hahaha ja mogu a vi nemožete

Za Wekyja: oćeš da se negdje nađemo da da ti pokažem par poteza iz capoeire ???

Ili ćeš špaga u zraku meni je svejedno Namigiva

15 godina
protjeran
bobo_smrad kaže...
Weky kaže...

Vjerujem da to nisi to, jer si dosada pokazao jako lažan i sve si slagao što si rekao, pa tako i ovo.

High kick se nevjezba na takav način, vec se krene prvo od jačanja nožnih mišića, a tek onda do vjezbi istezanja - prvo izdrzljivosti mišića, pa kasnije do pokušaja rada špage.

Najbolje se postigne tako što ujutro, čim se ustane rade istezanja - Tada se jako brzo dode do forme.

Takoder je potrebno jako raditi na ravnotezi i pravilno vjezbati udarce, jer ako opališ po liku high kick i padneš odmah na pod nisi ništa uspio osim što si se osramito.

P.S Osim toga na objema slikama su dva potpuno različita lika. Ti si podvojena ličnost koja je u ulozi zapravo 3 tjela?

Hahahaha pa vi mislite da ćete vi mene oslabiti s ovim silnim thumb downowima ?????? Hahahahahahaha jeste ljubomorniii hahaha ja mogu a vi nemožete

ja tebi nikad ne dajem thumb downove zato što niasm taakav čovjek...ahh taj thumb down oružje svakog očajnika kome je ponestalo argumenata....Namigiva

16 godina
protjeran
bobo_smrad kaže...

Ostavi jadne ljuda na miru, zavrsiti ces na Deathlist-i, koja je gladna.

Ja sam 190cm/76kg. Jako ne ravnomjerno rasporedjeno, mala misicna masa onako malo vise stomaka.

Veoma kriva kicma u vise smjerova, jaka bol u nogama, umor u cijelom tijelo (uvijek).

Prekosutra mi je termin kod ortopeda.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
16 godina
Buduci da ima ovdje proroka, koliko bi ja mogao biti visok kad dobijem jos koju godinu?
Stara mi ima 160cm, stari 185, a ja sa 14god. imam 172?

Btw. jeli u redu 55kg na moju visinu?
I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
16 godina
protjeran
zaki kaže...
Buduci da ima ovdje proroka, koliko bi ja mogao biti visok kad dobijem jos koju godinu?

14 godina, 4 PC-a, od toga jedan bolestan... Ti si mi uzor.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
16 godina

Ja sam 194/90kg mislim da je to taman, izrastao sam u 3 sredbje negdje oko 190 a u 2 srednje bio 177 cm

15 godina
protjeran

Ja sam 14 godina 186-187cm 81kg krupniji,brz na kratke staze,razgiban šta mislite jel ovo ok ;))

16 godina
protjeran
bobo_smrad kaže...
Weky kaže...

Care, i ja bih mogao špagu,samo mi jedna stvar smeta :D...

16 godina
protjeran
bobo_smrad kaže...

Ja sam 14 godina 186-187cm 81kg krupniji,brz na kratke staze,razgiban šta mislite jel ovo ok ;))

Krupniji u kome smislu, btw. šta je to s weky-em, svaki tvoj post ti daje td?

sorry na double postu..

16 godina
odjavljen

al ga serete deca.... svi neki od 190cm i 90kg. di ste bili `91

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
protjeran
skank666 kaže...

Plivali uzvodno :D

15 godina
loser1296 kaže...

znam da ovaj forum nije prikladan za ovakve teme,ali sam jedino na ovom forumu i htio bi vas pitati...može li se narasti u visinu?u 12.mj ću imati 14 godina i visok sam 159,5 cm.U razredu smo imali jednog dečka kojeg smo od 3-7 razreda zvali kepecom,bio sam viši od njega barem 20 cm,i od tada me je prerastao za 6-7 cm s timda je po cijele dane bio u kući igrajući WoW ili učio(štreber).Bavio sam se nogometom,košarkom,rukometom sve to vrijeme,a sada već 2 tjedna treniram stolni tenis(ako je važno).Ne želim da mene počnu zvati kepecom,već želim biti jedan od viših kao prije... :(

Još jednom oprotite.

A sta misliš zašto te mama za svaki rođendan navlači za uši...

Samo cekam ''Hoce li mi još narasti penis? ili Mali mi je :( ''

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 15:02 (agent_00klc).
17 godina
neaktivan

Aj lijepo je vidit da nisu svi štrkljavci.

180/93 ovdje. :)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Nisko.....

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
zaki kaže...

Do 180 vjerojatno, a trebao bi imati minimalno 62 kile, obično se za muškarce uzima da bi idealno trebali imati kila od -10 do 0 u odnosu na to za koliko su prešli metar visine. Dakle, ako imaš 172, trebao bi imati od 62 do 72 kile. Za žene se uzima od -20 do -10.

Mislim da je na tvoju visinu to sasvim oke, to varira.....Ja sam centimetar nizi, i 7 kila laksi pa ne izgledam tako mrsavo...........

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 15:12 (Mojpismonosa).
17 godina
neaktivan
Weky kaže...
Danny_HR kaže...

Nisko.....

Hehe, a kaj, s obzirom da mi je cura 160, stari ja sam mega visok. :) Cool

15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Weky kaže...
Danny_HR kaže...

Nisko.....

Hehe, a kaj, s obzirom da mi je cura 160, stari ja sam mega visok. :) Cool

Stari bez uvrede al ti si mega debel :D 93KG na 180cm je daleko previše...ev ja imam 187cm i 81kg i opet imam malo stomaka (ali samo malo)

17 godina
protjeran

Čovjek raste u visinu i do 25-te gdn života. Tako da ako ti imaš samo 14

imaš još cijelu srednju školu i cijeli faks vremena rast u visinu! To ti je još 8-9 gdn

i još onda imaš par gdn dok ne navršiš 25-tu.

Inače ja sam se razvio u srednjoj školi poslije do 25-te još koji cm.

Sad sam visok 188 cm i težim 83,5 kgBelji se

trash bin can:S
17 godina
neaktivan
bobo_smrad kaže...

Stari bez uvrede al ti si mega debel :D 93KG na 180cm je daleko previše...ev ja imam 187cm i 81kg i opet imam malo stomaka (ali samo malo)

Kad imaš valjda tanke rukice i nogice. :)

P.S. Debel i težak nije isto. :)

17 godina
protjeran

Kako bobo kaže i ja sam malo debeo u predjelu stomaka. Imamo BMI tu negdje podjednak. Kad bi ja skinuo te 2,5 kg ne bi se ni to vidjelo uopće.

15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Kako bobo kaže i ja sam malo debeo u predjelu stomaka. Imamo BMI tu negdje podjednak. Kad bi ja skinuo te 2,5 kg ne bi se ni to vidjelo uopće.

Sve što bobo kaže možeš odmah prekrižit.

17 godina
protjeran

heh

Ovdje u Pliva zdravlje kažu: poželjno je smanjiti tjelesnu težinu!?Smijeh

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
bobo_smrad kaže...

Ostavi jadne ljuda na miru, zavrsiti ces na Deathlist-i, koja je gladna.

Ja sam 190cm/76kg. Jako ne ravnomjerno rasporedjeno, mala misicna masa onako malo vise stomaka.

Veoma kriva kicma u vise smjerova, jaka bol u nogama, umor u cijelom tijelo (uvijek).

Prekosutra mi je termin kod ortopeda.

Bavljenje sportom FTW :D

Nije ni čudo što onaj review veze tako dugo traje Belji se

Ja sam bio među najnižima u razredu, bio sam i najmlađi i sad sam 3. srednje 190cm 84kg.

Bavim se sportom oduvijek, od košarke, tenisa, veslanja, parkoura...

Ako želite znat kolko će te bit visoki pogledajte starce, ako ti je stari od 170 a stara 160 teško da ćeš ti bit div

skank666 kaže...

Nisam ni u planu bio xD

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
bobo_smrad kaže...

Kad imaš valjda tanke rukice i nogice. :)

P.S. Debel i težak nije isto. :)

hmmmm...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice