Moze mi netko reci administratorsku sifru za vipov ADSL modem Huawei HG530u?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze mi netko reci administratorsku sifru za vipov ADSL modem Huawei HG530u?
Nezna ju nitko osim VIP-a čak ni njihovi tehničari.
E sad da VIP sve korisnike prebacuje na VOIP, novi modemi se več šalju korisnicima, a radi se o technicolor tg788vn, ako je ko i t-com tg782i ja ču biti zadovoljan, ne zbog samih mogučnosti u sučelju več zbog kvalitete modema, stvaro dobro drže liniju i sinkroniziraju se tamo di niti jedan drugi neželi.
A k tome imaju i mogučnost spajanja 3g/4g usb stika pa se može i preko toga na net, baš ču isprobat kada dođe :D
piše na netu da taj podržava vdsl2 do 17 mhz provil (max 100 mbps) (naravno, podržava i adsl2+. znači i vip je počeo sa uvođenjem vdsl2 ili?
piše na netu da taj podržava vdsl2 do 17 mhz provil (max 100 mbps) (naravno, podržava i adsl2+. znači i vip je počeo sa uvođenjem vdsl2 ili?
Ujoš uvijek ne, jer ne postoje taki profili kod HT-a, postoje za HD, VOIP i to sad u varijacijama s brzinama. Za sad VDSL2 nema. Možda bude tamo di i t-com stavlja. Ili su ti modemi bili kvalitetni a i mogučnosti za daljnje nadogradnje pa su ih uzeli da ne mijenjaju svakom promjenom svima modeme.
Ima li kakve mogucnosti da se spojim drugim modemom na taj VIP-ov WDS-om. Nisam uspio nigde pronaci mogucnost niti informaciju da je moguce.
Hvala!