Sony T700+ VAIC japanski :D
Sony T700+ VAIC japanski :D
samsung s 5230
mobitel je u rangu sa nokiama na touch
a tri puta jeftiniji i kvalitetniji
ne lupetaj... :)
sve touch Nokie su bolje od njega 5800,5230.... a plus imaju Symbian
Evo moje kolekcije:
prvi je najbolji
nakon što sam ga otključao(samo prepisao kod s interneta, ima tonu tutoriala) njega uvijek nosim na skijanje, plažu... kada ne želim da mi neko ukrade ili se uništi iPhone. jednom mi je pao s balkona i prošao s jednom ogrebotinom(i baterija je ispala)
Good 2 years old Nokia 2630...
Za mene dosta
iPhone 3G 8 GB
Blackberry 8520
Nokia 5230
P.S.
Netko kaze da je Samsung 5230 bolji od Nokie 5230!? Malo veca glupost...NHF. Kada sam kupovao Nokiu, u izbor je usao i taj Samsung no pored Nokie izgleda kao igracka.....a i Nokia radi puno bolje od navedenoga Samsunga te uz to ima naravno Symbian gore. Nije Symbian nesto bajan, ali je daleko bolji nego "dummy" Samsung.
iPhone 3G 8 GB
Blackberry 8520
Nokia 5230
P.S.
Netko kaze da je Samsung 5230 bolji od Nokie 5230!? Malo veca glupost...NHF. Kada sam kupovao Nokiu, u izbor je usao i taj Samsung no pored Nokie izgleda kao igracka.....a i Nokia radi puno bolje od navedenoga Samsunga te uz to ima naravno Symbian gore. Nije Symbian nesto bajan, ali je daleko bolji nego "dummy" Samsung.
Šta će ti 3 brate?
iPhone 3G 8 GB
Blackberry 8520
Nokia 5230
P.S.
Šta će ti 3 brate?
iPhone mi je privatni broj, BB 8520 je iskljucivo poslovni u VPN i Nokia mi je doslovce "uletila" no i trebao mi jos jedan privatni koji ide samo najuzoj obitelji.
Nikada ne mjesam posao sa privatnim stvarima.....a radim takav posao da mi je VPN i poslovni broj obavezan.
iPhone 3G 8 GB
Blackberry 8520
Nokia 5230
P.S.
Šta će ti 3 brate?
iPhone mi je privatni broj, BB 8520 je iskljucivo poslovni u VPN i Nokia mi je doslovce "uletila" no i trebao mi jos jedan privatni koji ide samo najuzoj obitelji.
Nikada ne mjesam posao sa privatnim stvarima.....a radim takav posao da mi je VPN i poslovni broj obavezan.
Mogu mislit kako je tebi kad ti u isto vrijeme počnu zvoniti sva 3 hahaha. Ali meni jedan služi za sve, i najbolje, više moba samo komplicira stvari, ništa dobra ne donosi
Mogu mislit kako je tebi kad ti u isto vrijeme počnu zvoniti sva 3 hahaha. Ali meni jedan služi za sve, i najbolje, više moba samo komplicira stvari, ništa dobra ne donosi
Da...to je istina. Najsretniji sam bio dok sam imao jedan mob i to je bilo to.....ovo je i meni koma. Uz to mi sada guraju i PDA, ali na svu srecu ostaje kod kuce ili je na poslu...njega bar ne moram nosit okolo.
jučer sam kupio Samsung SGH-F480 V.
nadam se da ću bit zadovoljan
iPhone 3G 8 GB
Blackberry 8520
Nokia 5230
P.S.
Šta će ti 3 brate?
Zar ne postoji ona glupost popuut "dual sim" il tak nesto?
Iskreno....nemam pojma kako to funkcionira jer me mobovi bas nimalo ne zanimaju dok recimo jednostavno volim iPhone i nema sanse da se njega rijesim, a Blackberry mi treba pod obavezno za posao...znaci BB ne smijem dirat jer je u VPN.
Tako da je ovaj treci mob tu tek toliko...no mislim da cu ga zamjenit jer sam se navikao na Wlan, pa makar imam na tome mobu tarifu i150 volim imati Wlan na mobu i to mi je jedina zamjerka na toj 5230, ali sa obzirom koliko sam je platio mogu biti i prezadovoljan.
Iskreno....nemam pojma kako to funkcionira jer me mobovi bas nimalo ne zanimaju dok recimo jednostavno volim iPhone i nema sanse da se njega rijesim, a Blackberry mi treba pod obavezno za posao...znaci BB ne smijem dirat jer je u VPN.
Tako da je ovaj treci mob tu tek toliko...no mislim da cu ga zamjenit jer sam se navikao na Wlan, pa makar imam na tome mobu tarifu i150 volim imati Wlan na mobu i to mi je jedina zamjerka na toj 5230, ali sa obzirom koliko sam je platio mogu biti i prezadovoljan.
Da i ja imam tu istu tarifu sa svojim Ajfonom, ali dobro ti ovaj lik kažeimaš telefone sa dual simom, mislim da ima dobrih Nokia koje podržavaju dual sim, ma to ti je jednostavno da nemože bit jednostavnije ništa tu nije komplicirano, ako si se snašao na ajfonu i sa ovakvim sitnicama se možeš snaći
Nije za nogomet Nokia 1209 :-), sluzila tek toliko, evo sada imam samo Nokia 5220 XM, planiram kupiti nesto novo... Neckam se izmedu Nokia E72 i Samsung S7350...
Nokia 5310. Za sms i muziku je dobar.
prije 2 dana kupio SE J105 Naite
Sony ericsson W910i.Dobar mob za multimediju.
HTC Legend kupio neki dan, sexy
Iphone 3GS 16GB bijeli... al uzimam si sad četvorku kad izade
HTC Wildfire na VIP-u. Povoljan i dobar.
Trenutno sam ostao bez moba.
Hebiga...
HTC WILDFIRE , NE POSJEDUJEM ALI SUTRA CU :DD
iPhone 3GS
šta god hateri rekli, mob je super
Nokia 6303 clasic odlican
samsung s5230 u tele dva s sd karticom od dvije gige čist ok, mobač nema wifi al za svoju cijenu(750kn) odličan
LG KF600, skoro 2 g star. pregledavanje interneta, kamera tu i tamo, al uskoro ga mjenjam - htc wildfire je prvi izbor. i jedini, zasad
Nokia 6303. Samo pitanje za korisnike SE-a,koliko vam dugo SE izdrži? Ja sam zadnja 3 moba imao SE i nijedan nije trajao preko godinu dana.