Koji mobitel posjedujete?

poruka: 2.086
|
čitano: 513.027
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Koji mobitel posjedujete?

Sony T700+ VAIC japanski :D

16 godina
neaktivan
drek na sibici kaže...

samsung s 5230

mobitel je u rangu sa nokiama na touch

a tri puta jeftiniji i kvalitetniji

ne lupetaj... :)

sve touch Nokie su bolje od njega 5800,5230.... a plus imaju Symbian Cool

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
EZY-E kaže...

Evo moje kolekcije:

prvi je najboljiNamigiva

nakon što sam ga otključao(samo prepisao kod s interneta, ima tonu tutoriala) njega uvijek nosim na skijanje, plažu... kada ne želim da mi neko ukrade ili se uništi iPhone. jednom mi je pao s balkona i prošao s jednom ogrebotinom(i baterija je ispala)

Apple rulz!!!
16 godina

Good 2 years old Nokia 2630...

Za mene dosta

Google IS your friend!!!
15 godina

iPhone 3G 8 GB

Blackberry 8520

Nokia 5230 

P.S.

Netko kaze da je Samsung 5230 bolji od Nokie 5230!? Malo veca glupost...NHF. Kada sam kupovao Nokiu, u izbor je usao i taj Samsung no pored Nokie izgleda kao igracka.....a i Nokia radi puno bolje od navedenoga Samsunga te uz to ima naravno Symbian gore. Nije Symbian nesto bajan, ali je daleko bolji nego "dummy" Samsung.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 12:42 (win32).
15 godina
neaktivan
haha, ja imam sony ericsson k510i :D :D ali meni služi... za multimediu imam mp4, a za zvat i slat sms-e i mms-e imam to, stvorenje... :D
Loši stari komp... na izmaku snaga :P
15 godina
protjeran
win32 kaže...

iPhone 3G 8 GB

Blackberry 8520

Nokia 5230 

P.S.

Netko kaze da je Samsung 5230 bolji od Nokie 5230!? Malo veca glupost...NHF. Kada sam kupovao Nokiu, u izbor je usao i taj Samsung no pored Nokie izgleda kao igracka.....a i Nokia radi puno bolje od navedenoga Samsunga te uz to ima naravno Symbian gore. Nije Symbian nesto bajan, ali je daleko bolji nego "dummy" Samsung.

Šta će ti 3 brate?

Dinamo živi vječno
15 godina
Kora kaže...
win32 kaže...

iPhone 3G 8 GB

Blackberry 8520

Nokia 5230 

P.S.

Šta će ti 3 brate?

iPhone mi je privatni broj, BB 8520 je iskljucivo poslovni u VPN i Nokia mi je doslovce "uletila" no i trebao mi jos jedan privatni koji ide samo najuzoj obitelji.

Nikada ne mjesam posao sa privatnim stvarima.....a radim takav posao da mi je VPN i poslovni broj obavezan.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 13:42 (win32).
15 godina
protjeran
win32 kaže...
Kora kaže...
win32 kaže...

iPhone 3G 8 GB

Blackberry 8520

Nokia 5230 

P.S.

Šta će ti 3 brate?

iPhone mi je privatni broj, BB 8520 je iskljucivo poslovni u VPN i Nokia mi je doslovce "uletila" no i trebao mi jos jedan privatni koji ide samo najuzoj obitelji.

Nikada ne mjesam posao sa privatnim stvarima.....a radim takav posao da mi je VPN i poslovni broj obavezan.

Mogu mislit kako je tebi kad ti u isto vrijeme počnu zvoniti sva 3 hahaha. Ali meni jedan služi za sve, i najbolje, više moba samo komplicira stvari, ništa dobra ne donosi

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan

...ne koristim puno mobitel pa sam još uvijek na ovom...Cool

...kaos...
15 godina
Kora kaže...

Mogu mislit kako je tebi kad ti u isto vrijeme počnu zvoniti sva 3 hahaha. Ali meni jedan služi za sve, i najbolje, više moba samo komplicira stvari, ništa dobra ne donosi

Da...to je istina. Najsretniji sam bio dok sam imao jedan mob i to je bilo to.....ovo je i meni koma. Uz to mi sada guraju i PDA, ali na svu srecu ostaje kod kuce ili je na poslu...njega bar ne moram nosit okolo.

17 godina
protjeran

jučer sam  kupio Samsung SGH-F480 V.

nadam se da ću bit zadovoljan Smijeh

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 11:12 (Bugofil).
16 godina
win32 kaže...
Kora kaže...
win32 kaže...

iPhone 3G 8 GB

Blackberry 8520

Nokia 5230 

P.S.

Šta će ti 3 brate?

Zar ne postoji ona glupost popuut "dual sim" il tak nesto?

Google IS your friend!!!
15 godina
passat kaže...

Iskreno....nemam pojma kako to funkcionira jer me mobovi bas nimalo ne zanimaju dok recimo jednostavno volim iPhone i nema sanse da se njega rijesim, a Blackberry mi treba pod obavezno za posao...znaci BB ne smijem dirat jer je u VPN.

Tako da je ovaj treci mob tu tek toliko...no mislim da cu ga zamjenit jer sam se navikao na Wlan, pa makar imam na tome mobu tarifu i150 volim imati Wlan na mobu i to mi je jedina zamjerka na toj 5230, ali sa obzirom koliko sam je platio mogu biti i prezadovoljan. Smijeh

15 godina
protjeran
win32 kaže...
passat kaže...

Iskreno....nemam pojma kako to funkcionira jer me mobovi bas nimalo ne zanimaju dok recimo jednostavno volim iPhone i nema sanse da se njega rijesim, a Blackberry mi treba pod obavezno za posao...znaci BB ne smijem dirat jer je u VPN.

Tako da je ovaj treci mob tu tek toliko...no mislim da cu ga zamjenit jer sam se navikao na Wlan, pa makar imam na tome mobu tarifu i150 volim imati Wlan na mobu i to mi je jedina zamjerka na toj 5230, ali sa obzirom koliko sam je platio mogu biti i prezadovoljan. Smijeh

Da i ja imam tu istu tarifu sa svojim Ajfonom, ali dobro ti ovaj lik kažeimaš telefone sa dual simom, mislim da ima dobrih Nokia koje podržavaju dual sim, ma to ti je jednostavno da nemože bit jednostavnije ništa tu nije komplicirano, ako si se snašao na ajfonu i sa ovakvim sitnicama se možeš snaći

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

Nije za nogomet Nokia 1209 :-), sluzila tek toliko, evo sada imam samo Nokia 5220 XM, planiram kupiti nesto novo... Neckam se izmedu Nokia E72 i Samsung S7350...

15 godina
Samsung U900 Soul.. Mobitel je odlican, sminkerski.
15 godina

Nokia 5310. Za sms i muziku je dobar.

Go ahead. Make my day.
16 godina

prije 2 dana kupio SE J105 Naite

15 godina
neaktivan

Sony ericsson W910i.Dobar mob za multimediju.

bb
17 godina
neaktivan

HTC Legend kupio neki dan, sexy Cool

[a/
15 godina
neaktivan

Iphone 3GS 16GB bijeli... al uzimam si sad četvorku kad izade

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 18:20 (Croshadow123).
17 godina
neaktivan

HTC Wildfire na VIP-u. Povoljan i dobar.

16 godina

Trenutno sam ostao bez moba.

Hebiga...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan

HTC WILDFIRE , NE POSJEDUJEM ALI SUTRA CU :DD

17 godina
neaktivan

iPhone 3GS Smijeh

šta god hateri rekli, mob je super

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
neaktivan

Nokia 6303 clasic odlican

15 godina
neaktivan

samsung s5230 u tele dva s sd karticom od dvije gige čist ok, mobač nema wifi al za svoju cijenu(750kn) odličan

16 godina

LG KF600, skoro 2 g star. pregledavanje interneta, kamera tu i tamo, al uskoro ga mjenjam - htc wildfire je prvi izbor. i jedini, zasad

15 godina
neaktivan

Nokia 6303. Samo pitanje za korisnike SE-a,koliko vam dugo SE izdrži? Ja sam zadnja 3 moba imao SE i nijedan nije trajao preko godinu dana.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice