Anketa - tv, filmovi, žutilo u online novinama

poruka: 3
|
čitano: 1.540
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
suspendiran

Ja nemrem više smislit televiziju, reklame, filmove. Kap u moru - npr. reklama za šampon - danas od bademovog ulja sutra od kiselog zelja, zanima me kad sve elemente ispucaju, šta onda. Mislim da je prošlo 6 mjeseci odkad smo ja i cura pogledali film/seriju, jednostavno je sve na isti kalup, dosadni dijalozi, skoro iste radnje a samo različite face po neznam koji put. O sapunicama necu ni govorit, katastrofa. Emisije red carpet, in magazin i slične proljeve treba zabranit. Žutilo u online novinama, coco, soraja, rozga, zrče, ova se udala za ovog, ovaj nije platio porez, svecenici pedofili, crna kronika, ovi pokrali milione, ovi na burzi. I onda me neko pita što nisam pozitivan :).Totalno zaglupljivanje naroda toliko nebitnim stvarima a toliko dobrih "dokumentaraca" tipa Na rubu znanosti (jedino na što bacim oko), Ancient Aliens, Zeitgeist, Divna istina itd, nemrem se sad svih sjetit. Jednostavno me zanimaju vaša razmišljanja, vjerujem da vas ima još :). Slobodno glasajte.

0 tv
2 filmovi, serije sa neta
0 filmovi u kinu
0 žutilo u online novinama
3 ništa od navedenog
17 godina

Da slobodno glasam za sto? Sto me zanima ili sto me ne zanima ili sto mi se svida tj. ne svida? Pojasni....

13 godina
protjeran

Najbolje se čoviku samoubit od tolikih sranja, bah.... {#}

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice