Wireless problem pri spajanju

poruka: 9
|
čitano: 5.480
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

dakle moj problem je taj da se ja nemogu spojiti na mrežu koja ima signal od IIII od mogučih IIIII... piše mi non stop windows se nije uspio povesati s ______... zašto je to tako?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Windows 7?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da windows 7 ultimate

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni je bio problem što sam stavio na Home network ako ti je na Home stavi na Public network mora ti raditi tako je kod mene bilo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

javna je{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Idi na Network Connections klikni desni klik na taj wlan properties pa na Internet protocol Version 4 nakon toga klinki na properties i sve stavi na prvu točkicu ako nije tu greška onda ne znam. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Wireless problem pri spajanju

sry ali ja nigdje ne widim network connections ...:(

15 godina
Re: Wireless problem pri spajanju

jesi li sigurno upisao tocnu lozinku za pristup mrezi??

jesi li provjerio u postavkama routera jeli tvoja MAC adresa pod Allowed??

..inace network connections ti je u contol panel -> network and sharing center -> change adapter settings!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
14 godina
neaktivan

ok složio.. pazite sad problem... spoji mi se bude spojene i diskonekta se cijeli usb a i dalje je spojen... komp ne prepoznaje više usb... wtf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice