- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam pitanje.
Dok sam imao 2x1gb Corsair xms2 800mhz score za ram mi je bio 5,2.
Nedavno sam stavio jos jedan keks od 2gb isto od Corsaira xms2 800mhz. Razlika im je u latencijama
I sad mi je score s tih 3.25GB 4,8 za ram.
Imam Vista 32 bit.
Da li je score manji jer OS podrzava samo 3,25 ili je stvar u necemu drugome.
Napominjem da nista nisam prckao samo sam upiknuo taj novi ram.
Ova 2 od 1GB sam stavio u "bijele" slotove a ovaj 1x2GB u "crni" slot. Ostatak konfe vidi pod moj pc.
Planiram staviti Win 7 u sljedecih par tjedana pa ako nije veliki probelm da se ne zamaram.
Inace sve mi radi dobro (igrao sam Mass effect 2 na visokim postvkama na 1440x900 rezi) samo eto da vidim u cemu je fora.
Imam pitanje.
Prije sam imao 2x1gb Corsair xms2 800mhz i score za ram mi je bio 5,2.
Nedavno sam stavio jos jedan keks od 2gb isto od Corsaira xms2 800mhz. razlika im je u latencijama
I sad mi je score 4,8 za ram.
Imam Vista 32 bit.
Da li je score manji jer OS podrzava samo 3,25 ili je stvar u necemu drugome.
Napominjem da nista nisam prckao samo sam upiknuo taj novi ram.
Ova 2 od 1GB sam stavio u "bijele" slotove a ovaj 1x2GB u "crni" slot. Ostatak konfe vidi pod moj pc.
Planiram staviti Win 7 u sljedecih par tjedana pa ako nije veliki probelm da se ne zamaram.
Inace sve mi radi dobro (igrao sam Mass effect 2 na visokim postvkama na 1440x900 rezi) samo eto da vidim u cemu je fora.
2 keksa bi trebala raditi brže. dual chanel. To sa latencijama razlika objašnjava problem. Ako su niže onda je memorija radila brže... Sa dual chanelom trebalo bi ići još brže. Btw kod mene je brže na Win7 x86 nego na Visti x86! (32-bit):)
dosta nas je na preko 7 score a to je i normalno što nove konfe danas već par god nose. jedino diskovi su nam slabija točka
Jedino SSD valjda može imati ocjenu veću od 5,9.
Evo i moj:
To je nemoguče ja imam slabiji pc od tebe pa sam dobio veče ocjene, osim hdd-a naravno.
Evo i moj:
To je nemoguče ja imam slabiji pc od tebe pa sam dobio veče ocjene, osim hdd-a naravno.
Vista vs. sedmica...
ja mislim da je vec bila prica o tome, da mehanicki diskovi nemogu dobit ocjenu vecu od 5,9 dok jedino SSD moze...
ja mislim da je vec bila prica o tome, da mehanicki diskovi nemogu dobit ocjenu vecu od 5,9 dok jedino SSD moze...
Ja mislim da su ubacili u igru i vrijeme pristupa i zato ssd-i su toliko u prednosti..
Ajd nek netko proba sa diskovima, znači HDD u Raid 0 ako se može nadvisiti 5,9 u WEI? Ili ako već ima Raid nek posta ss!
Evo i moj:
Vista vs. sedmica...
Ja imam original upgrade cd od sedmice ali nikako da je stignem instalirat, nemam vremena :((
Evo i moj:
Vista vs. sedmica...
Aha a ja sam mislio da je to sedmica sorry.
Meni nesto nije jasno....
Imam SSD i kad sam imao proslu konfu slabiju sve je bilo oko 5,7, tako nestoa a disk 7,3.sad kad sam uzeo novu konfu i stavio isti ssd u nju je disk 5,9..
Konfe su pod moj pc i ovdje su exp. indexi od obe sa istim diskom.... I dont get it...
Evo i mojih rezultata:
Win 7 Ultimate 64 bit
Procesor--------- 7,4
Memorija (RAM)- 7,4
Grafika----------- 7,6
Grafika za igre--- 7,6
Primarni HDD---- 5,9
imamo istu graficku i ti imas 7,6 ja imam 7,1 ...
http://www.imagesforme.com/upload/bf1bbdd9.jpg
evo mada neznam sta to znaci al ajd
Aj da neotvaram temu (spam) Zna li netko kako da spojim hdd od laptopa (2.5")Na stolni pc?
Aj da neotvaram temu (spam) Zna li netko kako da spojim hdd od laptopa (2.5")Na stolni pc?
Prvo moraš doznati koje je sučelje tog diska (imaš PATA i SATA). Kada to doznaš onda ti je potrebno jedno eksterno kučište za 2.5" disk. Evo jedong ako je PATA sučelje: LINK, a ako je SATA sučelje: LINK. Također ti taj disk možeš ugurati u kučište te ga spojiti kao svaki ostali disk
Prvo moraš doznati koje je sučelje tog diska (imaš PATA i SATA). Kada to doznaš onda ti je potrebno jedno eksterno kučište za 2.5" disk. Evo jedong ako je PATA sučelje: LINK, a ako je SATA sučelje: LINK. Također ti taj disk možeš ugurati u kučište te ga spojiti kao svaki ostali disk
Ima 2 sata utora kao sata hdd od stolnog pc-a!
P.S Neželim nikaka kučišta kupovat samo da ga uštekam na 2 3 sata da prebacim podatke!
P.S Neželim nikaka kučišta kupovat samo da ga uštekam na 2 3 sata da prebacim podatke!
Itko?
I što ti tu nije jasno. Spoji SATA napajanje i SATA kabel sa diskom i napravi što trebaš napraviti.
Čovjek ti je fino objasnio.