Info 2012

poruka: 4
|
čitano: 888
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Info 2012

Šta kažete na info sajam ove godine?

Ovo su moji doživljaji:

Bio sam na info sajmu,i čini mi se da je dvaput bolje ove godine nego prošle,uglavnom bilo puno više ljudi,puno više izlagača.
Možda najzanimljivija stvar koja je bila tamo su bili samsungovi televizori kojima se upravljalo rukom.LJudi su igrali   Angry birds tako.Također imaju i natjecanja u pro evolution socceru.Također imaju i natjecanja u board based rpg igrama kao i u kartaškim igrama poput magic the gatheringa i yugioh-a...Naravno bio je tamo i muzej starih računala...uglavnom u raru su neke loše slike...

http://www.filedropper.com/slike_1

Naravno pošto su besplatni primjerci na takvim sajmovima statusni simbol svakog informatičara,uzeo sam sve nepapirnato šta sam mogao dobit(privjesak za ključić i bedž).

Traje još sutra pa stignete tamo...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
Re: Info 2012
g12356 kaže...

..uglavnom u raru su neke loše slike...

..,uzeo sam sve nepapirnato šta sam mogao dobit(privjesak za ključić i bedž).
..

-zašto u raru (zar nema neki drugi free format)? zašto ne u samom postu?

-mlad si, uzimaj sve pa i letke.. to je odlika pravog nekritičkog skupljača. Uzimaj i ono što ne možeš dobiti (hostesa kad-tad mora okrenuti pogled ili obaviti manju-veću nuždu.. tad se nađu i vrijedniji gađeti, pa i šankerski stolac.., mald si, naučit češ...).

-btw, info? pa spomenut je samo interliber, nisam ništa primjettio (reklamu) za info. Katastrofa. Ima li uopće išta izloženog. Možda to što si vidio nije 'muzej', možda je to aktualna ponuda hgspota koji se tako ne zove. ..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
ihush kaže...

-btw, info? pa spomenut je samo interliber, nisam ništa primjettio (reklamu) za info. Katastrofa. Ima li uopće išta izloženog. Možda to što si vidio nije 'muzej', možda je to aktualna ponuda hgspota koji se tako ne zove. ..

http://www.zv.hr/

15 godina
neaktivan
ihush kaže...
g12356 kaže...

..uglavnom u raru su neke loše slike...

..,uzeo sam sve nepapirnato šta sam mogao dobit(privjesak za ključić i bedž).
..

-zašto u raru (zar nema neki drugi free format)? zašto ne u samom postu?

-mlad si, uzimaj sve pa i letke.. to je odlika pravog nekritičkog skupljača. Uzimaj i ono što ne možeš dobiti (hostesa kad-tad mora okrenuti pogled ili obaviti manju-veću nuždu.. tad se nađu i vrijedniji gađeti, pa i šankerski stolac.., mald si, naučit češ...).

-btw, info? pa spomenut je samo interliber, nisam ništa primjettio (reklamu)  za info. Katastrofa. Ima li uopće išta izloženog. Možda to što si vidio nije 'muzej', možda je to aktualna ponuda hgspota koji se tako ne zove. ..

Ma stavljao sam u attachment na forum od faksa,a ovdje sam samo copy paste napravio...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice