Samo jedan žuti zbog prostih riječi

1 crveni. Inace ja drzim radnju u kojoj prodajem hlače i obuću, i otvorih temu "koje gaće najviše nosite" da vidim lijepo koje mi se najviše isplati naručivat i zato dobijem crveni.
A u mene pište u zadnje vrijeme... 4! Pa ne znam zašto... Pročitao sam pravilnik (a pridržavam se 95%) i nisam neki "razbojnik" i divljak, al eto, skuplja se...
Juhuuuu!
Dobio ja prvog žutog!!
Konacno nisam usamljen na ovom forumu.
Dobih žuti iz razloga da sam samo potpisao nešto u smislu slaganja kad ono ispada
da je to za žuti...u pravilniku ništa ne piše o tome pa neka uvedu i to pravilo:
Za svako pisanje poruke sadržaja" potpis" kao da se slažete s autorom ili slično.
Znači nađite zamjenu za to i slično.Po tom kriteriju ima najmanje tisuću žutih a na dan bar
tri četiri zbog nevinog "potpis"!
Sad malo pročitah detaljnije a pravilo koje se odnosi na ovaj žuti moglo bi biti ovo:
"Citiranje ("kvotanje") - Od sudionika foruma se očekuje da citiraju s mjerom i uz uporabu mozga.
Dugački citati jednog ili više postova s višestruko kraćim odgovorima ili bez njih nisu preporučljivi i prema vlastitoj procjeni i nahođenju moderatori će ih brisati."
A mislim da sam dobio žuti zbog boldanog dijela.Znači ako ste u granicama umjerenosti i pozitivnog mišljenja stavili poruku sadržaja
"potpis" ili slično dobiti ćete žuti iako je u dobroj namjeri...tolko o vlastitom nahođenju i procjeni koja je po mom mišljenjui pogrešna jer se moglo
samo drugom bojom upozoriti onoga tko piše takvu poruku ,a ujedno i upozorenje za sve a ne žuti odmah.
Što se tiče da li mi smeta žuti -ne jer dapače kartoni su tu da unesu red ali kad smatram da je vlastito nahođenje i procjena pogrešna to volim i napisati.
Ostajem pri tome da je trebalo samo poruku upozorenja napisati a ne kartonirati.Kad se tako dijele kartoni to samo znači
da je prisutna sugestija.....znam da je posao moderatora težak ali neka se izričito i doslovno navede novo pravilio u smislu
ne stavljanja citata i iza toga potpisa slaganja jer toga nema u pravilniku a tako bi se izbjeglo vlastita procjena i nahođenje!
crveni : 2
zuti : neznam oko 5-6
Ostajem pri tome da je trebalo samo poruku upozorenja napisati a ne kartonirati.
Na starom acauntu 1 crveni zbog širenja piratstva.
zuti=1
crveni=1
prije 4dana...hehe odjednom oba..
Ostajem pri tome da je trebalo samo poruku upozorenja napisati a ne kartonirati.
Ajmo modove na linč!!!
Daj ostavite se bezveznih rasprava.
Ako je netko dobio karton onda to sigurno ima razlog.
Ako nema zna se kak se treba/može bunit protiv toga
Ajmo modove na linč!!!
Daj ostavite se bezveznih rasprava.
Ako je netko dobio karton onda to sigurno ima razlog.
Ako nema zna se kak se treba/može bunit protiv toga
Ha gle dobio sa i ja danas jednoga.
I jel se bunim?
Ma nikako.
Ja sretan.
Konacno kažnjavan.
Zašto sam ga dobio?
Upleo se u OT i svađu,svađalici obriso njušku i za to popušio karton.
I dobro je i pravedno tako.
Nisu ni modovi svetci i imuni na kartone.
Ako nekom ne paše što je dobio karton može se žaliti i bit ce razmotrena njegova žalba
Ha gle dobio sa i ja danas jednoga.
I jel se bunim?
Ma nikako.
Ja sretan.
Konacno kažnjavan.
Zašto sam ga dobio?
Upleo se u OT i svađu,svađalici obriso njušku i za to popušio karton.
I dobro je i pravedno tako.
Nisu ni modovi svetci i imuni na kartone.
Ako nekom ne paše što je dobio karton može se žaliti i bit ce razmotrena njegova žalba
evo što me dočekalo jutros....al tam kod profila nema naznake da imam žuti...
a pogledajte samo datume valjanosti kartona.....LOL
čini mi se kao greška....
al očito je bilo teško nekom napisat....oprosti ili slično
mislim da sam imao 2 žuta bez ovih na slici
o bože
Juhuuuu!
Dobio ja prvog žutog!!
Konacno nisam usamljen na ovom forumu.
Na starom acauntu 1 crveni zbog širenja piratstva.
evo dobio maloprije zuti od LUXXA
jer sam bio OT
a OT moze znacit
on topic i off topic
malo se salim
trebo bi i daxinho146 dobit haha salim se al moze nije meni bed