Bug i PCChip svaki mjesec obavezno
Bug i ponekad Svet Kompjutera
Svaki mjesec BUG je obavezan, ENTER tu i tamo, i Gameplay svaki mjesec, novine pročitam od tate i to samo sportski dio.
Kupujem BUG od kada izlazi, prije sam kupovao Hacker, onda naravno DigitalFoto magazin Hrvtaska...
Tu i tamo PCchip, PCplay. GuitarWorld... ;)
A novine, ah, ima ih na netu tak da mi ne trebaju :P
Uvijek sam kupovao Enter, uvijek ga kupujem i uvijek ću ga kupovati !!!
Enter i u glavnom neke časopise za nogomet i po koj put PC Play...
gameplay , a ponekad bug
samo bug , kupujem ga ve godinama bas bi trebo slikat tu kolekciju =)))
Bug,Gameplay
bug,pcchip,vidi, windows vista magazine,enter.
BUG svaki mjesec obavezno,ponekad GAMEPLAY
Svaki mjesec jedan Bug, jedan Gameplay i jedan Enter...
Samo Gameplay, nekad Bug.
Bug i vidi redovno, prije hacker redovno (imam ih pola sobe), vecernji list subotom zbog obzora (bude stvarno zanimljivih clanaka), a dnevne novine procitam ako pijem kavu u kaficu, a najvise ipak citam rss, sve je kratko i jasno, za10 minuta se covjek informira...
Kao i vecina ovdje, i ja kupujem BUG redovito. Ponekad PCchip.
Dnevne novine u kaficu, samo ponekad kupim.
Bug već 8mj. Baš me zanima ima li itko sve brojeve bug-a. Ali baš sve. ( i da li od prvog broja uz bug izlazi i dvd)
Bug
Bug već 8mj. Baš me zanima ima li itko sve brojeve bug-a. Ali baš sve. ( i da li od prvog broja uz bug izlazi i dvd)
bug i gameplay.

Kada škola traje onda posuđjem, BUG, VIDI i PC chip, a preko praznika ih kupim jer mi bude dosadno pogotovo ako sam na moru bez neta.
Gloriju, Tenu i Story.... nekad i Milu,zavisi od teme broja
A sad, ozbiljno.. BUG, VIDI ako uleti neka dobra tema, iako ga ima i za download(besplatni) s mjesec zakasnjenja, pa tako radje i napravim i gameplay 2x godisnje, mozda. Uglavnom dnevne novine se citaju u kaficu i BUG na WC-u. Kupim ga i pospremim i onda ga polako doziram kad sam u CW
BUG obavezno...a ponekad KLIK ili FHM...tu i tamo VIDI ili PCplay
Gamplay, Bug i ponekad Enter.
ok,
Dnevne novine: Jutarnji (list) i Slobodnu (dalmaciju).
MAgazini: BUG; Enter ili Mrežu;Gameplay, T3, Globus, Nacional.
BUG, Moto Puls i Motoreviju.
BUG only