Koliko ste do sada dobili kartona. zaključana tema

poruka: 511
|
čitano: 75.577
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Koliko ste do sada dobili kartona.
vistma kaže...

Samo jedan žuti zbog prostih riječi Nevinašce

me too  Cool
16 godina
neaktivan
Sivi kaže...
vistma kaže...

Samo jedan žuti zbog prostih riječi Nevinašce

me too  Cool
 kako možete psovat hebemu bonton
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
neaktivan
bestia kaže...
 Mislis na mene? Sto, nemozes govoriti o temi u temi, vec trazis opravdanje na drugom mjestu. Tema govori za sebe sto?, to sto ti trolas i sto si iskoristio neku nevaznu vijest o Appleu da isbacio svoj stav o maminim i tatinim sinovima. Pravis se nekakav strucnjak koji zna nesto o tematici o kojoj prica a ustvari balavis bespotrebno. Sad se zalis na macovce, po kojem osnovu - nacinu - uzroku.
 tko je rekao da mislim isključivo na tebe? ajde ohladi, čovječe! kao prvo me ne znaš, kao drugo ne shvaćaš moju šalu navedenu u ovoj temi o kartonima...

šaljem ti pusu! pusu pomirenja! ljubavi i bratstva! uhvatimo se za ruke i širimo mir!

Osmijeh
17 godina
neaktivan
kavasaki kaže...

1 crveni. Inace ja drzim radnju u kojoj prodajem hlače i obuću, i otvorih temu "koje gaće najviše nosite" da vidim lijepo koje mi se najviše isplati naručivat i zato dobijem crveni.

hahahah, a ti si onaj! nasmijaše me do suza, ali hahah, zašto ne prodaješ high tech gaće, tada bi sve bilo opravdano...

EDIT: sad sam dobio žuti jer nisam koristio gumb UREDI...

thnx, luxx

bit ću dobar!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 23:30 (reefreemind).
17 godina
Koliko ste do sada dobili kartona.

A u mene pište u zadnje vrijeme... 4! Pa ne znam zašto... Pročitao sam pravilnik (a pridržavam se 95%) i nisam neki "razbojnik" i divljak, al eto, skuplja se...

Mount Vision Pro
17 godina
neaktivan

Juhuuuu!

Dobio ja prvog žutog!!

Konacno nisam usamljen na ovom forumu.

ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
neaktivan
A kad dozvoljavaš da te uvuku u gluparije.

Eto sad sam ja ostao usamljen. :(
www.infinite-gamers.com
16 godina
neaktivan

Dobih žuti iz razloga da sam samo potpisao nešto u smislu slaganja kad ono ispada
da je to za žuti...u pravilniku ništa ne piše o tome pa neka uvedu i to pravilo:
Za svako pisanje poruke sadržaja" potpis"  kao da se slažete s autorom ili slično.
Znači nađite zamjenu za to i slično.Po tom kriteriju ima najmanje tisuću žutih a na dan bar
tri četiri zbog nevinog "potpis"!

Sad malo pročitah detaljnije a pravilo koje se odnosi na ovaj žuti moglo bi biti ovo:

"Citiranje ("kvotanje") - Od sudionika foruma se očekuje da citiraju s mjerom i uz uporabu mozga.

Dugački citati jednog ili više postova s višestruko kraćim odgovorima ili bez njih nisu preporučljivi i prema vlastitoj procjeni i nahođenju moderatori će ih brisati."

A mislim da sam dobio žuti zbog boldanog dijela.Znači ako ste u granicama umjerenosti i pozitivnog mišljenja stavili poruku sadržaja

"potpis" ili slično dobiti ćete žuti iako je u dobroj namjeri...tolko o vlastitom nahođenju i procjeni koja je po mom mišljenjui pogrešna jer se moglo
samo drugom bojom upozoriti onoga tko piše takvu poruku ,a ujedno i upozorenje za sve a ne žuti odmah.
Što se tiče da li mi smeta žuti -ne jer dapače kartoni su tu da unesu red ali kad smatram da je vlastito nahođenje i procjena pogrešna to volim i napisati.

Ostajem pri tome da je trebalo samo poruku upozorenja napisati a ne kartonirati.Kad se tako dijele kartoni to samo znači
da je prisutna sugestija.....znam da je posao moderatora težak ali neka se izričito i doslovno navede novo pravilio u smislu

ne stavljanja citata i iza toga potpisa slaganja jer toga nema u pravilniku a tako bi se izbjeglo vlastita procjena i nahođenje!

Private
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 12:33 (Private).
16 godina

crveni : 2
zuti : neznam oko 5-6

17 godina
neaktivan
Private kaže...

Ostajem pri tome da je trebalo samo poruku upozorenja napisati a ne kartonirati.

Poanta žutog kartona i jest opomena ili upozorenje. Da ti je mod napisao u temi opomenu, samo bi napravio još jednu spam poruku kao što je bila tvoja 'Potpisujem'.

Iskreno, poruka koja ima samo jednu riječ i još k tome 'Potpisujem' nema svoje mjesto u niti jednoj temi i apsolutno zaslužuje opomenu, jer je potpuno nepotrebna i potpuno ne konstruktivna.
Tako možemo svi napisati potpisujem na svaku temu, kakav bi samo kaos nastao? 
www.infinite-gamers.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 12:43 (Danny_HR).
16 godina
DAXINHO146 kaže...

Hm...a koliko crnih ?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina

Na starom acauntu 1 crveni zbog širenja piratstva.

16 godina
protjeran

zuti=1

crveni=1

prije 4dana...hehe odjednom oba..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Private kaže...

Ostajem pri tome da je trebalo samo poruku upozorenja napisati a ne kartonirati.

Poanta žutog kartona i jest opomena ili upozorenje. Da ti je mod napisao u temi opomenu, samo bi napravio još jednu spam poruku kao što je bila tvoja 'Potpisujem'.

Iskreno, poruka koja ima samo jednu riječ i još k tome 'Potpisujem' nema svoje mjesto u niti jednoj temi i apsolutno zaslužuje opomenu, jer je potpuno nepotrebna i potpuno ne konstruktivna.
Tako možemo svi napisati potpisujem na svaku temu, kakav bi samo kaos nastao? 
 Naravno da nisam za kaos ali niti za podilaženje bilo kom pa i modovima ali neka se sagleda u kom smislu je bilo
odgovoreno...ima previše poruka koje su puno gore od moje a nikakav karton nisu dobile i zašto bi poruka upozorenja bila
spam...kao da bi to utjecalo na status moda!
Vidim da ima dosta ljudi koji svojim podilaženjima jednostavno žele postati modovi.
Naravno ovo je sve offtopic a vjerujem da ako se koji mod nađe uvrijeđen ovom kratkom raspravom ,a k tome
uzme na zub nekoga ,dodijeli i ovdje žuti ,nikoga se ne vrijeđa,nikoga se ne razapinje ,to bi bilo opet vlastito nahođenje!
Inače modovi su tu i da stavljaju takve bojane poruke a ne samo kartone pa makar to bilo možda spamanje.
A što se tiče toga opet po vlastitom nahođenju može i brisati one poruke koje smetaju.Imam dojam da pojedini modovi samo čekaju "pogrešan korak".

Private
16 godina
Mitch kaže...
DAXINHO146 kaže...

Hm...a koliko crnih ?
 0... in your face!
16 godina
DAXINHO146 kaže...
Mitch kaže...
DAXINHO146 kaže...

Hm...a koliko crnih ?
 0... in your face!
 Mozda nula na ovom accountu ali na preostalih 5 ?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Neka, Off topic je samo toliko što ne pričamo o brojevima, ali još pričamo o kartonima.

Drugo, gle, moguće je da sam baš ja prijavio taj tvoj 'Potpisujem'. Zašto, zato što, kao što sam gore napisao ne smatram da je takva poruka potrebna.
Da sam mod i od mene bi za to dobio karton, kao i svatko drugi, samo što bi ja definitivno takav post i obrisao. Radim to na forumima koje vodim, i ljudi su jednostavno naučili da jedna riječ nema mjesto na forumu. Kraj priče.

Sad, naravno, svatko ima svoje razmišljanje i ima pravo na to.

Ali ona srž priče je to da se ne trebaš uzrujavati zbog žutog, jer je on samo upozorenje i apsolutno ništa ne znači. Ništa nisi izgubio s time što si ga dobio. Samo si, eto, primjetio u čemu je problem i time je žuti poslužio svojoj svrsi.
www.infinite-gamers.com
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Neka, Off topic je samo toliko što ne pričamo o brojevima, ali još pričamo o kartonima.

Drugo, gle, moguće je da sam baš ja prijavio taj tvoj 'Potpisujem'. Zašto, zato što, kao što sam gore napisao ne smatram da je takva poruka potrebna.
Da sam mod i od mene bi za to dobio karton, kao i svatko drugi, samo što bi ja definitivno takav post i obrisao. Radim to na forumima koje vodim, i ljudi su jednostavno naučili da jedna riječ nema mjesto na forumu. Kraj priče.

Sad, naravno, svatko ima svoje razmišljanje i ima pravo na to.

Ali ona srž priče je to da se ne trebaš uzrujavati zbog žutog, jer je on samo upozorenje i apsolutno ništa ne znači. Ništa nisi izgubio s time što si ga dobio. Samo si, eto, primjetio u čemu je problem i time je žuti poslužio svojoj svrsi.
 Ma ne smeta mi žuti karton ,ali bar da je razlog bolji ,tu se ne slažemo.Da sam mod ne bih tako baš olako dijelio žute
kad bi malo bolje promotrio zašto je poruka napisana,A što se tiče takvih poruka na forumu ima ih "mali milion" a ne znam baš da su
dobili žuti.Ostajem pri onome  što sam rekao a stavio bih upozorenje promjenu boje u poruci moda jer tako bi svi koji su na forumu znali
zašto je to dobiveno ...ovako samo ja znam a to po meni i iz već navedenih razloga ne valja i vodi k samovladi moderatora.

Private
17 godina
neaktivan

Ajmo modove na linč!!!

Daj ostavite se bezveznih rasprava.

Ako je netko dobio karton onda to sigurno ima razlog.

Ako nema zna se kak se treba/može bunit protiv toga

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
protjeran
LUXX kaže...

Ajmo modove na linč!!!

Daj ostavite se bezveznih rasprava.

Ako je netko dobio karton onda to sigurno ima razlog.

Ako nema zna se kak se treba/može bunit protiv toga

bravo...ja znam zakaj sam dobio...LOOL
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Ha gle dobio sa i ja danas jednoga.

I jel se bunim?

Ma nikako.

Ja sretan.

Konacno kažnjavan.

Zašto sam ga dobio?

Upleo se u OT i svađu,svađalici obriso njušku i za to popušio karton.

I dobro je i pravedno tako.

Nisu ni modovi svetci i imuni na kartone.

Ako nekom ne paše što je dobio karton može se žaliti i bit ce razmotrena njegova žalba

ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
moderator
Private kaže...
Obrisano, jer nema potrebe da bude napisano. Mogao sam komotno i opciju odgovori koristiti :)
 Mene nervira sto takvi kao ti uvijek citiraju nekog i ostave sav tekst i dole dopisu svoj, pa moram 2354 puta listati isti tekst dok dodjem do novog sadrzaja.
Zasto jednostavno ne koristis opciju odgovori? Ili kad citiras zasto ne mozes isjeci tekst i ostaviti samo ono na sto ostavljas poruku.
To nije za zuti? Ma to je meni trn u oku.
Jos pogotovo kad citiraju hrpu teksta i dole napisu potpis, lol, ok, i stajaznamsta.

EDIT: Evo, odite u temu humor i pogledajte zadnju stranu. Vidjecete na sta mislim.

EDIT2: Nije potrebno nigdje ici. I ova strana je dobar primjer nereda. :(
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 13:29 (DrNasty).
16 godina
Mitch kaže...
DAXINHO146 kaže...
Mitch kaže...
DAXINHO146 kaže...

Hm...a koliko crnih ?
 0... in your face!
 Mozda nula na ovom accountu ali na preostalih 5 ?
 nemam drugih accova samo mi je ovaj 1
ti imas 1232314151
16 godina
protjeran
LUXX kaže...

Ha gle dobio sa i ja danas jednoga.

I jel se bunim?

Ma nikako.

Ja sretan.

Konacno kažnjavan.

Zašto sam ga dobio?

Upleo se u OT i svađu,svađalici obriso njušku i za to popušio karton.

I dobro je i pravedno tako.

Nisu ni modovi svetci i imuni na kartone.

Ako nekom ne paše što je dobio karton može se žaliti i bit ce razmotrena njegova žalba

hehehe..nisam znao da i ti mos dobit "fljasku"....lol
17 godina
neaktivan

evo što me dočekalo jutros....al tam kod profila nema naznake da imam žuti...

a pogledajte samo datume valjanosti kartona.....LOL

čini mi se kao greška....

al očito je bilo teško nekom napisat....oprosti ili slično

mislim da sam imao 2 žuta bez ovih na slici

o bože

FJAKA je stanje uma težnje za ničim. Greška je zamijeniti fjaku sa ljenošću. Fjaka je uzvišeno stanje uma i tijela kojem teži cijelo čovjecanstvo. Dok u Indiji i drugdje fjaku postižu dugogodišnjim izgladnjivanjem i meditacijom, u Dalmaciji je ona Božji dar.
16 godina
protjeran
LUXX kaže...

Juhuuuu!

Dobio ja prvog žutog!!

Konacno nisam usamljen na ovom forumu.

sta si radio nesreco pa si dobio zuti

q6600(3.4ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Na starom acauntu 1 crveni zbog širenja piratstva.

za tebe je normalno da siris piratstvo, ipak si ti Jack Sparrow... LoL

mislim kako mozete dobiti 9 kartona u 4 tjedana...
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
17 godina
neaktivan
gujarroba kaže...

hehe.... KLIK  nije to ništ strašno Cool
ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
protjeran
LUXX kaže...
gujarroba kaže...

hehe.... KLIK  nije to ništ strašno Cool
 LUXX-ti si fakat legenda i divim ti se...
16 godina
neaktivan

evo dobio maloprije zuti od LUXXA

jer sam bio OT

a OT moze znacit

on topic i off topic

malo se salim

trebo bi i daxinho146 dobit haha salim se al moze nije meni bed

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice