VIP Huawei HG530u administartorska sifra

poruka: 6
|
čitano: 4.134
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Moze mi netko reci administratorsku sifru za vipov ADSL modem Huawei HG530u?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: VIP Huawei HG530u administartorska sifra
Smile051 kaže...

Moze mi netko reci administratorsku sifru za vipov ADSL modem Huawei HG530u?

Nezna ju nitko osim VIP-a čak ni njihovi tehničari.

E sad da VIP sve korisnike prebacuje na VOIP, novi modemi se več šalju korisnicima, a radi se o technicolor tg788vn, ako je ko i t-com tg782i ja ču biti zadovoljan, ne zbog samih mogučnosti u sučelju več zbog kvalitete modema, stvaro dobro drže liniju i sinkroniziraju se tamo di niti jedan drugi neželi. 

A k tome imaju i mogučnost spajanja 3g/4g usb stika pa se može i preko toga na net, baš ču isprobat kada dođe :D

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina

piše na netu da taj podržava vdsl2 do 17 mhz provil (max 100 mbps) (naravno, podržava i adsl2+. znači i vip je počeo sa uvođenjem vdsl2 ili?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
peace_of_cake kaže...

piše na netu da taj podržava vdsl2 do 17 mhz provil (max 100 mbps) (naravno, podržava i adsl2+. znači i vip je počeo sa uvođenjem vdsl2 ili?

Ujoš uvijek ne, jer ne postoje taki profili kod HT-a, postoje za HD, VOIP i to sad u varijacijama s brzinama. Za sad VDSL2 nema. Možda bude tamo di i t-com stavlja. Ili su ti modemi bili kvalitetni a i mogučnosti za daljnje nadogradnje pa su ih uzeli da ne mijenjaju svakom promjenom svima modeme.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
neaktivan

Ima li kakve mogucnosti da se spojim drugim modemom na taj VIP-ov WDS-om. Nisam uspio nigde pronaci mogucnost niti informaciju da je moguce.

Hvala!

16 godina
Koji ruter sada korisnicima daje Vip?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice