Manje upućeni + kompovi = smijeh

poruka: 1.480
|
čitano: 248.381
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

baš maloprije, jedan kolega napiše da mu nešto internet neradi i neka budala zaključi da mu fali CSS i da se zbog toga nemože spojit na glavni server. I na kraju dođe drugi i kaže da je to zato što koristi Operu, te da će mu CSS proraditi kada nju obriše jer se ona krivo update-a pa zbunjuje security center u windowsima.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Nije iz mog ličnog iskustva niti iskustva nekog mog poznanika ali tiče se ove teme i mislim da vrijedi pogledati

Ubrzajte odmah na 4:30

15 godina
Re: Manje upućeni + kompovi = smijeh
Nightcomer kaže...

Nije iz mog ličnog iskustva niti iskustva nekog mog poznanika ali tiče se ove teme i mislim da vrijedi pogledati

Ubrzajte odmah na 4:30

za rusko tržište hah...a izgleda ko onaj fujitsu siemensov stroj

16 godina
neaktivan

ja: koju grafu imaš?

frend: neznam, nepiše nigdje (nije htio skidat programe tralala)

ja: pa piše ti na njoj 100 posto

frend: aj otvorit ću komp i vidit, di je ta grafa?

ja: (opišem di)

frend: aha, ovo dvoje, a neznam koje su to

ja: :O wth ti imaš sli??

frend: neznam ja

na kraju su te dvije grafičke bili rami... {#}

16 godina

Upravo mi se sad dogodilo : lik ostavio user/pass u joomli mislim admin/admin {#}

midzan21.com

BTW : Taj laptop sa 4:30 je Compaq Evo, imam ga {#}

3.400 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 17:33 (8ax).
15 godina

...jel se itko sjeća ovoga.

15 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
Nightcomer kaže...
...

za rusko tržište hah...a izgleda ko onaj fujitsu siemensov stroj

:D

al je jos bolje kad na 5:08 prezentira specifikacije laptopa

15 godina
neaktivan

Pitam frenda koju grafu ima,a on mi kaže "Ma neku najjaču sa 2 ventilatora,512mb,u CoD2 imam 333fps-a,prejaka grafa" {#}

14 godina
neaktivan

dolazim kod frenda prije 2 godine i neznam tipa igrao nesto velim kao pa smece igra daj izbrisi to kad fraer ode na desktop i zbrise shortcut i pitam ti si izbrisao igru on veli da jesam.... bozee nije znao na control panel pa na add remove cijeli disk mu je zasrotan bio... {#}

15 godina
mislavgray kaže...

dolazim kod frenda prije 2 godine i neznam tipa igrao nesto velim kao pa smece igra daj izbrisi to kad fraer ode na desktop i zbrise shortcut i pitam ti si izbrisao igru on veli da jesam.... bozee nije znao na control panel pa na add remove cijeli disk mu je zasrotan bio... {#}

Ja se sjećam još jedne izjave nekoga:

Kad igru izbrišeš sa radne površine nisi je izbrisao. Izbrisao si je tek kad je izbrišeš iz starta. 

16 godina
neaktivan

14 godina
neaktivan

ja se sjećam jednog prijatelja iz osnovne koji je uspio pobrkati sve komponente koje se nalaze u kučištu. nakon tog sam ga upitao kamo se namjerava upisati u srednju školu i on mi izvali tehničar za računalstvo! meni je pao mrak na oči, no na svu sreču nakon nekoliko sekundi je rekao:"šalim se!"

15 godina
neaktivan

trgovački centar

ja: možete li mi reći kakva je razlike između ove grafičke kartice za laptop 5850, i iste grafičke  za stolno računalo ?

prodavač: iste su snage , samo je ova za laptop dimenzijama manja

{#}

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 17:55 (EraserHead).
16 godina
neaktivan

joooj, jednom je u servisu (dok sam bio na praksi) bio mini tower case, i Don je lika uspio uvjeriti da je to najnoviji automat za kavu koji mjeri koliko je kava napravio a koliko si kava iz njega popio, svaka mu čast kako je uspio biti ozbiljan jer ja sam skoro puko od smijeha pred likom i morao sam otić u drugu prostoriju...  {#} {#} 

16 godina
neaktivan

Onaj blog je super :)

Kako mi se komp ubrzo, toliko je brz da niš nevidim xD

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 22:50 (EVO).
16 godina
neaktivan

^ Ako imate Nero to je veoma prosto {#}

haha jos smjesniji su komentari tipa "A di je run?" {#}

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 23:05 (Fićo_CoD 5).
15 godina

Ah, stiže refresh, nisam dugo, ovaj put malo o svojim failovima:

Davno to bilo, proradila meni znatiželja - ajmo otvorit kutiju, da vidim ja kak to izgleda iznutra, a i čuo da bi se prašine trebalo riješit. Ok, maknem ja poklopac, izvadim graf. kart., RAM-e, cooler od procesora, kad ono, iznenađenje - "kakav li je to masni sloj prašine ispod coolera? mora da zagorio il nešt???". I tako ja odo brže po malo toalet papira kako bi sastrugao "zagorenu prašinu" s procesora. (naravno da je pasta bila u pitanju).

Čak sam i sastavio poslije toga sve u najboljem redu (jedno 45 minuta mi trebalo da cooler učvrstim kako treba, al ok, otom potom) te se poslije 2 tjedna čudio zašto mi se računalo nakon 10-ak minuta rada zablokira i ugasi... Naravno, kad su me optužila starija braća da sam prčkao nešto to sam strogo negirao {#}

Bilo je i printanja na obični papir koji sam istrgnuo iz matematičke bilježnice, i sličnih stvari..

I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 23:15 (The Unforgiven).
16 godina

moj je frend uninstalirao programe brisanjem foldera u C,naravno poslije 3 godine korištenja ISTIH instaliranih windowsa CC cleaner je radio 15 minuta samo da detektira probleme a mozzilla puna toolbarova(next,next,next spika) i naravno home stranica je bila 10% ekrana a sve ostalo smeče,i pitao sam se kako je nakon tih svih ask i yahoo toolbarova znao staviti na google,hm.i da naravno napajanje je brujalo prvih 5 minuta poslije paljenja i kaže "to ti je normalno sad će on da prede" WTF???

get doooooown !!!!
16 godina

Ja se cesto susrecem sa onim 

A: Kaj mi mozes instalirat GTA IV ( ugl. nekaj zahtjevno )

Ja : Mogu al ti nebu htjelo pokrenut, imas preslab komp

A: a kaj ak pobrisem neke stare igrice hocu onda moc ?

Ja: {#} 

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
14 godina
The Unforgiven kaže...

Ah, stiže refresh, nisam dugo, ovaj put malo o svojim failovima:

Davno to bilo, proradila meni znatiželja - ajmo otvorit kutiju, da vidim ja kak to izgleda iznutra, a i čuo da bi se prašine trebalo riješit. Ok, maknem ja poklopac, izvadim graf. kart., RAM-e, cooler od procesora, kad ono, iznenađenje - "kakav li je to masni sloj prašine ispod coolera? mora da zagorio il nešt???". I tako ja odo brže po malo toalet papira kako bi sastrugao "zagorenu prašinu" s procesora. (naravno da je pasta bila u pitanju).

Čak sam i sastavio poslije toga sve u najboljem redu (jedno 45 minuta mi trebalo da cooler učvrstim kako treba, al ok, otom potom) te se poslije 2 tjedna čudio zašto mi se računalo nakon 10-ak minuta rada zablokira i ugasi... Naravno, kad su me optužila starija braća da sam prčkao nešto to sam strogo negirao {#}

Bilo je i printanja na obični papir koji sam istrgnuo iz matematičke bilježnice, i sličnih stvari..

Isto se i meni desilo mislio sam da je to nekakva prašina i komp je cvilio i pisalo je over temp. error pa sam nakon nekog vremena skužio kaj je to bilo {#}

Game experience may change during online play.
16 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Ja se cesto susrecem sa onim 

A: Kaj mi mozes instalirat GTA IV ( ugl. nekaj zahtjevno )

Ja : Mogu al ti nebu htjelo pokrenut, imas preslab komp

A: a kaj ak pobrisem neke stare igrice hocu onda moc ?

Ja: {#} 

Ohh znam kako ti je, mojim susjedima je mjera za jačinu kompa, upravo kapacitet diska. Sada vi njima objasnite da će im crysis 2 ili neka slična igra štekati, iako imaju disk od pola terabajta (ostatak komponenti je kukuruz, bitno da im je prodavač rekao da imaju disk od 500 giga). Ili ono poznato: "Ako imaš previše igrica (bljarghgag), kompjuter će ti štekati"

Mrzim svoj nickname
17 godina
neaktivan

Frend: Sad cu dobit gta 4 za komp

Ja: Kad si kupio komp? (tako je najlakse saznat jel dobar komp)

Frend: Prije 5 godina

Ja:preslab ti je komp

on: nije

ja: jest, ali jesi nadogradjivao nesto nadogradio?

on (sretno): jesam, prekjucer sam kupio novu tastaturu!

17 godina
neaktivan

Kada: Jucer

Mjesto: Planeta Zemlja

Pokusavam uciti djeda (70 godina) inace prilicno bistar covjek za sve osim za kompjutore, naravno.

Knjigovoditelj po zanimanju. Jedva sam ga naucio micati misa jer cijeli zivot koristi tipkovnicu za rad u programima ali sada morao je "nauciti" Windoze zbog programa namjenjenog za obradu place.

I kazem: Deda! Ubaci floppy ondje i zatim pritisno na Start (Win XP)

**************************** (pauza i tupi pogled u monitor)******************************

Deda! Deda!! Sto cekas?

Nakon oklevanja ...pruza kaziprst prema monitoru i pocinje pritiskati Start na LCD matrici a ova se preliva. Ja se valjam od smijeha a ovaj urla: MA NECE!! NECE!! NE-CEE!!

There's no device known to mankind that will prevent people from being idiots
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

...

Kad nisam upo sa stolice od smjeha!{#}

...we can go together, trough a storm, on any weather, cold or warm... =D
15 godina
neaktivan

Sry, slučajno dupli post!

...we can go together, trough a storm, on any weather, cold or warm... =D
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 0:57 (Captain.Price).
15 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...
Lazarus Long kaže...

...

Kad nisam upo sa stolice od smjeha!{#}

Zapamti to Bahro, oni čipevi, čipevi, ono malo I      I

IIII   IIII

=== ===

=== ===

Čipevi ti daju snagu ovim laptopevima {#}

Steam: dzanan_ganic, Skype: dzanan.ganic, Xfire: dzanky05, MSN: ganic_dzanan@hotmail.com || R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Lazarus Long kaže...

K

Deda! Deda!! Sto cekas?

Nakon oklevanja ...pruza kaziprst prema monitoru i pocinje pritiskati Start na LCD matrici a ova se preliva. Ja se valjam od smijeha a ovaj urla: MA NECE!! NECE!! NE-CEE!!

Što drugo reći nego da ti je deda sofisticiran za tehniku. Pa mislio je da imaš touchscreen monitor{#}

Stoja
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Što drugo reći nego da ti je deda sofisticiran za tehniku. Pa mislio je da imaš touchscreen monitor{#}

Ma da. On je ispred svog vremena. Na primjer mislio je da su Rusi toliko "naprjed" i da mogu iz muha izradivati pcele :)))

I jos papir da bi izracunao nesto. "Ne mogu ja to. Ja mogu brze od one kutije sa lampama"

There's no device known to mankind that will prevent people from being idiots
15 godina
16 godina
neaktivan

jučer nam je došao lik sa popisom komponenti da mu složimo komp, pod napajanje je naveo neki UPS  XD

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice