- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to ti je jednostavno ako si instalira drivere od mrežne ajde na control panel-network and sharing.
Tu samo odabereš za napravi new connection i to ti je to. sve je to slično ka u xp ili viste
Ukratko ,ako si doma i PC ti je pri ruci ,utipkaj u adressbar browsera http://192.168.1.1.
Sad bi ti se trebal otvoriti prozor za upisivanje usera i lozinke. Alo ti nisi ništa mijenjal ,username je admin ,a lozinka adslroot.
Kad uđeš ,morat ćeš ići na dsl i tamo upisati svoje dsl korisničko ime (korisničko_ime@htnet-dsl) i lozinku.
Tu je negdje i gumb za spajanje. Probaj.
I ove upute ,ako ti mobitel podržava ,možeš listati u flashu.
pa to barem nije problem na win 7,ne treba nikakve drivere niti nista ne treba instalirati...ja sam samo otisao na 192.168.1.1 i automatski mi je bacilo aktivacoiju i upisao user i pass i to je to...pici ;)
lol pa nemoze biti direkt internet
a cek zasto ne nazoves t-com??
To ''Doma'' je naziv moje kućne mreže. Ali ja imam wlan router ,ne modem.
Nazovi 0800 9000 i zatraži pomoć. Ili ,otiđi kod nekoga ko ima vezu na internet i skini uputstva za konfiguriranje s linka koji sam ti dao u prijašnjem postu. Ovak očito ništa nećeš napraviti!!
inace za win7 nebi trebalo nikakve dirviere,to mi je jedina dobra prednost win7,dok instaliras friske nista vise netreba,odma ide na net i sve :P
Kad je spojio Kasdu preko usb-a, neka spoji preko lan-a, tada nije potrebna instalacija drivera..
na win7 nikad nije potrebna instalacija drivera bilo kako spojio :)
na win7 nikad nije potrebna instalacija drivera bilo kako spojio :)
Ne bi bio tako siguran. Za bilo koji dio hardware-a, za bilo koji laptop misliš da win 7 imaju driver? Vjeruj da nemaju..