Windows 7 internet konekcija - problem

poruka: 22
|
čitano: 21.494
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Win 7 net problem
Ljudi jel mi može netko objasnit kak da se povežem na net odnosno napravim konekciju max adsla na win 7 ? Znači router je onaj kasda (nije wireless) i imam neki cd s driverima od routera,pružatelj usluge je t-com.Zahvaljujem unaprijed.
When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Win 7 net problem

to ti je jednostavno ako si instalira drivere od mrežne ajde na control panel-network and sharing.

Tu samo odabereš za  napravi new connection i to ti je to. sve je to slično ka u xp ili viste

16 godina
To sam i pokušo,upišem username i šifru,stisnem poveži se i izbaci mi error 691.
When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel to onaj ''slavni'' Kasda dsl modem? Ako je ,evo upute za spajanje - KLIK

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Ma nemogu sad otvorit te upute jer ovo pišem preko moba,a mob mi ne podržava pdf format.Jel ima neko iskustva s tim routerima ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 internet konekcija - problem

Ukratko ,ako si doma i PC ti je pri ruci ,utipkaj u adressbar browsera http://192.168.1.1.

Sad bi ti se trebal otvoriti prozor za upisivanje usera i lozinke. Alo ti nisi ništa mijenjal ,username je admin ,a lozinka adslroot.

Kad uđeš ,morat ćeš ići na dsl i tamo upisati svoje dsl korisničko ime (korisničko_ime@htnet-dsl) i lozinku.

Tu je negdje i gumb za spajanje. Probaj.

I ove upute ,ako ti mobitel podržava ,možeš listati u flashu.

16 godina
Spojio sam onaj žuti ethernet kabel u LAN4 na routeru i u ethernet priključak na kompu.Na kompu odem Upravljačka ploča->Centar za mreže i zajedničko korištenje->Promjena postavki prilagodnika->Lokalna veza (Realtek PCIe Family Controller) - desni klik i omogući,na ekranu se pojave neki kvadrati s točkicama u raznim bojama i komp se automatski restarta.Jedino šta sam do sad zaključio je da je kasda smeće.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa to barem nije problem na win 7,ne treba nikakve drivere niti nista ne treba instalirati...ja sam samo otisao na 192.168.1.1 i automatski mi je bacilo aktivacoiju i upisao user i pass i to je to...pici ;)

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Probo sam i to al mi piše da se moram povezat da bi mi otvorio taj 192.168.1.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobro ,jel tvoj PC spojen s Kasdaom (slika 1)??

I jel ti LAN uopće instaliran i izgleda ko na slici 2?

slika 1 slika 1
slika 2 slika 2
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 1:22 (kizo2703).
16 godina
Ma spojio sam ja to,ali meni nema onog Računalo->Doma->Internet nego je direkt računalo->internet.Kad pokušam omogućit tu realtek lan konekciju na koju je router spojen s kompom pojave se artefakti i pc se restarta.Jel se može kreirat još jedna lan konekcija ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

lol pa nemoze biti direkt internet

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Da znam,al kak da to promjenim ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
E da i šta ide pod PPoE service name ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a cek zasto ne nazoves t-com??

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...
Ma spojio sam ja to,ali meni nema onog Računalo->Doma->Internet nego je direkt računalo->internet.Kad pokušam omogućit tu realtek lan konekciju na koju je router spojen s kompom pojave se artefakti i pc se restarta.Jel se može kreirat još jedna lan konekcija ?

To ''Doma'' je naziv moje kućne mreže. Ali ja imam wlan router ,ne modem.

Xbox360 Modder kaže...
Da znam,al kak da to promjenim ?

Nazovi 0800 9000 i zatraži pomoć. Ili ,otiđi kod nekoga ko ima vezu na internet i skini uputstva za konfiguriranje s linka koji sam ti dao u prijašnjem postu. Ovak očito ništa nećeš napraviti!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.5.2010 13:07 (kizo2703).
16 godina
Evo ljudi upravo sam složio, spojen je preko USB-a.A problem je bio tom što je router bio prepoznat kao nepoznat uređaj a dok sam pokušo instalirat drivere izbacio mi je artefakte i restarto komp i zato sam drukčije konfiguriro drivere i sad radi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

inace za win7 nebi trebalo nikakve dirviere,to mi je jedina dobra prednost win7,dok instaliras friske nista vise netreba,odma ide na net i sve :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad je spojio Kasdu preko usb-a, neka spoji preko lan-a, tada nije potrebna instalacija drivera..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

na win7 nikad nije potrebna instalacija drivera bilo kako spojio :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

na win7 nikad nije potrebna instalacija drivera bilo kako spojio :)

Ne bi bio tako siguran. Za bilo koji dio hardware-a, za bilo koji laptop misliš da win 7 imaju driver? Vjeruj da nemaju..

12 godina
neaktivan

kod mene je ovako ko na slici , na modemu lampice gore sve kako trebaju , a na win 7 nece net, dok mi na istom kompu ali na xp radi net . do cega je , ima li pomoci ? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 20:46 (njofra991128).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice