Ako sam cijeli dan kuci...
Onda mi radi 16 sati
Ako sam cijeli dan kuci...
Onda mi radi 16 sati
skoro pa čitav dan...napravi malo pauze od 3-9 sati ujutro
Nikad manje od 5-6 sati
Svaki dan oko 12 sati
Bio ili ne bio kod kuce, ispod 12-14 sati ne ide... :)
Moj laptop i komp su upaljeni 24/7 stalno se nesto skida ili jos vaznije uploada tako da su stalno upaljena...Nekad se zna desit da ih par dana uopce ne gasim
tebe trebam jel imas ti msn il daj mi se nekako javi moj msn je formyprijatelji@hotmail.com trebam nekoga kome racunalo radi sto duze!?!?!a ti mi se javi molim te
ok radi cijeli dan a u kolko ides spavat ako ides oko 12 ili 1 ili 2 javi mi se pls na msn ili e-mail moj msn i mail su formyprijatelji@hotmail.com
moj komp radi od 9 ujutro do 2 ujutro(slijedeći dan). Što znači 17h
24/7
24
danju radi sve i svašta, noću skida torrent-e
Tko sve ima problema s prašinom u mašini?
Tko sve ima problema s prašinom u mašini?
Iskreno meni radi 24/7...Stalno mi se nešto skida...Ugasim ga jedino kad je nevrijeme...
..od 19:00 do 07:00 - tad mi je i radno vrijeme pa sve zajedno iskoristim....
Kako kada...kad sam u školi od jutra onda od 7 prijepodne do 10-11 u noć...a kad imam popodnevnu smjenu onda od nekih 11 do 1-2.
..inace mi se komp ne gasi, al sada sam u kazni, tako da radi samo vikendom otprilike 36h... (otkad se subotom probudim dok nedjeljom ne odem spavat..)
Dva do tri sata, internet i igre...
24 h na dan
Evo ovdje pišem prvu poruku ,ali stari sam korisnik pa samo obavještavam bug moderatore da zbog promjene maila
sam promijenio sve.Budući da znate sve ip...adrese znate i o kome se radi i taj je sad zatvoren jer mi mail preko njega više neće
biti upotrebljiv.Inače dnevno mi računalo radi po 8h..ono doma.....Pozdrav.
Laptop 2-8h
Comp 0-3h
oko 4-5 sati na dan
Prosječno oko 5h, ali kad sam cijeli dan doma onda i do 10h.
normalno oko 6-8 sati. rekord mi je bio 18 sati rada, ali sam igrao/radio nešto na njemu malo ja pa malo brat. a vidio sam na forumu da ima ljudi koji svoju pilu nisu gasili mjesecima!?!?
a da sam baš sjedio na stolici za kompjutorom bez ustajanja je bio 11 sati. poslje tog sam se jedva usto i jedva sam prohodo.
meni radi 0-24 osim nekada kad malo ga ugasim da se "odmori"
Meni radi od 8h do 22h... Kada se probudim do kada idem spavati... Zato što mi je odmah pri ruci ako nešto trebam...
Laptop HP radi non-stop jer je na torrent trackeru i preko njega skidam i uploadam. Router je iza UPS-a pa time sve ostane u pogonu ukoliko nestane struje. Desktop radi cca 20-tak sati dnevno (capture, rekodiranje videa itsl.).
oko 5 h
24/7 jedino ga ugasim na par sati kada treba malo da "odmori"
pa sad mi radi oko 7,8 sati dnevno.al od 1.1.09. sam na flatu pa mislim da bu tih 7,8h puno oduzilo!he,he