Koje časopise kupujete?

poruka: 202
|
čitano: 77.688
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Koje časopise kupujete?

Bug i PCChip svaki mjesec obavezno

AMD Athlon X2 4200+ @ 2.5 | Gigabyte GA-M56S-S3 | 2 GB DDR2 840Mhz | Asus EN7300 GS (up to 512MB) | Hitachi 320GB 16MB+WD Caviar 80GB 8MB | 420W
17 godina
Koje časopise kupujete?

Bug i ponekad Svet Kompjutera

17 godina
Koje časopise kupujete?

Svaki mjesec BUG je obavezan, ENTER tu i tamo, i Gameplay svaki mjesec, novine pročitam od tate i to samo sportski dio.

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series
17 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

Kupujem BUG od kada izlazi, prije sam kupovao Hacker, onda naravno DigitalFoto magazin Hrvtaska...

Tu i tamo PCchip, PCplay. GuitarWorld... ;)

A novine, ah, ima ih na netu tak da mi ne trebaju :P

"Shadows are written down"
17 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

Uvijek sam kupovao Enter, uvijek ga kupujem i uvijek ću ga kupovati  Osmijeh !!!

I am King of the world !
17 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

Enter i u glavnom neke časopise za nogomet i po koj put PC Play...

17 godina
protjeran
Koje časopise kupujete?

gameplay , a ponekad bug

17 godina
neaktivan
Samo BUG, mada ga zadnji mjesec nisam uzeo, nisam bas u najboljem financijskom stanju, ako o tome mozemo govoriti u mojim godinama xD
You cannot change your fate, no man can...
17 godina
neaktivan

samo bug , kupujem ga ve godinama bas bi trebo slikat tu kolekciju =)))

Gigabyte EX38-DS5 Ultra durable 2 , HDD 500 GB Seagate 32mb cache , Geforce 9600 GT , OCZ GameXstream 600 W , Intel Core 2 Quad Q6600 2,40 Ghz , DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Gold XTC, DC kit Thermaltake VC3000BWS tower Armor Jr
17 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

Bug,Gameplay

Superbeast-a za moda! LooOool
17 godina
neaktivan

bug,pcchip,vidi, windows vista magazine,enter.

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx
17 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

BUG svaki mjesec obavezno,ponekad GAMEPLAY

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.00GHZ,MEM:1GB PATRIOT@800MHZ X2,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2
17 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

Svaki mjesec jedan Bug, jedan Gameplay i jedan Enter...

17 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

Samo Gameplay, nekad Bug.

17 godina

Bug i vidi redovno, prije hacker redovno (imam ih pola sobe), vecernji list subotom zbog obzora (bude stvarno zanimljivih clanaka), a dnevne novine procitam ako pijem kavu u kaficu, a najvise ipak citam rss, sve je kratko i jasno, za10 minuta se covjek informira...

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

Kao i vecina ovdje, i ja kupujem BUG redovito. Ponekad PCchip.

Dnevne novine u kaficu, samo ponekad kupim.

17 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

Bug već 8mj. Baš me zanima ima li itko sve brojeve bug-a. Ali baš sve. ( i da li od prvog broja uz bug izlazi i dvd)

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
17 godina
odjavljen
Koje časopise kupujete?

Bug

17 godina
vulerious kaže...

Bug već 8mj. Baš me zanima ima li itko sve brojeve bug-a. Ali baš sve. ( i da li od prvog broja uz bug izlazi i dvd)

Pisalo je par ljudi o tome da imaju BUG od prvog broja ja ne. Što se tiče DVD-a znam da nisu bili jer ih još nije ni bilo, stavljali su CD sad od kojeg broja, prvog ili ??? to neznam.
hcsc
17 godina
neaktivan
Uglavnom BUG, a ako zakasnim na kiosk onda PC Chip.

HCSC kaže...
vulerious kaže...

Pisalo je par ljudi o tome da imaju BUG od prvog broja ja ne. Što se tiče DVD-a znam da nisu bili jer ih još nije ni bilo, stavljali su CD sad od kojeg broja, prvog ili ??? to neznam.

CD ove su počeli stavljati (ako me sjećanje ne vara) negdje tamo 1997. godine, a DVD-ove od 2004. godine.
17 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

bug i gameplay.

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W
17 godina
vulerious kaže...

Nećeš vjerovati, ali u par navrata je uz Bug došla i floppy disketa. Smijeh
Don't be ridiculous, it would be pointless.
17 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

Kada škola traje onda posuđjem, BUG, VIDI i PC chip, a preko praznika ih kupim jer mi bude dosadno pogotovo ako sam na moru bez neta.

17 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

Gloriju, Tenu i Story.... nekad i Milu,zavisi od teme broja Smijeh

A sad, ozbiljno.. BUG, VIDI ako uleti neka dobra tema, iako ga ima i za download(besplatni) s mjesec zakasnjenja, pa tako radje i napravim i gameplay 2x godisnje, mozda. Uglavnom dnevne novine se citaju u kaficu i BUG na WC-u. Kupim ga i pospremim i onda ga polako doziram kad sam u CW Smijeh

I like it! I like it,big time!
17 godina

BUG obavezno...a ponekad KLIK ili FHM...tu i tamo VIDI ili PCplay

CPU AMD Athlon 6000+, MBO Gigabyte GA-MA790FX-DS5, GPU Sapphire Radeon HD4870, DDR2 Kingmax 4 Gb 800MHz (4x1 Gb) PSU Corsair TX750W
17 godina
odjavljen
Koje časopise kupujete?

Gamplay, Bug i ponekad Enter. 

Goodbye
17 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

ok,

Dnevne novine: Jutarnji (list) i Slobodnu (dalmaciju).

MAgazini:     BUG; Enter ili Mrežu;Gameplay, T3, Globus, Nacional.

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Kupujem Bug od broja 154 rujan 2005 svaki mjesec, a PC chip i PC plai više ne kupujem jer mi je Bug najbolji časopis i otkad sam ga prvi put kupio vidio sam koliko je kvalitetan.
Idem na faks kako bi bio pametan, a ne zato što sam pametan...
17 godina
neaktivan
Koje časopise kupujete?

BUG, Moto Puls i Motoreviju.

17 godina
neaktivan

BUG only

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice